[quote="Brita"]Z odcinka na odcinek jestem bardziej rozczarowana :( [spoiler]wejscie Jim'a w cialo innej osoby jest jak dla mnie naciagane... juz byloby lepiej jakby faktycznie wszedl w swiatlo i odszedl na dobre[/spoiler] czekam na dalsze odcinki, moze bedzie poprawa :)[/quote]
dołanczam się do rozczarowania :) ...sądzę, że za bardzo skupili się na jednym temacie :roll:
[size=75][color=#999999]Added after 4 minutes:[/color][/size]
[spoiler]za bardzo skupili się na jej mężu ...a pozostawili bardzo ciekawe wątki z podziemnym miastem :roll: [/spoiler]
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
tak czy siak nadal dziękuje An25driu za kolejne odcinki :grin:
taka mała prośba..
gdyby ktos mogl choc na chwile posidowac 4 i 5 odcinek byloby super.
Z 5 wszyscy stoimy na 98,5 % wiec dlugo nie zajmie sciagniecie a z 4 to juz calkiem do niczego z gory dziekuje
taka mała prośba.. gdyby ktos mogl choc na chwile posidowac 4 i 5 odcinek byloby super. Z 5 wszyscy stoimy na 98,5 % wiec dlugo nie zajmie sciagniecie a z 4 to juz calkiem do niczego :cry: z gory dziekuje
Czepiam się pijawek, seedujesz i bardzo dobrze. Nie mierzę wszystkich jednakową miarą, ale po logach widzę, ilu ludzi pobrało i uciekło. Ja wyseedowałem, sporo.
Czepiam się pijawek, seedujesz i bardzo dobrze. Nie mierzę wszystkich jednakową miarą, ale po logach widzę, ilu ludzi pobrało i uciekło. Ja wyseedowałem, sporo.