[quote="Cold_Fox"]Uprzejmie melduję, ze na napisy24 jest już komplet napisów do drugiego sezonu :grin:[/quote] Bzdura. Są do 11 włącznie. Pojawiły sie angielskie do dwóch ostatnich, czekamy na polskie.
hejaaaa 23go dodali na napisy24 ...napisy do 13 odcinka, czy to ostatni? jesli tak to czekam niezmiernie aż stokrotki pojawią się w wersji asd bo z tego co pamiętam przed tą długą przerwą jak ogladałam serial to wymiatał i humorem mnie zwalał z krzesła śmiem twierdzić, że 100x lepszy od pierwszego sezonu
hejaaaa :grin: 23go dodali na napisy24 ...napisy do 13 odcinka, czy to ostatni? jesli tak to czekam niezmiernie aż stokrotki pojawią się w wersji asd :D bo z tego co pamiętam przed tą długą przerwą jak ogladałam serial to wymiatał i humorem mnie zwalał z krzesła :-)) śmiem twierdzić, że 100x lepszy od pierwszego sezonu :clown: ;)
No rzeczywiście jest już komplet napisów do drugiej serii. Zapewne trochę poczekamy na wstawkę, pewnie serial będzie musiał przejść głosowanie na charts-liście.
No rzeczywiście jest już komplet napisów do drugiej serii. :grin: Zapewne trochę poczekamy na wstawkę, pewnie serial będzie musiał przejść głosowanie na charts-liście.
Tak długo czekałam na te napisy! Mam nadzieję, ze serial pojawi się jak najszybciej. Nie widziałam jeszcze drugiego sezonu (wierna wersji asd ), ale zapowiada się świetnie. Czekam!
Tak długo czekałam na te napisy! Mam nadzieję, ze serial pojawi się jak najszybciej. Nie widziałam jeszcze drugiego sezonu (wierna wersji asd :D ), ale zapowiada się świetnie. Czekam!
No to się pojawił i zapraszam do pobierania. Niestety jestem w strefie wolnego internetu (grr...) i mój upload teraz wynosi 32kb/s (jeszcze większe grrr), ale sądzę, że do rana jakoś pójdzie...
No to się pojawił i zapraszam do pobierania. Niestety jestem w strefie wolnego internetu (grr...) i mój upload teraz wynosi 32kb/s (jeszcze większe grrr), ale sądzę, że do rana jakoś pójdzie...
Ale zanim jankes ode mnie dostanie, to niestety przez polskie sieci przejęte przez Francuzów musi przejść. A teraz jak wróciłem z akademika (100/100) to naprawdę ten internet muuuuuliiiiiii....
Ale zanim jankes ode mnie dostanie, to niestety przez polskie sieci przejęte przez Francuzów musi przejść. A teraz jak wróciłem z akademika (100/100) to naprawdę ten internet muuuuuliiiiiii....
Ja seeduje też takim łączem i jakoś poszło z paroma rzeczami
Dobrze jakbyś miał kogoś kto poseedował by z Tobą (zaniósł byś mu na pendrivie pliki np.))
Duuużo szybciej.
Ja seeduje też takim łączem i jakoś poszło z paroma rzeczami :-) Dobrze jakbyś miał kogoś kto poseedował by z Tobą (zaniósł byś mu na pendrivie pliki np.)) Duuużo szybciej.