Ja bym nie ryzykował. Lostowi też dawałe czas na 3 sezony i co? Lipa
No dobra, dobra, nie jest tak źle. Koniec 3 sezonu i ogólnie druga część sezonu mi się podobała, ale widać, że twórcy nie wiedzą co z tym zrobić.
A jak stacja zrobi ten mały kroczek do przodu i zamówi trzeci sezon, to czemu by nie od razu czwarty, a potem piąty
Więc lepiej nie ryzykować trzecim sezonem, bo pazerność prezesów stacji jest ogromna
Ja bym nie ryzykował. Lostowi też dawałe czas na 3 sezony i co? Lipa ;) No dobra, dobra, nie jest tak źle. Koniec 3 sezonu i ogólnie druga część sezonu mi się podobała, ale widać, że twórcy nie wiedzą co z tym zrobić. A jak stacja zrobi ten mały kroczek do przodu i zamówi trzeci sezon, to czemu by nie od razu czwarty, a potem piąty ;) Więc lepiej nie ryzykować trzecim sezonem, bo pazerność prezesów stacji jest ogromna ;)
No tak, tylko że na siłę przedłużą o te 5-6 odcinków, które im przyniosą kasę, ale i tak mniejszą niż wcześniej, a po tych odcinkach i tak serial trzeba kasować bo już się tak nie opłaca. Oni samo sobie dołki kopią
A zatrudnienie nowej ekipy, urządzenie studia itp. chyba takie tanie nie jest. Ale jak widać chyba im się to bardziej opłaca, niż dociągnąć serial do końca jak sie należy...
No tak, tylko że na siłę przedłużą o te 5-6 odcinków, które im przyniosą kasę, ale i tak mniejszą niż wcześniej, a po tych odcinkach i tak serial trzeba kasować bo już się tak nie opłaca. Oni samo sobie dołki kopią ;) A zatrudnienie nowej ekipy, urządzenie studia itp. chyba takie tanie nie jest. Ale jak widać chyba im się to bardziej opłaca, niż dociągnąć serial do końca jak sie należy...
Ja jestem tylko za tymi 6-7 dodatkowymi odcinkami i tyle. Żadnych kolejnych sezonów, aż tak bardzo człowiek nie tęskni za Jericho Czy trzeba było kolejne dodatkowe odcinki? Chyba tak, w końcu żaden serial nie skończył się z taką niewiadomą. A moim zdaniem każdy powinien, bo to nie jest film, który może zakończyć się jak chce, to są seriale, które trwają ponad 20 odcinków i widz żąda na końcu rozwiązania
Ja jestem tylko za tymi 6-7 dodatkowymi odcinkami i tyle. Żadnych kolejnych sezonów, aż tak bardzo człowiek nie tęskni za Jericho :) Czy trzeba było kolejne dodatkowe odcinki? Chyba tak, w końcu żaden serial nie skończył się z taką niewiadomą. A moim zdaniem każdy powinien, bo to nie jest film, który może zakończyć się jak chce, to są seriale, które trwają ponad 20 odcinków i widz żąda na końcu rozwiązania
Czym się tak podniecacie nie rozumiem w ogóle co jest fajnego w tym serialu oglądałem do 8 odcinka 1 seasonu i muszę powiedzieć że strasznie się wynudziłem na siłe starają sie wprowadzić jakąś nutę tajemniczości
Czym się tak podniecacie nie rozumiem w ogóle co jest fajnego w tym serialu oglądałem do 8 odcinka 1 seasonu i muszę powiedzieć że strasznie się wynudziłem na siłe starają sie wprowadzić jakąś nutę tajemniczości
Lisu11 pisze:Czym się tak podniecacie nie rozumiem w ogóle co jest fajnego w tym serialu oglądałem do 8 odcinka 1 seasonu i muszę powiedzieć że strasznie się wynudziłem na siłe starają sie wprowadzić jakąś nutę tajemniczości
nie wszystkie seriale muszą być oparte na zabijaniu , uciekaniu z prisona, odliczaniu 24h itd
Jericho ma swój klimat, za to ludzie lubią ten serial ,każdy kto grał w Fallouta również będzie zaciekawiony dalszymi losami bohaterów
[quote="Lisu11"]Czym się tak podniecacie nie rozumiem w ogóle co jest fajnego w tym serialu oglądałem do 8 odcinka 1 seasonu i muszę powiedzieć że strasznie się wynudziłem na siłe starają sie wprowadzić jakąś nutę tajemniczości[/quote] nie wszystkie seriale muszą być oparte na zabijaniu , uciekaniu z prisona, odliczaniu 24h itd :P Jericho ma swój klimat, za to ludzie lubią ten serial ,każdy kto grał w Fallouta również będzie zaciekawiony dalszymi losami bohaterów :)
Nie wiem czy na sieci wyszedł odcinek specjalny, ale i na CBS i u nas na AXN po 11 epizodzie był emitowany właśnie odcinek specjalny, który w 45 minut streszczał wszystko to co wydarzyło się w pierwszych 11 epizodach. Na pewno jest to dobre dla kogoś kto nie może przebrnąć tych odcinków .
Nie wiem czy na sieci wyszedł odcinek specjalny, ale i na CBS i u nas na AXN po 11 epizodzie był emitowany właśnie odcinek specjalny, który w 45 minut streszczał wszystko to co wydarzyło się w pierwszych 11 epizodach. Na pewno jest to dobre dla kogoś kto nie może przebrnąć tych odcinków :D.
Ciekawe, ciekawe. Jericho i Cane, oba seriale strasznie mnie ciekawią i oba chciałbym obejrzeć. Ale niestety nie będzie to Polsat, jemu podziękuję za tą, wątpliwą przyjemność. Z Jericho poczekam, aż będzie całość z zakończeniem, a Cane mam w najbliższych planach.
Ciekawe, ciekawe. :) Jericho i Cane, oba seriale strasznie mnie ciekawią i oba chciałbym obejrzeć. Ale niestety nie będzie to Polsat, jemu podziękuję za tą, wątpliwą przyjemność. Z Jericho poczekam, aż będzie całość z zakończeniem, a Cane mam w najbliższych planach.
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Wyszły 3 nowe odc. Jericho z drugiego sezonu w wersji INTERNAL DVDScr XviD-LeEtPiZZeRA :) Tu parę screenów: [url]http://img255.imageshack.us/img255/5587/vlcsnap203176rd0.png[/url] [url]http://img255.imageshack.us/img255/3761/vlcsnap203265nm1.png[/url] [url]http://img86.imageshack.us/img86/3868/vlcsnap203389ih0.png[/url]
piterkow pisze:Właśnie zaglądałem na stronę EZTV i się zdziwiłem, że już jest Jericho. Miało być misiąc później
Bo to INTERNAL DVDScr.
Na ripy z tv jeszcze trochę poczekamy. Swoją drogą ciekawe czy te odcinki co wyszły będą się czymś różnić podczas emisji w TV, bo jeśli nie to ściągam.
[quote="piterkow"]Właśnie zaglądałem na stronę EZTV i się zdziwiłem, że już jest Jericho. Miało być misiąc później :)[/quote] Bo to INTERNAL DVDScr. Na ripy z tv jeszcze trochę poczekamy. Swoją drogą ciekawe czy te odcinki co wyszły będą się czymś różnić podczas emisji w TV, bo jeśli nie to ściągam.