Historia grupki nastolatek. Kiedy jedna z nich ginie w tajemniczych okolicznościach reszta przyjaciółek niespodziewanie dostaje od niej dziwne wiadomości zza grobu. Nikt nie wie, że dziewczyny ukrywają przerażającą tajemnicę...
Pierwszy odcinek już do sprawdzenia w dziale Up&Down
[b]Historia grupki nastolatek. Kiedy jedna z nich ginie w tajemniczych okolicznościach reszta przyjaciółek niespodziewanie dostaje od niej dziwne wiadomości zza grobu. Nikt nie wie, że dziewczyny ukrywają przerażającą tajemnicę...[/b]
Coś akurat dla mojej dziewczyny
Widzę, że gra tu Lucy Hale, grała też w Privileged, dla mnie plus, bo tam spodobała mi się jej postać Ale
poczekam, na jakieś opinie i wtedy sam zdecyduję, czy obejrzeć
Coś akurat dla mojej dziewczyny :-) Widzę, że gra tu Lucy Hale, grała też w Privileged, dla mnie plus, bo tam spodobała mi się jej postać :-) Ale poczekam, na jakieś opinie i wtedy sam zdecyduję, czy obejrzeć :D
Bostonq pisze:No właśnie, ktoś to oglądał? Jakieś opinie? Warto?
A ja powiem że nawet przyjemnie się ogląda, o ile ktoś nie ma problemów z produkcjami dla młodzieży
Swoją drogą, czasy seriali dla młodzieży w stylu Jeziora Marzeń, 90210 i innych zbliżonych stylowo, powoli stają się przeszłością. Scenarzyści wreszcie zaczynają stawiać na seriale z jakimś ciekawym motywem przewodnim, z prawdziwą akcją, i przyzwoitymi cliffhangerami, tylko przy okazji wciskając gdzieniegdzie głupiutkie problemiki uroczych nastolatek z bogatej rodziny
[quote="Bostonq"]No właśnie, ktoś to oglądał? Jakieś opinie? Warto?[/quote]
A ja powiem że nawet przyjemnie się ogląda, o ile ktoś nie ma problemów z produkcjami dla młodzieży ;)
Swoją drogą, czasy seriali dla młodzieży w stylu Jeziora Marzeń, 90210 i innych zbliżonych stylowo, powoli stają się przeszłością. Scenarzyści wreszcie zaczynają stawiać na seriale z jakimś ciekawym motywem przewodnim, z prawdziwą akcją, i przyzwoitymi cliffhangerami, tylko przy okazji wciskając gdzieniegdzie głupiutkie problemiki uroczych nastolatek z bogatej rodziny ;)