produkcja: USA gatunek: Komedia data premiery: 2008-10-09 (Świat) scenariusz: Derek Harvie , Kenny Hotz
Opis:
wikipedia.com pisze:The series follows two friends (Steve Markle and Jeff Kassel) as they work as human test subjects at Testico, a product testing facility. Besides being an obvious play on testes – including the descended double "e" in its logo – the name of the show plays up the vulnerability of test subjects, which is the source of much of the humor in the series.
Każdy ma swój pomysł na życie: jedni zostają lekarzami, inni prawnikami, a jeszcze inni policjantami. Ron i Peter jednak nie zostali stworzeni do bycia jednymi z wcześniej wymienionych. Z braku pracy, a co za tym idzie pieniędzy zatrudniają się w firmie Testico, w której obejmują jakże ciekawe stanowiska... królików doświadczalnych. testees to pełna humoru i niekonwencjonalnych zdarzeń komedia dla każdego!
[youtube][/youtube] Linki:
Napisy: 9/13 (reszta w tłumaczeniu)[/code]
Ostatnio zmieniony 28 marca 2009, 23:59 przez piotr_cebo, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]Opis:[/b] [quote="wikipedia.com"]The series follows two friends (Steve Markle and Jeff Kassel) as they work as human test subjects at Testico, a product testing facility. Besides being an obvious play on testes – including the descended double "e" in its logo – the name of the show plays up the vulnerability of test subjects, which is the source of much of the humor in the series.[/quote]
Każdy ma swój pomysł na życie: jedni zostają lekarzami, inni prawnikami, a jeszcze inni policjantami. Ron i Peter jednak nie zostali stworzeni do bycia jednymi z wcześniej wymienionych. Z braku pracy, a co za tym idzie pieniędzy zatrudniają się w firmie Testico, w której obejmują jakże ciekawe stanowiska... królików doświadczalnych. testees to pełna humoru i niekonwencjonalnych zdarzeń komedia dla każdego!
Jestem już po pierwszym odcinku i ściągam następne co znaczy, że mi sie podobało Fajna w miarę śmieszna komedia. Taka rozluźniająca. Fajna alternatywa dla nudzącego mnie już Earla.
Jestem już po pierwszym odcinku i ściągam następne co znaczy, że mi sie podobało :D Fajna w miarę śmieszna komedia. Taka rozluźniająca. Fajna alternatywa dla nudzącego mnie już Earla.
Ja obejrzałem całość, zajęło mi to 2 lub 3 dni, a u mnie żebym obejrzał w takim czasie to musi mi sie coś podobać! Z ostatnimi odcinkami czekałem na napisy, ale są już wszystkie. Serial przyjemnie ogląda, ot taka zwykła komedyjka.
Ja obejrzałem całość, zajęło mi to 2 lub 3 dni, a u mnie żebym obejrzał w takim czasie to musi mi sie coś podobać! Z ostatnimi odcinkami czekałem na napisy, ale są już wszystkie. Serial przyjemnie ogląda, ot taka zwykła komedyjka.