Todd i Księga czystego zła to Kanadyjska komedia/horror. Przedstawia grupę licealistów, którzy na swojej skórze odczuwają skutki użycia demonicznej księgi na sobie.
Już w pierwszym odcinku serial pokazuje nam czyste szaleństwo w swojej postaci - Liceum w Crowley to bardzo dziwna szkoła, której patronem jest sam szatan (?) a niepozorny dyrektor jest kultowym wyznawcą diabła.
Todd marzy o graniu w prawdziwej kapeli Heavy Metalowej jednak jego zespół (Barbarzyńska Apokalipsa) gra dosyć mizernie... no ale czego się spodziewać po jednorękim perkusiście? I dosyć leciwym wokalu?
Wszystko to jednak się zmienia kiedy wypowiada magiczne zaklęcie do Księgi czystego zła...
Nie wiem co z tym zrobić bo tak - nie lubię filmów o nastolatkach i ich problemach... ten jednak bije swoją głupotą wszystko co widziałem
Do tego stopnia, że mnie rozbawił...
Co sądzicie? Chcecie chociaż pilot zobaczyć?
[img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/toddand_p.jpg[/img] [b]Todd and the Book of Pure Evil[/b]
Todd i Księga czystego zła to Kanadyjska komedia/horror. Przedstawia grupę licealistów, którzy na swojej skórze odczuwają skutki użycia demonicznej księgi na sobie.
Już w pierwszym odcinku serial pokazuje nam czyste szaleństwo w swojej postaci - Liceum w Crowley to bardzo dziwna szkoła, której patronem jest sam szatan (?) a niepozorny dyrektor jest kultowym wyznawcą diabła. Todd marzy o graniu w prawdziwej kapeli Heavy Metalowej jednak jego zespół (Barbarzyńska Apokalipsa) gra dosyć mizernie... no ale czego się spodziewać po jednorękim perkusiście? :D I dosyć leciwym wokalu? Wszystko to jednak się zmienia kiedy wypowiada magiczne zaklęcie do Księgi czystego zła...
Nie wiem co z tym zrobić bo tak - nie lubię filmów o nastolatkach i ich problemach... ten jednak bije swoją głupotą wszystko co widziałem :D Do tego stopnia, że mnie rozbawił... Co sądzicie? Chcecie chociaż pilot zobaczyć?
he ciekawie sie zapowiada, nawet miałem to gdzies zanotowane żeby zbadać temat
tylko pytanie kiedy ;-)
mistrzostwa,filmy,seriale,książki
ehh za krotka ta doba
he ciekawie sie zapowiada, nawet miałem to gdzies zanotowane żeby zbadać temat tylko pytanie kiedy ;-) mistrzostwa,filmy,seriale,książki ehh za krotka ta doba