Six Degrees (6 stopień oddalenia), nie jest tylko nazwą. Jest także potwierdzoną teoria naukową która głosi, że jeśli znamy 5 osób znamy cały świat, ponieważ jeśli mamy dostęp aż do 6 stopnia znajomości naszych 5 znajomych to mamy znajomości z całym światem... Jak myślisz, skąd wzięło się powiedzenia, "jaki ten świat mały"...
Mały okazuje się także świat bohaterów serialu Six Degrees przedstawiający historie osób będących na życiowym zakręcie: żona, która stara się wrócić do codziennego życia po stracie męża, genialny fotograf, który z powodu uzależnienia stracił kontakt z synem oraz zepsuł swoją karierę, kierowca limuzyny starający zerwać ze swoją kryminalną przeszłością i chcący zacząć uczciwie żyć. Wszyscy nieświadomie swoimi słowami, radami i czynami, wpływają na innych... nieświadomie wpływają na cały świat...
Ostatnio przeglądałem program tv i trafiłem na serial do którego przymierzam się już od blisko 2 lat ale zawsze nie było czasu albo było coś lepszego Serial to 1 13 odcinkowy sezon. Napisy są chyba do całości. Ja zabieram się za oglądanie i przy okazji dodaje do propozycji
[b]Six Degrees (6 stopień oddalenia), nie jest tylko nazwą. Jest także potwierdzoną teoria naukową która głosi, że jeśli znamy 5 osób znamy cały świat, ponieważ jeśli mamy dostęp aż do 6 stopnia znajomości naszych 5 znajomych to mamy znajomości z całym światem... Jak myślisz, skąd wzięło się powiedzenia, "jaki ten świat mały"...
Mały okazuje się także świat bohaterów serialu Six Degrees przedstawiający historie osób będących na życiowym zakręcie: żona, która stara się wrócić do codziennego życia po stracie męża, genialny fotograf, który z powodu uzależnienia stracił kontakt z synem oraz zepsuł swoją karierę, kierowca limuzyny starający zerwać ze swoją kryminalną przeszłością i chcący zacząć uczciwie żyć. Wszyscy nieświadomie swoimi słowami, radami i czynami, wpływają na innych... nieświadomie wpływają na cały świat... [/b]
Ostatnio przeglądałem program tv i trafiłem na serial do którego przymierzam się już od blisko 2 lat ;) ale zawsze nie było czasu albo było coś lepszego :) Serial to 1 13 odcinkowy sezon. Napisy są chyba do całości. Ja zabieram się za oglądanie i przy okazji dodaje do propozycji :grin:
Mimo, że Gawith umieścił dosyć obszerny opis to sens serialu pozostaje dla mnie dość enigmatyczny. Choć z drugiej strony pobudzający moją wyobraźnię. Z chęcią bym oglądnął chociaż jeden odcinek, gdyż ma on całkiem pozytywne opinie.
Jeśli chodzi o napisy to jak skończę tłumaczenie tych paru odcinków do Samantha Who?, to mogę się zabrać za to jeśli naprawdę brakuje tylk0o paru ; )
Mimo, że [b]Gawith[/b] umieścił dosyć obszerny opis to sens serialu pozostaje dla mnie dość enigmatyczny. Choć z drugiej strony pobudzający moją wyobraźnię. Z chęcią bym oglądnął chociaż jeden odcinek, gdyż ma on całkiem pozytywne opinie. Jeśli chodzi o napisy to jak skończę tłumaczenie tych paru odcinków do Samantha Who?, to mogę się zabrać za to jeśli naprawdę brakuje tylk0o paru ; )
Ogladalem kiedys kilka odcinkow i mi sie spodobal. Pozniej go zdjeli i przestalem. Zapomnialem o nim, a teraz widze ze sa webripy od 9 odcinka. Napisy sa do 10 odcinkow
Ogladalem kiedys kilka odcinkow i mi sie spodobal. Pozniej go zdjeli i przestalem. Zapomnialem o nim, a teraz widze ze sa webripy od 9 odcinka. Napisy sa do [url=http://napisy24.pl/search.php?str=six+degrees]10 odcinkow[/url]