XviDasd pisze:
W skrócie serial opowiada o perypetiach redaktor naczelnej dwóch pism: podłego tabloidu 'Dirt' oraz ekskluzywnego magazynu 'Now'.
Zdobywanie skandalicznych informacji na temat 'topowych gwiazdek', afery, sex... - jednym zdaniem: "brudna robota".
Tematyka wydaje się 'drętwa' - też tak sądziłem i bardzo sceptycznie podeszłem do tego serialu (nie cierpię brukowców oraz nie interesuje mnie prywatne życie innych ludzi z pierwszych stron gazet) - zmusiłem się, żeby oglądnąć pierwszy odcinek i było źle...
Ale zafrapowała mnie postać Dona Konkiego - shizofrenicznego fotoreportera i oglądnąłem kolejny... a potem kolejny...
Serial okazał się fantastyczny i wciagnął mnie do tego stopnia, że zarywałem noce, żeby tylko dowiedzieć się co będzie dalej...
Pierwszy sezon jest już od dawna gotowy: DIRT Season1
Polecam BARDZO GORĄCO
Własnie zaczął się drugi sezon tego świetnego serialu - chcecie go po odcinku czy w całości? Pamiętajcie że jak zabiorę się za ten serial to nie wezme innego "po odcinku".
[quote="XviDasd"] W skrócie serial opowiada o perypetiach redaktor naczelnej dwóch pism: podłego tabloidu 'Dirt' oraz ekskluzywnego magazynu 'Now'. Zdobywanie skandalicznych informacji na temat 'topowych gwiazdek', afery, sex... - jednym zdaniem: "brudna robota".
Tematyka wydaje się 'drętwa' - też tak sądziłem i bardzo sceptycznie podeszłem do tego serialu (nie cierpię brukowców oraz nie interesuje mnie prywatne życie innych ludzi z pierwszych stron gazet) - zmusiłem się, żeby oglądnąć pierwszy odcinek i było źle... Ale zafrapowała mnie postać Dona Konkiego - shizofrenicznego fotoreportera i oglądnąłem kolejny... a potem kolejny... Serial okazał się fantastyczny i wciagnął mnie do tego stopnia, że zarywałem noce, żeby tylko dowiedzieć się co będzie dalej...
Pierwszy sezon jest już od dawna gotowy: DIRT Season1 [url=http://btjunkie.org/torrent/Dirt-XviD-asd-EnglishV-NapisyPL-torrent/3772fe790f6ab35b2deca5a179da2d46214af4f977d4][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
Polecam BARDZO GORĄCO :ok :ok :ok[/quote]
Własnie zaczął się drugi sezon tego świetnego serialu - chcecie go po odcinku czy w całości? Pamiętajcie że jak zabiorę się za ten serial to nie wezme innego "po odcinku".
paris hilton. nawet nawiązanie poprzez nazwisko postaci widocznej na zdjęciu wskazuje, że chodzi o nią - paris hilton, odpowiednio do imienia i nazwiska, milan carlton.
serial wbrew pozorom bardzo ciekawy, oryginalny i zaskakująco wciągający. trzeba tu wspomnieć o znakomitej obsadzie, pomijając już courtney cox , jest tutaj ian hart(świetna rola schizofrenicznego fotoreportera), alexandra breckenridge(willa mcpherson, ambitna, młoda dziennikarka) i wiele innych postaci drugoplanowych, w tym josh stewart(holt mclaren, gwiazda hollywood, która idąc na układ z brukowcem probuje wywindować podupadającą karierę)
oczywiście, że na[spoiler] paris hilton. nawet nawiązanie poprzez nazwisko postaci widocznej na zdjęciu wskazuje, że chodzi o nią - paris hilton, odpowiednio do imienia i nazwiska, milan carlton.[/spoiler] serial wbrew pozorom bardzo ciekawy, oryginalny i zaskakująco wciągający. trzeba tu wspomnieć o znakomitej obsadzie, pomijając już courtney cox , jest tutaj ian hart(świetna rola schizofrenicznego fotoreportera), alexandra breckenridge(willa mcpherson, ambitna, młoda dziennikarka) i wiele innych postaci drugoplanowych, w tym josh stewart(holt mclaren, gwiazda hollywood, która idąc na układ z brukowcem probuje wywindować podupadającą karierę)