"Samurai Girl," based on the popular young adult novels, centers on 19-year-old Heaven (Jamie Chung), a Japanese girl who learns that her adoptive father is the head of the Yakuza and possibly had her brother murdered. She leaves her family to train in the ways of the samurai and to plot against her father's evil empire with the help of her new American friends.
serial mial wczoraj premiere i kiedys tam mam zamiar go wstawic
chetni sie znajda??
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
"Samurai Girl," based on the popular young adult novels, centers on 19-year-old Heaven (Jamie Chung), a Japanese girl who learns that her adoptive father is the head of the Yakuza and possibly had her brother murdered. She leaves her family to train in the ways of the samurai and to plot against her father's evil empire with the help of her new American friends.
serial mial wczoraj premiere i kiedys tam mam zamiar go wstawic chetni sie znajda??
można zobaczyc...dużo zależy jaki będzie poziom pierwszego odcinka...
serial ma mieć tylko 6 odcinków. Emitowane jest to przez ABC Family wiec raczej nie mozna sie spodziewac krwawych scen walki jak z Kill Billa . ale moze nie bedzie źle
[quote]można zobaczyc...dużo zależy jaki będzie poziom pierwszego odcinka...[/quote]
serial ma mieć tylko 6 odcinków. Emitowane jest to przez ABC Family wiec raczej nie mozna sie spodziewac krwawych scen walki jak z Kill Billa :P. ale moze nie bedzie źle
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
hmmm... żeby to jeszcze była komedia jak Chuck to może ale "Drama"(z imdb) o japońskiej nastolatce w stanach... no i jest jeszcze ta kwestia o której wspominał @Helventis: walki na samurajskie miecze na ABC Family... nie, ja raczej spasuję.
hmmm... żeby to jeszcze była komedia jak Chuck to może ale "Drama"[color=olive](z imdb)[/color] o japońskiej nastolatce w stanach... no i jest jeszcze ta kwestia o której wspominał @Helventis: walki na samurajskie miecze na ABC Family... nie, ja raczej spasuję.
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
wydaje mi się że to jest mini serial co warto by było napisać, jak zrozumiałem z trailera serial będzie miał 3 odcinki. Znaczy będzie leciał tylko przez piątek, sobote i niedziele.
wydaje mi się że to jest mini serial co warto by było napisać, jak zrozumiałem z trailera serial będzie miał 3 odcinki. Znaczy będzie leciał tylko przez piątek, sobote i niedziele.
Na razie napisy sa do 1 odcinka wiec chwile potrwa zanim ktos zrobi do reszty odcinkow
Mam zamiar wstawic to jako calosc bo pojedynczo to za dlugo nie utrzyma sie to w sieci (to nei CSI )
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Na razie napisy sa do 1 odcinka wiec chwile potrwa zanim ktos zrobi do reszty odcinkow Mam zamiar wstawic to jako calosc bo pojedynczo to za dlugo nie utrzyma sie to w sieci (to nei CSI :D :D )