Pan Am

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak
youtube Warszawa

Pan Am

Post autor: NIke »

Obrazek

Dramat ukazujący lata 60-te XX wieku i legendarne linie lotnicze Pan Am. Bohaterkami są stewardessy: Maggie (wyznającą zasadę, że cel uświęca środki), Kate (rozpoczynająca pracę szpiega), Laura (młodsza siostra Kate) oraz Francuzkę Colette. Stewardessy muszą sprostać wielu wyzwaniom - w powietrzu jak i na ziemi.
Stewardessy mają też wspaniałych kolegów - pilotów. Dean to najmłodszy pilot w Pan Am, zakochany w Bridget (która była stewardessą i szpiegiem oraz poleciła Kate jako zastępstwo), a Ted (pierwszy oficer) był oblatywaczem podczas wojny i ma dość dobrze usytuowaną rodzinę.

Serial jest reklamowany jako kontynuacja Mad Men... ale to chyba tylko dlatego, że jest osadzony w podobnym czasie.

Podobają mi się wprowadzane historie z przeszłości załogi (w tym pilotów), ale czasem może być to deczko mylące (tylko za pierwszym razem podawane są daty/miejsca, gdzie dzieje się historia) - a także pokazanie ich pracy "od kuchni" (sceny z ważeniem stewardess i sprawdzaniem ich wymiarów zawsze są interesujące ;) ).

W serialu znajdzie się i kilka komediowych scen - jak np. striptease dla marynarzy :D

Wstąpcie się do rodziny Pan Am już dzisiaj!
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Re: Pan Am

Post autor: asd »

Kontynuacja Mad Mena... Mocno powiedziane... - pilota chętnie zobaczę.
Apropos to MM już więcej nie będzie?
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

Pan Am

Post autor: NIke »

Mad Men mi się średnio podobał (widziałam kilka lat temu może ze 2 odcinki, więc ciężko mi potwierdzić albo zaprzeczyć czy faktycznie można uznać Pan Am za kontynuację...)
A co dalszych odcinków Mad Men, to niestety nie wiem - ja raczej nie będę go wystawiać.
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Mówisz o Pan AM?
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Widziałem parę odcinków Pan Am, bardzo fajny serial, aczkolwiek skasowany już :(

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ