[mini] The Politician's Husband [UK]

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
karol_maverick
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista
youtube Warszawa
Kontakt:

W.BRYTANIA [mini] The Politician's Husband [UK]

Post autor: karol_maverick »

obrazek

Brytyjski miniserial od BBC. Serial opowiadający o małżeństwie dwojga polityków. Aiden Hoynes jest ministrem, który zawsze karierę stawiał na pierwszym miejscu. Cały czas wspierała go Freya, oddana żona i matka ich dwojga małych dzieci. Sytuacja zaczyna się zmieniać, kiedy startuje polityczna kariera żony i może przyćmić karierę je męża. Polityczna kariera Aiden'a zwalnia a jego małżeństwo wywraca się do góry nogami. W roli męża - David Tennant a w roli żony - Emily Watson.

Napisy są już do dwóch pierwszych odcinków a do trzeciego w drodze.

sudlo
Wskaż do odpowiedzi

Re: [mini] The Politician's Husband [UK]

Post autor: sudlo »

how to download the files
Heydar22
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Heydar22 »

Sounds like an interesting show.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Trochę trwało nim to obejrzałam i to nie ze względu na napisy. Nie wiem sama, mam wrażenie, że film strasznie się ciągnie. Mamy "zawodowego" polityka, który z pewnych powodów wypada z polityki, wchodzi do niej za to jego żona i tu zaczyna się zazdrość (jak to czasem u panów bywa gdy kobietka odnosi większe sukcesy ;) ). Powinno być ciekawie i miejscami rzeczywiście jest, ale chyba po prostu seriale o tematyce głównie politycznej nie są po prostu dla mnie. Jeśli jednak komuś przypadło do gustu House of card czy Politicial Animals to prawdopodobnie ten też się spodoba.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ