Jakoś po zakończeniu 3ego sezonu zapomniałem o doktorku, a dziś jakoś sobie przypomniałem i jaki prezent... 3 odcinki, 2 specjalne :mrgreen: czyli jednak majowy weekend nie będzie stracony
Jakoś po zakończeniu 3ego sezonu zapomniałem o doktorku, a dziś jakoś sobie przypomniałem i jaki prezent... 3 odcinki, 2 specjalne :mrgreen: czyli jednak majowy weekend nie będzie stracony :D
Obecny sezon Doktora to jak narazie sinusoida pierwszy odcinek średni/marny , drugi kapitalny , trzeci - taki sobie , czwarty - prawie extra no i za kilka chwil zobaczymy czy znowu będzie spadek czy pozim się utrzyma - niby to ma być dalsza część 4-tego
Obecny sezon Doktora to jak narazie sinusoida pierwszy odcinek średni/marny , drugi kapitalny , trzeci - taki sobie , czwarty - prawie extra ;) no i za kilka chwil zobaczymy czy znowu będzie spadek czy pozim się utrzyma - niby to ma być dalsza część 4-tego :D
Bodajże tak jak zawsze - 13. Jeszcze dwa pojedyncze i dwuodcinkowy finał sezonu. Ale jak będzie, nie jestem tego pewien. Ale jak by nie patrzeć, musi w końcu coś z tą Rose wypalić, bo odnoszę wrażenie jakby szykowali się do jej powrotu, ale może to tylko złudzenie...
Bodajże tak jak zawsze - 13. Jeszcze dwa pojedyncze i dwuodcinkowy finał sezonu. Ale jak będzie, nie jestem tego pewien. Ale jak by nie patrzeć, musi w końcu coś z tą Rose wypalić, bo odnoszę wrażenie jakby szykowali się do jej powrotu, ale może to tylko złudzenie...
Ja zaraz zasiąde do 4x09. Muszę przyznać, że jest to jeden z najlepszych seriali jakie przyszło mi kiedykolwiek oglądać i jest w mojej ścisłej czołówce. Wg mnie o niebo przebił 4ty sezon BSG. Doctor Who i House MD to seriale, które z kolejnym sezonem prezentują coraz to wyższy poziom. Scenarzyści DW zawsze potrafią mnie zaskoczyć, zawsze dodadzą świeżości. Przede wszystkim pomysły na odcinki! Z niecierpliwością czekam na finał. Mam nadzieję, że zobaczymy tam i Rose, i Marthę i Donę Moglibyśmy też zobaczyć naszego starego przyjaciela (Nie czytać jeśli nie obejrzało się wszystkich 3 sezonu!)
Ja zaraz zasiąde do 4x09. Muszę przyznać, że jest to jeden z najlepszych seriali jakie przyszło mi kiedykolwiek oglądać i jest w mojej ścisłej czołówce. Wg mnie o niebo przebił 4ty sezon BSG. Doctor Who i House MD to seriale, które z kolejnym sezonem prezentują coraz to wyższy poziom. Scenarzyści DW zawsze potrafią mnie zaskoczyć, zawsze dodadzą świeżości. Przede wszystkim pomysły na odcinki! Z niecierpliwością czekam na finał. Mam nadzieję, że zobaczymy tam i Rose, i Marthę i Donę :) Moglibyśmy też zobaczyć naszego starego przyjaciela (Nie czytać jeśli nie obejrzało się wszystkich 3 sezonu!) [spoiler]Face of Bou :)[/spoiler]
ja ostatnio nadrobilem zaleglosci i sezon 4 wzialem w 1 dzien rewelka doktorek w najwyzszej formie... dziwi mnie tylko tytul finalu sezony czyzby kolejna zmiania glownego aktora czy szykuje sie cos wiecej pojawienie sie Rose wprowadza spore zamieszanie... wyciagajac wnioski z sezonu 3 mozna smialo stwierdzic ze tajemnica ta bedzie powolnie otwierana az do finalu...tak jak to bylo z Master
ja ostatnio nadrobilem zaleglosci i sezon 4 wzialem w 1 dzien :D rewelka doktorek w najwyzszej formie... dziwi mnie tylko tytul finalu sezony czyzby kolejna zmiania glownego aktora czy szykuje sie cos wiecej :D pojawienie sie Rose wprowadza spore zamieszanie... wyciagajac wnioski z sezonu 3 mozna smialo stwierdzic ze tajemnica ta bedzie powolnie otwierana az do finalu...tak jak to bylo z Master :D
Odcinek 10-ty całakiem przyjemny ale trailer 11 - PEREŁKA - > [spoiler] czekają nas wielkie powroty i pożegnania (jeśli dobrze zrozumiałam ;) ). [/spoiler] Wracając do ostatniego odcianka 1 DUZY + [spoiler] Dony bardzo mało :D [/spoiler]
Całkiem przyjemny odcinek. I wyraźny wstęp do finału Minusem wegług mnie jest to , że
Spoiler:
główną bohaterką odcinka jest Dona
Dużym plusem
Spoiler:
pojawienie się Rose i wspominki z całej 'ziemskiej' podrózy Doktora z Doną -> największe wydarzenia od czasu odejścia Rose
Zapoweidź finału jest nieco zaskakująca
Spoiler:
Pojawić się mają chyba wszyscy z 'paczki Doktora' : Rose, Jack i grupa Torchwood , Martha i chyba Sarah Jane. No i nasi starzy znajomi : Bad Wolf i istoty na D
Całkiem przyjemny odcinek. I wyraźny wstęp do finału :) Minusem wegług mnie jest to , że [spoiler] główną bohaterką odcinka jest Dona [/spoiler] Dużym plusem [spoiler] pojawienie się Rose i wspominki z całej 'ziemskiej' podrózy Doktora z Doną -> największe wydarzenia od czasu odejścia Rose [/spoiler] Zapoweidź finału jest nieco zaskakująca [spoiler] Pojawić się mają chyba wszyscy z 'paczki Doktora' : Rose, Jack i grupa Torchwood , Martha i chyba Sarah Jane. No i nasi starzy znajomi : Bad Wolf i istoty na D ;) [/spoiler]