Severance (Rozdzielenie) to kolejny intrygujący miks SF oraz serialu tajemnicy ze stajni ogryzka.
W tajemniczym biurze pracuje zespół ludzi, którym rozdzielono umysły, dzieląc ich życie na czas pracy oraz czas wolny.
Co ciekawe, żyjąc w jednym stanie, kompletnie nie są świadomi tego, co dzieje się w drugim życiu.
Warta uwagi jest obsada serialu, z uznanych aktorów jest m.in. Patricia Arquette, John Turturro, a nawet Christopher Walken.
Pierwsze odcinki bardzo obiecujące.
Severance (Rozdzielenie) to kolejny intrygujący miks SF oraz serialu tajemnicy ze stajni ogryzka. W tajemniczym biurze pracuje zespół ludzi, którym rozdzielono umysły, dzieląc ich życie na czas pracy oraz czas wolny. Co ciekawe, żyjąc w jednym stanie, kompletnie nie są świadomi tego, co dzieje się w drugim życiu. Warta uwagi jest obsada serialu, z uznanych aktorów jest m.in. Patricia Arquette, John Turturro, a nawet Christopher Walken. Pierwsze odcinki bardzo obiecujące.
Dajecie same pochlebne recenzje, więc pewnie jak znajdę czas, to sobie obejrzę, choć [ref=#199e15]sindar[/ref] wskazuje, że to nieskończona historia...
[quote=streamus post_id=120737 time=1649445524 user_id=152767] Najlepsza, a mamy dopiero kwiecień :) [/quote] Hehe, tam jeszcze był zwrot "jak na razie", co nieco zmienia optykę. :D Ale kandydat do ubiegania się o tytuł "debiutu roku" niewątpliwie mocny. :)
Traf pisze: 08 kwietnia 2022, 23:44
Dajecie same pochlebne recenzje, więc pewnie jak znajdę czas, to sobie obejrzę, choć sindar wskazuje, że to nieskończona historia...
Skalpel ma rację, będzie kolejny sezon, co niewątpliwie rozwinie nam tę historię.
[quote=Traf post_id=120739 time=1649454283 user_id=147658] Dajecie same pochlebne recenzje, więc pewnie jak znajdę czas, to sobie obejrzę, choć [ref=#199e15]sindar[/ref] wskazuje, że to nieskończona historia... [/quote] Skalpel ma rację, będzie kolejny sezon, co niewątpliwie rozwinie nam tę historię. :)
Obejrzałem dwa odcinki i jak dla mnie, to jednak lekkie rozczarowanie, choć może o to chodzi...
► Pokaż Spoiler
Kolesie wchodząc do sekcji rozdzielenia nagle stają się ludźmi na poziomie opóźnionych w rozwoju...
Czyli jak dla mnie, technologia się nie sprawdziła, ale jej twórcy chcą wyciągnąć kasę od tych, którzy mogliby ją kupić...
Obejrzałem dwa odcinki i jak dla mnie, to jednak lekkie rozczarowanie, choć może o to chodzi... [spoil]Kolesie wchodząc do sekcji rozdzielenia nagle stają się ludźmi na poziomie opóźnionych w rozwoju... Czyli jak dla mnie, technologia się nie sprawdziła, ale jej twórcy chcą wyciągnąć kasę od tych, którzy mogliby ją kupić...[/spoil]
A jednak koniec stycznia. Szkoda, dlugo trzeba czekac a to chyba z powody zeszlorocznych strajków? Czekam tez na 1923, chociaż daty jeszcze nie podano. Trudno, czekać teraz na lionees, silo, yellowstone sshetland, tak więc jest co oglądać w te, juz długie, wieczory.
A jednak koniec stycznia. Szkoda, dlugo trzeba czekac a to chyba z powody zeszlorocznych strajków? Czekam tez na 1923, chociaż daty jeszcze nie podano. Trudno, czekać teraz na lionees, silo, yellowstone sshetland, tak więc jest co oglądać w te, juz długie, wieczory.
Severance wróciło nareszcie, raptem dwa odcinki, a jejuś, jakie to dobre...
Ostatnio reszta seriali na tle to takie przeciętniaki (przynajmniej dla mnie).
Wsiąkłem na nowo od razu.
Oby tego nie zepsuli gdzieś na końcu.
Severance wróciło nareszcie, raptem dwa odcinki, a jejuś, jakie to dobre... Ostatnio reszta seriali na tle to takie przeciętniaki (przynajmniej dla mnie). Wsiąkłem na nowo od razu. Oby tego nie zepsuli gdzieś na końcu.