Testees

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa

Testees

Post autor: piotr_cebo »

Testees

Obrazek

produkcja: USA
gatunek: Komedia
data premiery: 2008-10-09 (Świat)
scenariusz: Derek Harvie , Kenny Hotz

Opis:
wikipedia.com pisze:The series follows two friends (Steve Markle and Jeff Kassel) as they work as human test subjects at Testico, a product testing facility. Besides being an obvious play on testes – including the descended double "e" in its logo – the name of the show plays up the vulnerability of test subjects, which is the source of much of the humor in the series.
Każdy ma swój pomysł na życie: jedni zostają lekarzami, inni prawnikami, a jeszcze inni policjantami. Ron i Peter jednak nie zostali stworzeni do bycia jednymi z wcześniej wymienionych. Z braku pracy, a co za tym idzie pieniędzy zatrudniają się w firmie Testico, w której obejmują jakże ciekawe stanowiska... królików doświadczalnych. testees to pełna humoru i niekonwencjonalnych zdarzeń komedia dla każdego!

[youtube][/youtube]
Linki:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Napisy: 9/13 (reszta w tłumaczeniu)[/code]
Ostatnio zmieniony 28 marca 2009, 23:59 przez piotr_cebo, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

ciekawe, ciekawe...
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Jestem już po pierwszym odcinku i ściągam następne co znaczy, że mi sie podobało :D Fajna w miarę śmieszna komedia. Taka rozluźniająca. Fajna alternatywa dla nudzącego mnie już Earla.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

Są już napisy do całego sezonu :grin: Naprawdę warto obejrzeć jak ktoś lubi takie klimaty :alien:
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

Po emisji 1 epka :D Przyjemne :D Sciagne reszte epkow ale poczekam z nadzieja na asd ;]
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Ja obejrzałem całość, zajęło mi to 2 lub 3 dni, a u mnie żebym obejrzał w takim czasie to musi mi sie coś podobać! Z ostatnimi odcinkami czekałem na napisy, ale są już wszystkie. Serial przyjemnie ogląda, ot taka zwykła komedyjka.
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

ogame pisze:poczekam z nadzieja na asd
Nie czekaj tylko dopisuj go do naszej listy!! :)
Obrazek When Dreams Come True...
Arek99
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Arek99 »

Jest Meeeeega! Polecam.
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

W sam raz na asd:) Mało wazy, cały sezon po kompresji bedzie pewnie z 1giga zajmowal, a tresc.. Mniej lub bardziej udana, ale przeważająco śmieszna:)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ