Poznajcie świat przyszłości - świat w którym nie ma kabli, zegarków, telefonów czy telewizorów... bo po co skoro wszyscy od razu są podpięci do internetu przy pomocy specjalnego chipu?
I wszystko było by pięknie ale wirusy w przyszłości nie zniknęły. I właśnie jeden taki złośliwy robal infekuje większość chipów co powoduje masowe wymieranie ludzi...
Co zrobią inni? Wrócą do życia jaskiniowego czy zainstalują najnowszą wersję Kacperskiego??
To serial transmitowany tylko przez Youtube - każdy odcinek to kilka minut oglądania ale ma ich być aż 48!
[img]http://xvidasd.com/n/upload_files/hplus_p.jpg[/img] Poznajcie świat przyszłości - świat w którym nie ma kabli, zegarków, telefonów czy telewizorów... bo po co skoro wszyscy od razu są podpięci do internetu przy pomocy specjalnego chipu? I wszystko było by pięknie ale wirusy w przyszłości nie zniknęły. I właśnie jeden taki złośliwy robal infekuje większość chipów co powoduje masowe wymieranie ludzi... Co zrobią inni? Wrócą do życia jaskiniowego czy zainstalują najnowszą wersję Kacperskiego?? ;)
To serial transmitowany tylko przez Youtube - każdy odcinek to kilka minut oglądania ale ma ich być aż 48!
Zapraszam do oglądnięcia pierwszych pięciu.
Więcej o serialu przeczytasz [url=http://xvidasd.com/n/podstrona.php?zmienna=hplus][b]TUTAJ[/b][/url].
Planuję obejrzeć, ale dopiero gdy dostępna będzie całość. Taki nawyk, wolę zobaczyć cały sezon serialu, niż wyczekiwać przez tydzień na ciąg dalszy. Czytałam opinie o serialu, raczej się podoba.
Czekam więc na sygnał o wstawieniu kompletnego H+.
Planuję obejrzeć, ale dopiero gdy dostępna będzie całość. Taki nawyk, wolę zobaczyć cały sezon serialu, niż wyczekiwać przez tydzień na ciąg dalszy. Czytałam opinie o serialu, raczej się podoba. Czekam więc na sygnał o wstawieniu kompletnego H+.
Niezły, niezły - podoba mi się zarówno pomysł jak i wykonanie ale faktycznie dopiero oglądnięcie całości ma sens - zbyt krótkie odcinki i częste zmiany czasu/lokacji powoduje, że oglądanie dwóch odc na tydzień tak jak producent sobie zamarzył nie ma sensu.
Ciekawa wizja rozwinięcia dostępu do internetu - myślę, że właśnie coś takiego w przyszłości będzie miało sens.
-- 26.01.2013 11:53 --
No i koniec - 48 odcinków.
Odpadłem w połowie - chyba z powodu złego pomysłu na dystrybucję i czasy poszczególnych odcinków - były po prostu za krótkie.
Często same intro i "napisy" trwały dłużej niż sam odcinek. A producent emitował po dwa odcinki na tydzień. W tak krótkich odcinkach, które wyglądały jak "migawki" nie udało się zmieścić ani rozwinąć żadnego dłuższego wątku przez co miałem wrażenie, że to jakiś zlepek różnych trailerów. Te 48 odcinków nakręcono w ponad pięćdziesięciu krajach a i wątki toczyły się wielotorowo - wyglądało to więc z początku jakbyśmy oglądali jakieś różne seriale, które pewnie kiedyś gdzieś się tam połączyły ale ja już tego nie doczekałem.
Po prostu zapominałem co tam było w poprzednich odcinkach... Może gdybym oglądnął to wszystko jednorazowo to udało by mi się uchwycić sens całości... Bo początek bardzo mi się podobał (pomysł!!).
Niezły, niezły - podoba mi się zarówno pomysł jak i wykonanie ale faktycznie dopiero oglądnięcie całości ma sens - zbyt krótkie odcinki i częste zmiany czasu/lokacji powoduje, że oglądanie dwóch odc na tydzień tak jak producent sobie zamarzył nie ma sensu. Ciekawa wizja rozwinięcia dostępu do internetu - myślę, że właśnie coś takiego w przyszłości będzie miało sens.
-- 26.01.2013 11:53 --
No i koniec - 48 odcinków. Odpadłem w połowie - chyba z powodu złego pomysłu na dystrybucję i czasy poszczególnych odcinków - były po prostu za krótkie. Często same intro i "napisy" trwały dłużej niż sam odcinek. A producent emitował po dwa odcinki na tydzień. W tak krótkich odcinkach, które wyglądały jak "migawki" nie udało się zmieścić ani rozwinąć żadnego dłuższego wątku przez co miałem wrażenie, że to jakiś zlepek różnych trailerów. Te 48 odcinków nakręcono w ponad pięćdziesięciu krajach a i wątki toczyły się wielotorowo - wyglądało to więc z początku jakbyśmy oglądali jakieś różne seriale, które pewnie kiedyś gdzieś się tam połączyły ale ja już tego nie doczekałem. Po prostu zapominałem co tam było w poprzednich odcinkach... Może gdybym oglądnął to wszystko jednorazowo to udało by mi się uchwycić sens całości... Bo początek bardzo mi się podobał (pomysł!!).
Obejrzałem całe, w kilka dni. Dużo się wyjaśniło, ale dużo jeszcze brakuje, tak czy siak ogląda się fajnie. Tylko czy to już totalny koniec czy będzie kolejny sezon? Bo jeśli będzie dalszy ciąg to ok, ale jeśli to koniec serialu to słabo, bo dziury w fabule są niestety takie, że wykluczają jakiekolwiek sensowne wyjaśnienie.
Obejrzałem całe, w kilka dni. Dużo się wyjaśniło, ale dużo jeszcze brakuje, tak czy siak ogląda się fajnie. Tylko czy to już totalny koniec czy będzie kolejny sezon? Bo jeśli będzie dalszy ciąg to ok, ale jeśli to koniec serialu to słabo, bo dziury w fabule są niestety takie, że wykluczają jakiekolwiek sensowne wyjaśnienie.