Napisy to akurat są Odnoszę wrażenie, że ten czas oczekiwania dość dobrze odzwierciedla nastroje znaczniej części oglądających - jakoś nie ma aż tak bardzo do czego się spieszyć
Napisy to akurat są :) Odnoszę wrażenie, że ten czas oczekiwania dość dobrze odzwierciedla nastroje znaczniej części oglądających - jakoś nie ma aż tak bardzo do czego się spieszyć ;)
Ja również się cieszę. Co prawda, nie oglądałam jeszcze drugiego sezonu, ale z waszych wypowiedzi wynika że nadal możnaby nakręcić coś ciekawego. Tak więc po pierwsze nie mogę sie już doczekać Jericho w wersji asd a po drugie nie moge się doczekać 3 sezonu
Ja również się cieszę. Co prawda, nie oglądałam jeszcze drugiego sezonu, ale z waszych wypowiedzi wynika że nadal możnaby nakręcić coś ciekawego. Tak więc po pierwsze nie mogę sie już doczekać Jericho w wersji asd a po drugie nie moge się doczekać 3 sezonu :D
Oglądnąłem i mogę powiedzieć, że mi się podobało. Trochę mało odcinków, czasem widać, że skrócili scenariusz. Jest zakończenie, co wg mnie jest najważniejsze. Nawet przemowy końcowe nie były tak nudne jak zwykle są.
Oglądnąłem i mogę powiedzieć, że mi się podobało. Trochę mało odcinków, czasem widać, że skrócili scenariusz. Jest zakończenie, co wg mnie jest najważniejsze. Nawet przemowy końcowe nie były tak nudne jak zwykle są.
mam podobna opinie, dobry ale był by lepszy gdyby miał jeszczej akies 2 odcinki, troche zbyt duze przeskoki czasami np. przejazd z ambasady na lotnisko w ostatnim odcinku (albo jego brak)
ale generalnie ok
Jestem ciekaw jak rozwinie sie akcja w 3 sezonie (jesli taki powstanie),
Pewnie akcja bedzie sie toczyła w czasie wojny.
mam podobna opinie, dobry ale był by lepszy gdyby miał jeszczej akies 2 odcinki, troche zbyt duze przeskoki czasami np. przejazd z ambasady na lotnisko w ostatnim odcinku (albo jego brak) ale generalnie ok Jestem ciekaw jak rozwinie sie akcja w 3 sezonie (jesli taki powstanie), Pewnie akcja bedzie sie toczyła w czasie wojny.
Trzeciego sezonu prawie na pewno nie będzie. Nie potrzebnie pseudo-fani ukradli te pierwsze odcinki. Przez co była mniejsza oglądalność, a co za tym idzie niższe wpływy za reklamy.
Trzeciego sezonu prawie na pewno nie będzie. Nie potrzebnie pseudo-fani ukradli te pierwsze odcinki. Przez co była mniejsza oglądalność, a co za tym idzie niższe wpływy za reklamy.
despo pisze:Trzeciego sezonu prawie na pewno nie będzie. Nie potrzebnie pseudo-fani ukradli te pierwsze odcinki. Przez co była mniejsza oglądalność, a co za tym idzie niższe wpływy za reklamy.
Akurat te 3 pierwsze odcinki drugiego sezonu miały największą oglądalność na CBS więc nie ma to żadnego związku z niską oglądalnością.
[quote="despo"]Trzeciego sezonu prawie na pewno nie będzie. Nie potrzebnie pseudo-fani ukradli te pierwsze odcinki. Przez co była mniejsza oglądalność, a co za tym idzie niższe wpływy za reklamy.[/quote] Akurat te 3 pierwsze odcinki drugiego sezonu miały największą oglądalność na CBS więc nie ma to żadnego związku z niską oglądalnością.
Obejrzałam jednym tchem. Bardzo mi się podobało, za wyjątkiem ostatniego odcinka, gdy akcja toczyła sie po prostu za szybko, chcieli w miarę wyjaśnić wszystkie wątki i przez to zgubili trochę sens tego serialu, tę całą tajemniczość. Ja chyba nadal będę mieć małą nadzieję, że nakręcą trzeci sezon, bo cały serial oparty jest na naprawdę świetnym i niepowtarzalnym pomyśle.
PS. Czy ktoś wie jaka piosenka jakiego zespołu leci na końcu 4 odcinka?
Obejrzałam jednym tchem. Bardzo mi się podobało, za wyjątkiem ostatniego odcinka, gdy akcja toczyła sie po prostu za szybko, chcieli w miarę wyjaśnić wszystkie wątki i przez to zgubili trochę sens tego serialu, tę całą tajemniczość. Ja chyba nadal będę mieć małą nadzieję, że nakręcą trzeci sezon, bo cały serial oparty jest na naprawdę świetnym i niepowtarzalnym pomyśle. PS. Czy ktoś wie jaka piosenka jakiego zespołu leci na końcu 4 odcinka?