No, potwierdzone w jakimś wywiadzie to to juz było prawie miesiąc temu :/. Szkoda że Tennant odchodzi bo był świetnym Doctorem, no i wielka szkoda że raczej niema szans żeby powrócił Eclleston, Doctor z 1 sezonu bo też był niezły . No nic, teraz nas jeszcze czeka 5 Speciali z Tennantem a potem się zobaczy... Najbliższy Special już 24 grudnia . Mam tylko nadzieje że speciale będą udane i że główny bohater znajdzie sobie juz wkrótce jakąś fajną i miłą dla oka (w odróżnieniu od głupawej i IMHO brzydkiej Donny :/) laske jako towarzyszkę
No, potwierdzone w jakimś wywiadzie to to juz było prawie miesiąc temu :/. Szkoda że Tennant odchodzi bo był świetnym Doctorem, no i wielka szkoda że raczej niema szans żeby powrócił Eclleston, Doctor z 1 sezonu bo też był niezły :D. No nic, teraz nas jeszcze czeka 5 Speciali z Tennantem a potem się zobaczy... Najbliższy Special już 24 grudnia :D. Mam tylko nadzieje że speciale będą udane i że główny bohater znajdzie sobie juz wkrótce jakąś fajną i miłą dla oka (w odróżnieniu od głupawej i IMHO brzydkiej Donny :/) laske jako towarzyszkę :)
[quote="wucash"]Doctor Who 2007 [Special 1&2] Doctor Who 2005 [Special 1&2] w xvid asd? [/quote] Jeden w season2&3, a drugi w season 4. Właśnie zaczynam seedować te torrenty.
No i już po Christmas Special. Powiem tylko tyle, że
Spoiler:
Doktor się jak na razie się nie zmienił ale będą jeszcze 4 Speciale zanim rozpocznie się 5 sezon więc wszystko możliwe. Tytuł następnego to "Planet of the Dead". Może być ciekawie.
No i już po Christmas Special. Powiem tylko tyle, że
[spoiler]Doktor się jak na razie się nie zmienił ale będą jeszcze 4 Speciale zanim rozpocznie się 5 sezon więc wszystko możliwe. Tytuł następnego to "Planet of the Dead". Może być ciekawie.[/spoiler]
po pierwszych minutach byłem bardzo zdegustowany widząc "nowego doktora" i jefo tzw "towarzyszkę". Na szczęście wyjaśniło się że to nie bedzie kolejny doktor. Koleś był totalnie przeciętny, nie wyróżniał się niczym. Tennant natomiast ma fajny wygląd i sposób bycia angielskiego arystokraty i mam nadzieje że kolejny Doctor też będzie jakąś ciekawą z zachowania. No i na częście nie wziął sobie tamtej baby za towarzyszkę, ale słowa Doctora mówią, że być może nie bedzie miał przez pewien czas nikogo ze sobą. Co w sumie nie bedzie takim odchyłem od schematu bo w Specialach Doktor sam bywał zawsze
[spoiler]po pierwszych minutach byłem bardzo zdegustowany widząc "nowego doktora" i jefo tzw "towarzyszkę". Na szczęście wyjaśniło się że to nie bedzie kolejny doktor. Koleś był totalnie przeciętny, nie wyróżniał się niczym. Tennant natomiast ma fajny wygląd i sposób bycia angielskiego arystokraty i mam nadzieje że kolejny Doctor też będzie jakąś ciekawą z zachowania. No i na częście nie wziął sobie tamtej baby za towarzyszkę, ale słowa Doctora mówią, że być może nie bedzie miał przez pewien czas nikogo ze sobą. Co w sumie nie bedzie takim odchyłem od schematu bo w Specialach Doktor sam bywał zawsze[/spoiler]
Jeśli miałabym wybierać między tym gościem ,a Morrissey'em z odcinka świątecznego to chyba bym wybrała tego , ale wszystko zależy jeszcze jak zagra w pierwszych odcinkach , w których będzie Doktorem , nie skreślam go od razu.
Jeśli miałabym wybierać między tym gościem ,a Morrissey'em z odcinka świątecznego to chyba bym wybrała tego , ale wszystko zależy jeszcze jak zagra w pierwszych odcinkach , w których będzie Doktorem , nie skreślam go od razu.
Znając BBC, to jeszcze mogą tak zamotać, że dowiemy się kto będzie nowym Doktorem tuż przed startem w 2010 roku . A jeśli to byłby Doktor? Cóż, nie skreślam. Na początku też każdy krytykował Tennanta. A sprawdził się jak mało kto. Więc może i ten chłoposzek nie będzie taki zły? Czas pokaże. Na razie czekają nas 4 odcinki z Tennantem, na które z niecierpliwością czekam .
Znając BBC, to jeszcze mogą tak zamotać, że dowiemy się kto będzie nowym Doktorem tuż przed startem w 2010 roku ;). A jeśli to byłby Doktor? Cóż, nie skreślam. Na początku też każdy krytykował Tennanta. A sprawdził się jak mało kto. Więc może i ten chłoposzek nie będzie taki zły? Czas pokaże. Na razie czekają nas 4 odcinki z Tennantem, na które z niecierpliwością czekam ;).