Trzy odcinkowy thriller od ITV. Wyobraźcie sobie, że wasz stary znajomy ze szkoły zaprasza Was na weekend.... Znajomy za którym nie przepadaliście - bogaty, brylujący bufon.
Kiedy dwie pary już się spotykają zaczyna się dziać coś niedobrego. Coś dziwnego i tajemniczego.
Szereg ciekawych splotów wydarzeń doprowadza do zdumiewającego finału... A może to wszystko to uknuty i misterny plan?
Pierwszy z trzech odcinków jest po prostu świetny! Doskonały pomysł z lektorem, który co jakiś czas po prostu wchodzi na ekran i przekazuje nam szereg istotnych informacji.
Trzy odcinkowy thriller od ITV. Wyobraźcie sobie, że wasz stary znajomy ze szkoły zaprasza Was na weekend.... Znajomy za którym nie przepadaliście - bogaty, brylujący bufon. Kiedy dwie pary już się spotykają zaczyna się dziać coś niedobrego. Coś dziwnego i tajemniczego. Szereg ciekawych splotów wydarzeń doprowadza do zdumiewającego finału... A może to wszystko to uknuty i misterny plan?
Pierwszy z trzech odcinków jest po prostu świetny! Doskonały pomysł z lektorem, który co jakiś czas po prostu wchodzi na ekran i przekazuje nam szereg istotnych informacji.
Więcej o serialu przeczytasz [url=http://xvidasd.com/n/podstrona.php?zmienna=lastweekend_the][b]TUTAJ[/b][/url].
Pierwszy odcinek już dostępny - zapraszam do oglądania.
Aż sam się zastanowiłem, zdaje się, że pominąłem coś bardzo ciekawego.. A może napisy są np. w napiprojekt? Sprawdzałeś? Bo faktycznie standardowo na stronach nie ma
Aż sam się zastanowiłem, zdaje się, że pominąłem coś bardzo ciekawego.. A może napisy są np. w napiprojekt? Sprawdzałeś? Bo faktycznie standardowo na stronach nie ma :(
Nie ma - crt obiecał mi, że dokończy tłumaczenie a ja obiecałem, że nie będę się więcej dopytywał o te napisy i tak już rok minął...
Szkoda bo serial jest po prostu genialny!!!
Nie ma - crt obiecał mi, że dokończy tłumaczenie a ja obiecałem, że nie będę się więcej dopytywał o te napisy i tak już rok minął... Szkoda bo serial jest po prostu genialny!!!
Ja nauczona po Kidnap and ransom nie oglądam takich krótkich seriali przed pojawieniem się całości napisów. A szkoda, że ich nie ma bo opis zapowiadał się w miarę ciekawie.
Ja nauczona po Kidnap and ransom nie oglądam takich krótkich seriali przed pojawieniem się całości napisów. A szkoda, że ich nie ma bo opis zapowiadał się w miarę ciekawie.
Zakończenie ciekawe choć nie spodziewałem się, że Ian okaże się zwykłym świrem
W trakcie tych ich "pojedynków" Ollie był bardzo tajemniczy i zaskakujący - myślałem, że serial będzie bardziej skomplikowany.
Ale podobało mi się zmanipulowanie widzem - na początku to Ian wydawał się być tym "dobrym" hehe
Nie wytrzymałem i oglądnąłem po angielsku. [spoiler]Zakończenie ciekawe choć nie spodziewałem się, że Ian okaże się zwykłym świrem :D W trakcie tych ich "pojedynków" Ollie był bardzo tajemniczy i zaskakujący - myślałem, że serial będzie bardziej skomplikowany. Ale podobało mi się zmanipulowanie widzem - na początku to Ian wydawał się być tym "dobrym" hehe[/spoiler] Warto oglądnąć :ok