Sonny With A Chance

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
ogame
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Sonny With A Chance

Post autor: ogame »

Wchodze sobie rano na torrenty, patrze, jakis nowy serial wrzucili, 1x1, lekko kolo 180mb, mysle sciagne, obejrze i sie okaze. No wiec obejrzalem i jestem mile zaskoczony :D Przyjemny serialik komediowy :D Moze innym sie nie podobac, ze nie lubia takiego gatunku seriali, ale mi sie osobiscie podoba i zachecam do obejrzenia pilotazowego odcinka. Jezeli ktos sie zdecyduje wstawiac, to ja przetlumacze. Ponizej macie trailer, muzyke z czolowki i pare info ;] Naprawde przyjemna Disney`owska produkcja ;] Zreszta w obsadzie Demi Lovato :D Pewnie powiecie ze to cos 'ala' Hannah Montana czy cos :P Ale jesli macie mozliwosc to ogladnijcie. Ja moge suby zrobic ;] Trzeba czasem obejrzec cos odbieajacego od codziennych herosow, zagubionych czy scofielda uciekajacego z wiezienia :P

Obrazek

[youtube][/youtube]

OPIS:
Serial "Sonny With A Chance" opowiada historie Sonny Munroe, utalentowanej środkowo zachodniej dziewczyny, która po wysłaniu pocztą swojej domowych produkcji filmików komediowych online, zostaje odkryta przez producentów telewizyjnych dostaje szanse bycia gwiazda w programie "So Random", najpopularniejszym programie komediowych skeczy TV dla dzieci i młodzieży. Po przeprowadzce z matką do Kalifornii, spotyka w programie "So Random", charakteryzatorkę i ma nadzieje że zostaną przyjaciółmi.

Opis znalazłem w sieci po angielski, bo pl nigdzie nie ma to przetłumaczyłem ten eng ;]

Czołówka:
[youtube][/youtube]

Co o tym sądzicie? ;]

Added after 2 minutes:

Ooo wlasnie wydali do siecie E02 :D To ogladam i zaraz powiem co i jak ;]

Added after 39 minutes:

Ja chce ten serial w asd :D naprawde fajnie sie oglada :) niby dla dzieci, czyc us ale przyjemne nie powiem, malo ambitne ;] ale czemu by taki serial nie mial zagoscic w asd? ;p

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial