4400, The

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: 2 i pół

4400, The

Post autor: grego1980 »

cytat ze strony http://dexter.nsf.pl/4400/

Niestety nie mam dobrych wieści dotyczących serialu.
Jak można przeczytać na oficjalnej stronie Jacqueline McKenzie nie zostały zamówione kolejne odcinki i produkcja została
zawieszona, jak na razie nie wiadomo kiedy zostanie wznowiona, niestety zaczęto również demontaż
scenografii w studio

nie jest to dobra decyzja
druga połowa 4 sezonu była dobra
serial sie rozkrecił
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

No to faktycznie zła wiadomość bo The 4400 był dla mnie jednym z lepszych seriali...
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

nom
miał wzloty i upadki
ale miał swoj klimat
a to sie liczy
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

ciekawy serial byl
dla mnie rowniez wielka strata
yellow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: yellow »

Mi się w pewnym momencie przejadł, więc wstrzymanie produkcji mnie nie rusza . Szkoda tylko, że kolejny serial pozbawiony zakonczenia.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

tez miałem moment przejedzenia
ale jesli mam cos takiego to odstawiam na jakis czas
tutaj przerwa była dłuzsza zaczekałem az sie skonczyła seria 4 i obejrzałem
po kilku odcinkach sie wkreciłem
i nie załuje warto było
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

No szkoda. Chociaż także na początku 4 sezonu mi się przejadł i marudziłem, że to już nie to samo, to jednak dalsze odcinki mi się podobały i oglądało się przyjemnie. Serial może wcale nie był aż tak rewelacyjny, jednak miał to coś, co przyciągało widza przed ekran i potrafiło go na tyle zainteresować, aby przyciągnąć na dłużej. Co prawda zawiodłem się trochę, że serial nie skończył się 4 sezonem (na co bardzo liczyłem), ale też trochę żałuję teraz, że nie ma 5.

Ogromna szkoda, że znowu nie poznamy zakończenia historii. Za roku na rok, z sezonu na sezon coraz więcej seriali jest przerywanych, albo zakończonych bez... końca ;). A jeszcze ten strajk wszystko dobija.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

To naprawdę kiepska wiadomość. Serial może i nie jest wybitny, ale twórcom udało się stworzyć dość wiarygodny (przy całej swojej fantastyczności) wszechświat, w którym poruszają się bardzo ciekawe postaci. Dla mnie ostatni sezon był - obok pierwszego (krótkiego) - najlepszy, bo otwierał ten serial na szerszą perspektywę dylematów moralnych już nie tylko jednostki, ale na skalę całego świata. Rzadko który serial sięga po tak epicki sposób opowiadania.

I jest to tym bardziej smutne, że z nowych seriali niewiele się wyróżnia, więc szkoda, że sprawdzone historie odchodzą w niepamięć. (O większości nowych produkcji zapomina się po pierwszym odcinku).

No ale może jednak coś się zmieni i serial wróci do łask - widowni i producentów :)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Wątpie, skoro jak już ktoś napisałem rozbierają dekorację w studiu :/
Producenci są skąpi. Drugi raz już chyba tego wszystkiego nie zorganizują, dla widzimisię widzów, czy ogólnie fanów. Chyba, że z tym studiem to plotka, a oni po prostu piszą o tym że może nie być kolejnego sezonu, bo nie ma kto im pisać teraz scenariuszy przez ten strajk. I może przeniosą 5 sezon do roku 2009 r. No, ale nie wybiegajmy za daleko w przyszłość, bo gdybać można do woli ;)
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

to juz oficjalna informacja
poinformował o tym producent Scott Peters
serial został zakonczony

heh szkoda, wielka szkoda
ciekawe czy ruszy kolejna akcja ratowania serialu?
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawel »

grego1980 pisze: ciekawe czy ruszy kolejna akcja ratowania serialu?
Myślę że ruszy.

Zaczynam się wkurzać. Cztery sezony oglądałem serial i teraz okazuje się że nie będzie zakończenia bo serial dostał cancel. No naprawdę chyba przestanę oglądać nowości i skupię się na serialach, które mają zakończenie ;).

A informacja jest o tyle szokująca że z tego co się dało wyczytać czwarty sezon miał całkiem niezłą oglądalność jak na możliwości USA Network.

Oby udało się wywalczyć chociaż 1,5h film zamykający najważniejsze wątki.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Też mam taką nadzieję, ale naprawdę wątpię w powodzenie takiej akcji, ale będę cały sercem z nią. Może uda się przynajmniej wywalczyć kończący główne wątki film. Przyjemnie by było. :(
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

To jakiś absurd. Powszechnym zwyczajem staje się niekończenie seriali. Proponuję więc iść dalej - niech nie kończą również filmów, piosenki urywają w połowie i wydaję tak na płytach. A co tam - samochody niech sprzedają w połowie, samoloty i odkurzacze.

O ile nie jest to zaplanowana akcja marketingowa, mająca na celu podtrzymanie popularności serialu, to jest to bardzo nieprzyjemne i ogólnie bez sensu, świat serialowy w coraz ciemniejszych barwach się rysuje.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Taa. Jak by to była akcja marketingowa reklamująca serial, to po kilku takich reklamach wsadziłbym je specom od reklamy tam gdzie światło nie dochodzi i więcej ich serialu nie tykał ;)
A co do przyszłości to się całkiem zgadzam. Źle się dzieje w państwie duńskim, z sezonu na sezon zakończony serial z pełnym pakietem odcinków (mówię o nowościach, nie kolejnych sezonach) staje sie powoli ewenementem. Jak tak dalej pójdzie to będziemy szukać białych kruków ;)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

elmo pisze:Taa. Jak by to była akcja marketingowa reklamująca serial, to po kilku takich reklamach wsadziłbym je specom od reklamy tam gdzie światło nie dochodzi i więcej ich serialu nie tykał ;)
No nie wiem, czy to taka zła akcja. Zwróć uwagę, że to mobilizuje fanów i zwraca uwagę widzów dochodzących - oho, coś się dzieje z serialem. Można dzięki temu sprawdzić jego popularność, zmotywować widzów do walki o niego. I skoro w przypadku "Jericho" była to walka wygrana, to może i inni sobie pomyśleli, że warto rzucić taką "bombę" serialowiczom w ogródek :)
elmo pisze:Źle się dzieje w państwie duńskim, z sezonu na sezon zakończony serial z pełnym pakietem odcinków (mówię o nowościach, nie kolejnych sezonach) staje sie powoli ewenementem. Jak tak dalej pójdzie to będziemy szukać białych kruków ;)

Tak. Już chyba szukamy, bo liczba seriali niezakończonych rośnie jak nos u Pinokia. Zaklęte koło ekonomi: robimy serial, spodziewamy się niebotycznych zysków, oo - nie są takie, jak planowaliśmy, ale co tam, nie poczekamy, może się polepszy, od razu kasujemy i robimy nowy. Itd. Pewnie z punktu widzenia księgowych wygląda to sensownie, ale dla nas - widzów - to absurd.
ROBIN bez kaptura
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ROBIN bez kaptura »

A mi specjalnie nie szkoda. Raczej jestem zwolennikiem czegos, co "ma rece i nogi". Natomiast zgodze sie, ze rozpowszechnia sie zwyczaj nie konczenia czegos, gdy przestaje plynac strumien slodkiej kasiorki.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

No to już przesada, co się dzieje. Serial który leci już ładnych parę lat, a tu nagle zonk - koniec. Zwłaszcza, że bardzo lubiłem ten serial. No i ten brak zakończenia najbardziej wnerwia.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Jest nadzieja,że coś się ruszy, ale z drugiej strony...w necie jest akcja Save Supernatural..., jeszcze teraz 4400. Cóż, przyszło nam żyć w czasach, kiedy telewizjom i producentom wydaje się, że jak nie uda się utrzymać serialu w nieskończoność (vide:Moda na sukces), to najlepiej go nie kończyć w żaden sensowny sposób.
Nie wiem czy coś wyjdzie z tej akcjii poparcia, raz się udało z Jericho- siedem odcinków i szansa na zakończenie- a sami wiecie jak koszmarnie skończyli poprzedni sezon, myślałam że mnie diabli wezmą w fotelu jak poleciały napisy, a ja uświadomiłam sobie, że to ostatni odcinek... :evil: ale czy teraz się uda?
Kto wie.
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Grooby
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Grooby »

Walka o 5 sezon 4400 trwa.
Dziś zostanie wysłana 1 tura listów i nasion słonecznika do władz USA Network.
2 tura bodajże 1 Lutego.
Ciekawe czy to coś da. Ja osobiście mam nadzieję, że jakimś cudem uda się przywrócić serialik.

W każdym bądź razie jeśli chcecie pomóc przywrócić serial to podpiszcie petycje.

http://www.savethe4400.com/petition-pl/
Instrukcja teraz w naszym ojczystym języku.
:mrgreen:
Awatar użytkownika
Bombom
Wskaż do odpowiedzi
spec
spec
Kontakt:

Post autor: Bombom »

W dziale Up/down re-seed sezonów od 2 do 4.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ