Jericho

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
elmo
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: elmo »

Ja bym nie ryzykował. Lostowi też dawałe czas na 3 sezony i co? Lipa ;)
No dobra, dobra, nie jest tak źle. Koniec 3 sezonu i ogólnie druga część sezonu mi się podobała, ale widać, że twórcy nie wiedzą co z tym zrobić.
A jak stacja zrobi ten mały kroczek do przodu i zamówi trzeci sezon, to czemu by nie od razu czwarty, a potem piąty ;)
Więc lepiej nie ryzykować trzecim sezonem, bo pazerność prezesów stacji jest ogromna ;)
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

bizes to bizes
jesli cos przynosi kase to czemu to niszczyc
tak to wyglada z ich strony
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

A nie lepiej zrobić drugi serial-odpowiedznik?
Tyle że troszkę zmienić fabułę izamknąć go w 1-2 sezonach.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

No tak, tylko że na siłę przedłużą o te 5-6 odcinków, które im przyniosą kasę, ale i tak mniejszą niż wcześniej, a po tych odcinkach i tak serial trzeba kasować bo już się tak nie opłaca. Oni samo sobie dołki kopią ;)
A zatrudnienie nowej ekipy, urządzenie studia itp. chyba takie tanie nie jest. Ale jak widać chyba im się to bardziej opłaca, niż dociągnąć serial do końca jak sie należy...
Pepe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pepe »

Ja jestem tylko za tymi 6-7 dodatkowymi odcinkami i tyle. Żadnych kolejnych sezonów, aż tak bardzo człowiek nie tęskni za Jericho :) Czy trzeba było kolejne dodatkowe odcinki? Chyba tak, w końcu żaden serial nie skończył się z taką niewiadomą. A moim zdaniem każdy powinien, bo to nie jest film, który może zakończyć się jak chce, to są seriale, które trwają ponad 20 odcinków i widz żąda na końcu rozwiązania
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawel »

Na YouTube jest już do obejrzenia ponad półtora minutowa zapowiedź 2 sezonu.

Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Czym się tak podniecacie nie rozumiem w ogóle co jest fajnego w tym serialu oglądałem do 8 odcinka 1 seasonu i muszę powiedzieć że strasznie się wynudziłem na siłe starają sie wprowadzić jakąś nutę tajemniczości
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

A ja się niezgodzę serial jeden z lepszych które obecnie kręcą. A zapowiedz znakomita
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

Lisu11 pisze:Czym się tak podniecacie nie rozumiem w ogóle co jest fajnego w tym serialu oglądałem do 8 odcinka 1 seasonu i muszę powiedzieć że strasznie się wynudziłem na siłe starają sie wprowadzić jakąś nutę tajemniczości
nie wszystkie seriale muszą być oparte na zabijaniu , uciekaniu z prisona, odliczaniu 24h itd :P
Jericho ma swój klimat, za to ludzie lubią ten serial ,każdy kto grał w Fallouta również będzie zaciekawiony dalszymi losami bohaterów :)
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

Lisu11 przez te odc w środku trzeba przebrnąć na siłę a potem już tylko esencja serialu...
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Nie wiem czy na sieci wyszedł odcinek specjalny, ale i na CBS i u nas na AXN po 11 epizodzie był emitowany właśnie odcinek specjalny, który w 45 minut streszczał wszystko to co wydarzyło się w pierwszych 11 epizodach. Na pewno jest to dobre dla kogoś kto nie może przebrnąć tych odcinków :D.
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

AXN powtarza Jericho a tym czasem wzioł się za tę pozycję polsat:
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Ciekawe, ciekawe. :) Jericho i Cane, oba seriale strasznie mnie ciekawią i oba chciałbym obejrzeć. Ale niestety nie będzie to Polsat, jemu podziękuję za tą, wątpliwą przyjemność. Z Jericho poczekam, aż będzie całość z zakończeniem, a Cane mam w najbliższych planach.
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Cane aktualnie leci też na Universal Channel.
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

JA akurat nie mam więc mnie cieszy to żę polsat to wyemituje. Ale skończmy z offtopem
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

Wyszły 3 nowe odc. Jericho z drugiego sezonu w wersji INTERNAL DVDScr XviD-LeEtPiZZeRA :)
Tu parę screenów:
http://img255.imageshack.us/img255/5587 ... 176rd0.png
http://img255.imageshack.us/img255/3761 ... 265nm1.png
http://img86.imageshack.us/img86/3868/v ... 389ih0.png
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Właśnie zaglądałem na stronę EZTV i się zdziwiłem, że już jest Jericho. Miało być misiąc później :)
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

piterkow pisze:Właśnie zaglądałem na stronę EZTV i się zdziwiłem, że już jest Jericho. Miało być misiąc później :)
Bo to INTERNAL DVDScr.
Na ripy z tv jeszcze trochę poczekamy. Swoją drogą ciekawe czy te odcinki co wyszły będą się czymś różnić podczas emisji w TV, bo jeśli nie to ściągam.
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Ja się bardzo cieszę!
A nie lepiej poczekać i nie robić sobie smaku? Obejrzysz teraz bedziesz musiał czekać na kolejne odc dłużej!
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

... dłużej niż od maja 2007 do teraz? :P

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ