4400, The
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: 2 i pół
4400, The
cytat ze strony http://dexter.nsf.pl/4400/
Niestety nie mam dobrych wieści dotyczących serialu.
Jak można przeczytać na oficjalnej stronie Jacqueline McKenzie nie zostały zamówione kolejne odcinki i produkcja została
zawieszona, jak na razie nie wiadomo kiedy zostanie wznowiona, niestety zaczęto również demontaż
scenografii w studio
nie jest to dobra decyzja
druga połowa 4 sezonu była dobra
serial sie rozkrecił
Niestety nie mam dobrych wieści dotyczących serialu.
Jak można przeczytać na oficjalnej stronie Jacqueline McKenzie nie zostały zamówione kolejne odcinki i produkcja została
zawieszona, jak na razie nie wiadomo kiedy zostanie wznowiona, niestety zaczęto również demontaż
scenografii w studio
nie jest to dobra decyzja
druga połowa 4 sezonu była dobra
serial sie rozkrecił
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
grego1980
-
Wskaż do odpowiedzi
-
grego1980
-
Wskaż do odpowiedzi
No szkoda. Chociaż także na początku 4 sezonu mi się przejadł i marudziłem, że to już nie to samo, to jednak dalsze odcinki mi się podobały i oglądało się przyjemnie. Serial może wcale nie był aż tak rewelacyjny, jednak miał to coś, co przyciągało widza przed ekran i potrafiło go na tyle zainteresować, aby przyciągnąć na dłużej. Co prawda zawiodłem się trochę, że serial nie skończył się 4 sezonem (na co bardzo liczyłem), ale też trochę żałuję teraz, że nie ma 5.
Ogromna szkoda, że znowu nie poznamy zakończenia historii. Za roku na rok, z sezonu na sezon coraz więcej seriali jest przerywanych, albo zakończonych bez... końca
. A jeszcze ten strajk wszystko dobija.
Ogromna szkoda, że znowu nie poznamy zakończenia historii. Za roku na rok, z sezonu na sezon coraz więcej seriali jest przerywanych, albo zakończonych bez... końca

-
Wskaż do odpowiedzi
To naprawdę kiepska wiadomość. Serial może i nie jest wybitny, ale twórcom udało się stworzyć dość wiarygodny (przy całej swojej fantastyczności) wszechświat, w którym poruszają się bardzo ciekawe postaci. Dla mnie ostatni sezon był - obok pierwszego (krótkiego) - najlepszy, bo otwierał ten serial na szerszą perspektywę dylematów moralnych już nie tylko jednostki, ale na skalę całego świata. Rzadko który serial sięga po tak epicki sposób opowiadania.
I jest to tym bardziej smutne, że z nowych seriali niewiele się wyróżnia, więc szkoda, że sprawdzone historie odchodzą w niepamięć. (O większości nowych produkcji zapomina się po pierwszym odcinku).
No ale może jednak coś się zmieni i serial wróci do łask - widowni i producentów
I jest to tym bardziej smutne, że z nowych seriali niewiele się wyróżnia, więc szkoda, że sprawdzone historie odchodzą w niepamięć. (O większości nowych produkcji zapomina się po pierwszym odcinku).
No ale może jednak coś się zmieni i serial wróci do łask - widowni i producentów

-
Wskaż do odpowiedzi
Wątpie, skoro jak już ktoś napisałem rozbierają dekorację w studiu :/
Producenci są skąpi. Drugi raz już chyba tego wszystkiego nie zorganizują, dla widzimisię widzów, czy ogólnie fanów. Chyba, że z tym studiem to plotka, a oni po prostu piszą o tym że może nie być kolejnego sezonu, bo nie ma kto im pisać teraz scenariuszy przez ten strajk. I może przeniosą 5 sezon do roku 2009 r. No, ale nie wybiegajmy za daleko w przyszłość, bo gdybać można do woli
Producenci są skąpi. Drugi raz już chyba tego wszystkiego nie zorganizują, dla widzimisię widzów, czy ogólnie fanów. Chyba, że z tym studiem to plotka, a oni po prostu piszą o tym że może nie być kolejnego sezonu, bo nie ma kto im pisać teraz scenariuszy przez ten strajk. I może przeniosą 5 sezon do roku 2009 r. No, ale nie wybiegajmy za daleko w przyszłość, bo gdybać można do woli

-
grego1980
-
Wskaż do odpowiedzi
Myślę że ruszy.grego1980 pisze: ciekawe czy ruszy kolejna akcja ratowania serialu?
Zaczynam się wkurzać. Cztery sezony oglądałem serial i teraz okazuje się że nie będzie zakończenia bo serial dostał cancel. No naprawdę chyba przestanę oglądać nowości i skupię się na serialach, które mają zakończenie

A informacja jest o tyle szokująca że z tego co się dało wyczytać czwarty sezon miał całkiem niezłą oglądalność jak na możliwości USA Network.
Oby udało się wywalczyć chociaż 1,5h film zamykający najważniejsze wątki.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
To jakiś absurd. Powszechnym zwyczajem staje się niekończenie seriali. Proponuję więc iść dalej - niech nie kończą również filmów, piosenki urywają w połowie i wydaję tak na płytach. A co tam - samochody niech sprzedają w połowie, samoloty i odkurzacze.
O ile nie jest to zaplanowana akcja marketingowa, mająca na celu podtrzymanie popularności serialu, to jest to bardzo nieprzyjemne i ogólnie bez sensu, świat serialowy w coraz ciemniejszych barwach się rysuje.
O ile nie jest to zaplanowana akcja marketingowa, mająca na celu podtrzymanie popularności serialu, to jest to bardzo nieprzyjemne i ogólnie bez sensu, świat serialowy w coraz ciemniejszych barwach się rysuje.
-
Wskaż do odpowiedzi
Taa. Jak by to była akcja marketingowa reklamująca serial, to po kilku takich reklamach wsadziłbym je specom od reklamy tam gdzie światło nie dochodzi i więcej ich serialu nie tykał
A co do przyszłości to się całkiem zgadzam. Źle się dzieje w państwie duńskim, z sezonu na sezon zakończony serial z pełnym pakietem odcinków (mówię o nowościach, nie kolejnych sezonach) staje sie powoli ewenementem. Jak tak dalej pójdzie to będziemy szukać białych kruków

A co do przyszłości to się całkiem zgadzam. Źle się dzieje w państwie duńskim, z sezonu na sezon zakończony serial z pełnym pakietem odcinków (mówię o nowościach, nie kolejnych sezonach) staje sie powoli ewenementem. Jak tak dalej pójdzie to będziemy szukać białych kruków

-
Wskaż do odpowiedzi
No nie wiem, czy to taka zła akcja. Zwróć uwagę, że to mobilizuje fanów i zwraca uwagę widzów dochodzących - oho, coś się dzieje z serialem. Można dzięki temu sprawdzić jego popularność, zmotywować widzów do walki o niego. I skoro w przypadku "Jericho" była to walka wygrana, to może i inni sobie pomyśleli, że warto rzucić taką "bombę" serialowiczom w ogródekelmo pisze:Taa. Jak by to była akcja marketingowa reklamująca serial, to po kilku takich reklamach wsadziłbym je specom od reklamy tam gdzie światło nie dochodzi i więcej ich serialu nie tykał![]()

elmo pisze:Źle się dzieje w państwie duńskim, z sezonu na sezon zakończony serial z pełnym pakietem odcinków (mówię o nowościach, nie kolejnych sezonach) staje sie powoli ewenementem. Jak tak dalej pójdzie to będziemy szukać białych kruków
Tak. Już chyba szukamy, bo liczba seriali niezakończonych rośnie jak nos u Pinokia. Zaklęte koło ekonomi: robimy serial, spodziewamy się niebotycznych zysków, oo - nie są takie, jak planowaliśmy, ale co tam, nie poczekamy, może się polepszy, od razu kasujemy i robimy nowy. Itd. Pewnie z punktu widzenia księgowych wygląda to sensownie, ale dla nas - widzów - to absurd.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
Jest nadzieja,że coś się ruszy, ale z drugiej strony...w necie jest akcja Save Supernatural..., jeszcze teraz 4400. Cóż, przyszło nam żyć w czasach, kiedy telewizjom i producentom wydaje się, że jak nie uda się utrzymać serialu w nieskończoność (vide:Moda na sukces), to najlepiej go nie kończyć w żaden sensowny sposób.
Nie wiem czy coś wyjdzie z tej akcjii poparcia, raz się udało z Jericho- siedem odcinków i szansa na zakończenie- a sami wiecie jak koszmarnie skończyli poprzedni sezon, myślałam że mnie diabli wezmą w fotelu jak poleciały napisy, a ja uświadomiłam sobie, że to ostatni odcinek... :evil: ale czy teraz się uda?
Kto wie.
Nie wiem czy coś wyjdzie z tej akcjii poparcia, raz się udało z Jericho- siedem odcinków i szansa na zakończenie- a sami wiecie jak koszmarnie skończyli poprzedni sezon, myślałam że mnie diabli wezmą w fotelu jak poleciały napisy, a ja uświadomiłam sobie, że to ostatni odcinek... :evil: ale czy teraz się uda?
Kto wie.
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
http://www.jensenackles.pl
-
Wskaż do odpowiedzi
Walka o 5 sezon 4400 trwa.
Dziś zostanie wysłana 1 tura listów i nasion słonecznika do władz USA Network.
2 tura bodajże 1 Lutego.
Ciekawe czy to coś da. Ja osobiście mam nadzieję, że jakimś cudem uda się przywrócić serialik.
W każdym bądź razie jeśli chcecie pomóc przywrócić serial to podpiszcie petycje.
http://www.savethe4400.com/petition-pl/
Instrukcja teraz w naszym ojczystym języku.
:mrgreen:
Dziś zostanie wysłana 1 tura listów i nasion słonecznika do władz USA Network.
2 tura bodajże 1 Lutego.
Ciekawe czy to coś da. Ja osobiście mam nadzieję, że jakimś cudem uda się przywrócić serialik.
W każdym bądź razie jeśli chcecie pomóc przywrócić serial to podpiszcie petycje.
http://www.savethe4400.com/petition-pl/
Instrukcja teraz w naszym ojczystym języku.
:mrgreen:
-
Bombom
Wskaż do odpowiedzi - spec
- Kontakt:
Oceń ten serial