Na N24 są do 14 odcinka. Szczerze mówiąc ostatnim czasem średnio stoję z czasem (powód napisany przez spiderpp). Ale jeśli ktoś się spotka z napisami do reszty odcinków (w co wątpię) to możliwe, że wystawię.
Na N24 są do 14 odcinka. Szczerze mówiąc ostatnim czasem średnio stoję z czasem (powód napisany przez [b]spiderpp[/b]). Ale jeśli ktoś się spotka z napisami do reszty odcinków (w co wątpię) to możliwe, że wystawię.
spiderpp pisze:ja znalazłem napisy do szesnastu odcinków 4 serii, czy ktoś może znalazł więcej? ; >
No właśnie dziś sprawdziłem i więcej nie ma. Może ktoś z forumowiczów pomógłby i przetłumaczył brakujące 6 odcinków. Chętnie zobaczyłbym ostatni sezon.
[quote="spiderpp"]ja znalazłem napisy do szesnastu odcinków 4 serii, czy ktoś może znalazł więcej? ; >[/quote] No właśnie dziś sprawdziłem i więcej nie ma. Może ktoś z forumowiczów pomógłby i przetłumaczył brakujące 6 odcinków. Chętnie zobaczyłbym ostatni sezon.
Serial opowiada o młodym murzyńskim chłopcu Chrisie i jego rodzinie: niepracującej zgrzędliwej matce, ojcu mającym dwie prace, młodszej siostrze, która ytlko czycha aby nasz bohater miał przegwizane i młodszym ale dużo dojrzalszym bratu, w którym kochają się wszystkie dziewczyny. Przeprowadzają się oni do najgorszej i najniebezpieczniejszej dzielnicy w Brooklinie. Matka Chrisa postanawia wysłać chłopca do lepszej szkoły niż rodzeństwo, jak się okazuje jest w niej jedynym czarnym przez co będzie musiał znosić wiele upokorzej. Serial bardzo przyjemny. Miło się ogląda. Całości towarzyszy komentarz Chrisa Rocka, na życiu którego ten serial jest oparty...
Terry Crews ... Julius Rock
Tichina Arnold ... Rochelle Rock
Tequan Richmond ... Drew Rock
Imani Hakim ... Tanya Rock
Vincent Martella ... Greg Wuliger
Tyler James Williams ... Chris Rock
Chris Rock ... Narrator
Jacqueline Mazarella ... Ms. Morello
Travis T. Flory ... Joey Caruso
[b]Serial opowiada o młodym murzyńskim chłopcu Chrisie i jego rodzinie: niepracującej zgrzędliwej matce, ojcu mającym dwie prace, młodszej siostrze, która ytlko czycha aby nasz bohater miał przegwizane i młodszym ale dużo dojrzalszym bratu, w którym kochają się wszystkie dziewczyny. Przeprowadzają się oni do najgorszej i najniebezpieczniejszej dzielnicy w Brooklinie. Matka Chrisa postanawia wysłać chłopca do lepszej szkoły niż rodzeństwo, jak się okazuje jest w niej jedynym czarnym przez co będzie musiał znosić wiele upokorzej. Serial bardzo przyjemny. Miło się ogląda. Całości towarzyszy komentarz Chrisa Rocka, na życiu którego ten serial jest oparty...[/b]
Terry Crews ... Julius Rock Tichina Arnold ... Rochelle Rock Tequan Richmond ... Drew Rock Imani Hakim ... Tanya Rock Vincent Martella ... Greg Wuliger Tyler James Williams ... Chris Rock Chris Rock ... Narrator Jacqueline Mazarella ... Ms. Morello Travis T. Flory ... Joey Caruso