Niby się zgadzam, tylko że tu jest specyficzna konwencja tego - reality show plus horror, stąd moje zainteresowanie Nie jest to więc typowe reality, tylko jakiś wątek fabularny się tu pojawia, pewnie i tak jest to wszystko ustawione, no ale sama idea nie taka zła
Niby się zgadzam, tylko że tu jest specyficzna konwencja tego - reality show plus horror, stąd moje zainteresowanie :) Nie jest to więc typowe reality, tylko jakiś wątek fabularny się tu pojawia, pewnie i tak jest to wszystko ustawione, no ale sama idea nie taka zła :)
Kiedyś oglądałem jakieś zagraniczne reality o jakiejśwyspie czy cośw tym stylu i jedna z zawodniczek za karę lub cośw tym stylu miała sama spędzic noc w najdzikszym zakątku wyspy...
Relacja była fascynująca - ujęcia z pięciu ruchomych (tylko mi nie mówcie, że zawiesili je na drzewach) kamer i w blasku reflektorów, pseudo-przestraszona panienka piszczała co rusz gdy kolejny raz podrzucali jej niejadowitego węża, czy też puszczając z taśmy pochukiwania sowy - żenada - ktoś się nabiera na to? Totalna sztucznośc cechuje wszelkiego rodzaju reality show dlatego jestem sceptyczny i do tego.
Kiedyś oglądałem jakieś zagraniczne reality o jakiejśwyspie czy cośw tym stylu i jedna z zawodniczek za karę lub cośw tym stylu miała sama spędzic noc w najdzikszym zakątku wyspy...
Relacja była fascynująca - ujęcia z pięciu ruchomych (tylko mi nie mówcie, że zawiesili je na drzewach) kamer i w blasku reflektorów, pseudo-przestraszona panienka piszczała co rusz gdy kolejny raz podrzucali jej niejadowitego węża, czy też puszczając z taśmy pochukiwania sowy - żenada - ktoś się nabiera na to? Totalna sztucznośc cechuje wszelkiego rodzaju reality show dlatego jestem sceptyczny i do tego.
Typowo młodzieżowa produkcja jak większość The CW. Miałem sobie pobrać po pierwszym odcinku żeby zobaczyć, jednak się rozmyśliłem i do tej pory nie widziałem żadnego.
Amerykańskie reality są niezłe, przynajmniej niektóre chociażby Survivor. Więc może i ten zły nie jest
Typowo młodzieżowa produkcja jak większość The CW. Miałem sobie pobrać po pierwszym odcinku żeby zobaczyć, jednak się rozmyśliłem i do tej pory nie widziałem żadnego. Amerykańskie reality są niezłe, przynajmniej niektóre chociażby Survivor. Więc może i ten zły nie jest :)
No tak, reality, jednak jak on zostal stworzony, moze byc ciekawie, nie jest to produkcja typu bar/big brother... czasem czlowiek ma dosc juz "horrorow", ktore sa nasycone beznadziejnymy scenami "akcji".. tutaj mozna zauwazyc normalne zachowania ludzkie podczas strachu... na pewno to jest/bylo jakos ustawione... inaczej nie bylby to reality show... ale i tak z checia bym obejrzal wszystkie odcinki
No tak, reality, jednak jak on zostal stworzony, moze byc ciekawie, nie jest to produkcja typu bar/big brother... czasem czlowiek ma dosc juz "horrorow", ktore sa nasycone beznadziejnymy scenami "akcji".. tutaj mozna zauwazyc normalne zachowania ludzkie podczas strachu... na pewno to jest/bylo jakos ustawione... inaczej nie bylby to reality show... ale i tak z checia bym obejrzal wszystkie odcinki
Ja bym sie bała. Nawet przy tłumie ludzi wystarczyło by mi wpuścić pajaki i wpadła bym w panike. Straszny ze mnie cykor i pewnie takich ludzi poprostu wzieli do tego programu.
Ja bym sie bała. Nawet przy tłumie ludzi wystarczyło by mi wpuścić pajaki i wpadła bym w panike. Straszny ze mnie cykor i pewnie takich ludzi poprostu wzieli do tego programu.
Ogame jak juz cos proponujesz to skrobnij pare zdan o czym to jest bo nie kazdemu chce si eklikac w linki
Dajesz dziesiatki propozycji z samymi linkami i piszesz tylko ze tlumaczysz a to juz chyba kazdy zauwazyl
Ja jestem na nie dla takich produkcji takie strachy na lachy mnie nie kreca i podobnie jak mroofeczka boje sie pajaków
Ogame jak juz cos proponujesz to skrobnij pare zdan o czym to jest bo nie kazdemu chce si eklikac w linki :-p Dajesz dziesiatki propozycji z samymi linkami i piszesz tylko ze tlumaczysz a to juz chyba kazdy zauwazyl ;) Ja jestem na nie dla takich produkcji takie strachy na lachy mnie nie kreca :D i podobnie jak mroofeczka boje sie pajaków :D
xvidasd pisze:czy też puszczając z taśmy pochukiwania sowy - żenada - ktoś się nabiera na to?.
Nie bagatelizowałbym pohukiwań sowy. Kto oglądał Monty Python'a wie do czego zdolny jest królik morderca, i że nie ma nic groźniejszego niż ranny komar. Myślę, że taka zdenerwowana sowa może narobić dużego bałaganu.
[quote="xvidasd"]czy też puszczając z taśmy pochukiwania sowy - żenada - ktoś się nabiera na to?.[/quote]
Nie bagatelizowałbym po[b]h[/b]ukiwań sowy. Kto oglądał Monty Python'a wie do czego zdolny jest królik morderca, i że nie ma nic groźniejszego niż ranny komar. Myślę, że taka zdenerwowana sowa może narobić dużego bałaganu.