Legit [FXX]

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Legit [FXX]

Post autor: Lubec »

Obrazek

[FXX]: [2013-2014], na antenie
Produkcja: USA,
Gatunek: Komedia,, Dokładna data premiery: 2013-01-17
Reżyseria: Peter O\Fallon,Rick Cleveland, Scenariusz: Jim Jefferies,Peter O\Fallon
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Serial przedstawia losy Jima, który jako komik próbuje poukładać sobie życie i odnieść sukces zawodowy. Na swoje szczęście może liczyć na wsparcie najlepszego przyjaciela Steve\a oraz jego brata, który choruje na stwardnienie rozsiane.

Drugi sezon serialu powoli dobiega końca. Serialu nie oglądałem, ale po trailerach wypada całkiem interesująco. A może ktoś oglądał i mógłby coś napisać?
Napisy są na pewno do pierwszego sezonu i z tego co się zorientowałem, to na gryzoniu widziałem napisy do dziewiątego odcinka drugiego sezonu.
MatHoM
Wskaż do odpowiedzi

Re: Legit [FXX]

Post autor: MatHoM »

Pierwszy sezon warty polecenia, bawi do łez. Drugi już mniej, stąd info o skasowaniu chyba.
Mimo wszystko polecam z czystym sercem.
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Re: Legit [FXX]

Post autor: najphil »

Ooo w sumie zerknę na pierwszy odcinek. Za typowymi komediami nigdy nie przepadałem, ale Jim jest świetnym i mocno kontrowersyjnym komikiem. Kiedyś miałem niezły ubaw oglądając jego godzinne show.

ObrazekObrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ