dobrze jest w takiej sytuacji podeslac komus napisy do korekty
Z mojej strony dodam jeszcze ze sporo linijek jest zostawionych wogole nie przetlumaczonych.
Ale i tak wielkie dzieki ze wzielas sie za to bo serial jest naprawde fajny
dobrze jest w takiej sytuacji podeslac komus napisy do korekty :) Z mojej strony dodam jeszcze ze sporo linijek jest zostawionych wogole nie przetlumaczonych. Ale i tak wielkie dzieki ze wzielas sie za to bo serial jest naprawde fajny :)
Niestety nie znam nikogo kto robi korekte. A nieprzetłumaczone linijki zaznaczałam, żeby może je jakoś przetłumaczyć z serialem już, bo wtedy łatwiej, ale widze ze usunięto tylko moje zaznaczenia i nic nie poprawiono
Niestety nie znam nikogo kto robi korekte. A nieprzetłumaczone linijki zaznaczałam, żeby może je jakoś przetłumaczyć z serialem już, bo wtedy łatwiej, ale widze ze usunięto tylko moje zaznaczenia i nic nie poprawiono :(
Nie wiem czy bedziesz jeszcze to tlumaczyc ale jesli tak i bedziesz potrzebowala korekty to napisz to asd a ja zrobie korekte
tylko musisz mu napisac duzymi drukowanymi literami i najlepiej na kolorowo bo on zapomina
Nie wiem czy bedziesz jeszcze to tlumaczyc ale jesli tak i bedziesz potrzebowala korekty to napisz to asd a ja zrobie korekte :) tylko musisz mu napisac duzymi drukowanymi literami i najlepiej na kolorowo bo on zapomina :D
To juz mu nie pisz ja mu powiem ale na przyszlosc jak mu wysylasz to pisz
Added after 1 hours 31 minutes:
nova.nike pisze:Dziś wysłałam mu 7 odcinek
A co z 4,5,6??
tez juz przetlumaczylas?
Bo jesli nie to nie tlumacz narazie dalej bo szkoda twojej pracy, asd nie wystawi przeciez serialu bez trzech odcinkow
To juz mu nie pisz ja mu powiem ale na przyszlosc jak mu wysylasz to pisz :D
[size=75][color=#999999]Added after 1 hours 31 minutes:[/color][/size]
[quote="nova.nike"]Dziś wysłałam mu 7 odcinek[/quote] A co z 4,5,6?? tez juz przetlumaczylas? Bo jesli nie to nie tlumacz narazie dalej bo szkoda twojej pracy, asd nie wystawi przeciez serialu bez trzech odcinkow
Przypomniał mi się ten serial przez ten artykuł. Absolutnie nie pamiętam fabuły jakiegokolwiek odcinka, ale wiem, że gdy oglądałem, sprawiał mi ogromną radość i przyjemność. Taka mała, zapomniana już chyba produkcja. I poczytałem temat - jakże zabawnie brzmią wpisy z 2008 roku na temat problemów z łączem...
Przypomniał mi się ten serial przez ten artykuł. Absolutnie nie pamiętam fabuły jakiegokolwiek odcinka, ale wiem, że gdy oglądałem, sprawiał mi ogromną radość i przyjemność. Taka mała, zapomniana już chyba produkcja. I poczytałem temat - jakże zabawnie brzmią wpisy z 2008 roku na temat problemów z łączem...