Opis:
War of the Worlds to międzynarodowa produkcja inspirowana słynną Wojną Światów H.G. Wellsa.
Grono ocalałych z inwazji próbuje stawić opór najeźdźcom z kosmosu.
Produkcja: Wielka Brytania,Francja,USA
Gatunek: Sci-fi,Dramat
Obsada:
Lea Drucker ... Catherine Durand
Gabriel Byrne ... Bill Ward
Bayo Gbadamosi ... Kariem Gat Wich Machar
Ty Tennant ... Tom Gresham
Opis: War of the Worlds to międzynarodowa produkcja inspirowana słynną Wojną Światów H.G. Wellsa. Grono ocalałych z inwazji próbuje stawić opór najeźdźcom z kosmosu.
Produkcja: Wielka Brytania,Francja,USA Gatunek: Sci-fi,Dramat Obsada: Lea Drucker ... Catherine Durand Gabriel Byrne ... Bill Ward Bayo Gbadamosi ... Kariem Gat Wich Machar Ty Tennant ... Tom Gresham https://www.youtube.com/watch?v=xm875b1tCKM
Serial sprzed paru lat, leciał chyba niegdyś na Foxie, ale trafiałem tylko na jakieś wyrwane z kontekstu odcinki.
Miałem wrażenia, że generalnie serial przeszedł bez echa.
jako że jest dostępny na Disneyu, zacząłem nadrabiać i powiem, że przypadł mi do gustu.
Jeśli ktoś lubi klimaty postapo, tu z zastrzeżeniem - w naprawdę mocno niespiesznym tempie - powinien ten serial polubić.
Ta Wojna Światów nie jest współczesną ekranizacją książki Wellsa, ale raczej zainspirowaną nią opowieścią.
Serial sprzed paru lat, leciał chyba niegdyś na Foxie, ale trafiałem tylko na jakieś wyrwane z kontekstu odcinki. Miałem wrażenia, że generalnie serial przeszedł bez echa. jako że jest dostępny na Disneyu, zacząłem nadrabiać i powiem, że przypadł mi do gustu.
Jeśli ktoś lubi klimaty postapo, tu z zastrzeżeniem - w naprawdę mocno niespiesznym tempie - powinien ten serial polubić. Ta Wojna Światów nie jest współczesną ekranizacją książki Wellsa, ale raczej zainspirowaną nią opowieścią.