O, fajna sprawa. I akurat na czasie z dokumentami Z ciekawości sobie zobaczę. Pierwszy sezon jest z lektorem PL. Ale zdziwiłam się, że jest aż 8 sezonów.
O, fajna sprawa. I akurat na czasie z dokumentami ;) Z ciekawości sobie zobaczę. Pierwszy sezon jest z lektorem PL. Ale zdziwiłam się, że jest aż 8 sezonów.
[2x05] Old Acquaintance - pierwszy odcinek który mi się nie spodobał...
Spoiler:
Po pierwsze, Ash wchodzi do bukmachera otwiera walizkę i dostaje pieniądze, ot tak...
No ale dobra, nigdy nie pracowałem jako konwojent, może się nie znam. Tylko że dalej jest tylko gorzej.
Prywatny turniej pokerowy w którym nie można odejść od stołu, absurd... Jedną z zasad w takich grach jest wpłacania tzw. blindów, obowiązkowych wpłat co każde rozdanie które nakręcają akcję. Jeśli ktoś w trakcie gry odchodzi od stołu ta opłata i tak jest pobierana a że ktoś nie gra to jego strata, tym większa im dłużej jest nieobecny.
Dalej Stacie proponuje swojemu Ex że będzie stała za Mickeyem i podpowiadała mu jakie Mickey ma karty...
Absurd x2. Żeby coś takiego było możliwe Stacie musiała by wisieć Mickeyowi tuż nad głową, gdyś kartami się nie macha na lewo i prawo tylko się je lekko podnosi, zasłaniając rękoma z boków. Stacie takiej odległości nie mogła zrobić nic i nawet pokerzysta-amator będzie o tym wiedzieć :geek:
I na koniec finałowe rozdanie w którym Ex Stacie, podobno super pokerzysta, gra jak ostatni osioł, dobierając z AKo tzw. runner-runner, czyli bardzo baaaarrrdzo szczęśliwą sytuację kiedy dwie kolejne karty zamieniają jego "nic" w najlepszy układ na stole
To już nawet nie był absurd, to było po prostu zabawne..
Przez to jednak że inne odcinki były bardzo dobre mam nadzieje że ten to był tylko wypadek przy pracy i scenarzyści nie będą więcej psuć takiego dobrego serialu.
No ale dobra, nigdy nie pracowałem jako konwojent, może się nie znam. Tylko że dalej jest tylko gorzej.
Prywatny turniej pokerowy w którym nie można odejść od stołu, absurd... Jedną z zasad w takich grach jest wpłacania tzw. blindów, obowiązkowych wpłat co każde rozdanie które nakręcają akcję. Jeśli ktoś w trakcie gry odchodzi od stołu ta opłata i tak jest pobierana a że ktoś nie gra to jego strata, tym większa im dłużej jest nieobecny.
Dalej Stacie proponuje swojemu Ex że będzie stała za Mickeyem i podpowiadała mu jakie Mickey ma karty...
Absurd x2. Żeby coś takiego było możliwe Stacie musiała by wisieć Mickeyowi tuż nad głową, gdyś kartami się nie macha na lewo i prawo tylko się je lekko podnosi, zasłaniając rękoma z boków. Stacie takiej odległości nie mogła zrobić nic i nawet pokerzysta-amator będzie o tym wiedzieć :geek:
I na koniec finałowe rozdanie w którym Ex Stacie, podobno super pokerzysta, gra jak ostatni osioł, dobierając z AKo tzw. runner-runner, czyli bardzo baaaarrrdzo szczęśliwą sytuację kiedy dwie kolejne karty zamieniają jego "nic" w najlepszy układ na stole :smt075
To już nawet nie był absurd, to było po prostu zabawne.. :crazy [/spoiler]
Przez to jednak że inne odcinki były bardzo dobre mam nadzieje że ten to był tylko wypadek przy pracy i scenarzyści nie będą więcej psuć takiego dobrego serialu.
Właśnie skończyłem pierwszy sezon. Zgadzam się z poprzednikami, bardzo fajny, przyjemny, zabawny i ciekawy serial. Nie wiem dlaczego, ale spodobał mi się o wiele bardziej niż, bardzo podobny tematycznie, Leverage. Może w końcu zadziałał na mnie ten słynny brytyjski klimat?
Mam nadzieję, że pozostałe odcinki zostaną w końcu przetłumaczone. Szkoda byłoby zakończyć przygodę z tym serialem już po drugim sezonie...
Właśnie skończyłem pierwszy sezon. Zgadzam się z poprzednikami, bardzo fajny, przyjemny, zabawny i ciekawy serial. Nie wiem dlaczego, ale spodobał mi się o wiele bardziej niż, bardzo podobny tematycznie, [i]Leverage[/i]. Może w końcu zadziałał na mnie ten słynny brytyjski klimat?
Mam nadzieję, że pozostałe odcinki zostaną w końcu przetłumaczone. Szkoda byłoby zakończyć przygodę z tym serialem już po drugim sezonie...
Ja oglądałem też całą resztę do końca, mam nadzieję że będzie 7my sezon . Ale jako że tłumacz skończył na 2gim a teraz skończył się 6, tak naprawdę słabe szansę są na pozostałe sezony przetłumaczone.
Zawsze zostaje nauka angielskiego ;-), którą dodatkowo się wzbogaca oglądając bez PL napisów seriale ;-)
Co do Leveredge, też lubię ten serial, ale jednak mimo podobieństw są bardzo różne, inna jest "technika" dojścia do celu. Stąd jeden może się podobać a drugi gorzej albo wcale nie.
Ja oglądałem też całą resztę do końca, mam nadzieję że będzie 7my sezon :-). Ale jako że tłumacz skończył na 2gim a teraz skończył się 6, tak naprawdę słabe szansę są na pozostałe sezony przetłumaczone.
Zawsze zostaje nauka angielskiego ;-), którą dodatkowo się wzbogaca oglądając bez PL napisów seriale ;-)
Co do Leveredge, też lubię ten serial, ale jednak mimo podobieństw są bardzo różne, inna jest "technika" dojścia do celu. Stąd jeden może się podobać a drugi gorzej albo wcale nie.
Interesujący i przyjemny serial, zadziwiająco szybko mija te 50 minut przy nim
Na N24 ktoś zabrał się za tłumaczenie 3x02 więc światełko w tunelu na kontynuacje jest
Interesujący i przyjemny serial, zadziwiająco szybko mija te 50 minut przy nim ;) Na N24 ktoś zabrał się za tłumaczenie 3x02 więc światełko w tunelu na kontynuacje jest :-)
Serial bardzo dobry. Najciekawsze jest dla to w tym serialu, ze bardzo często nie wiem czy wydarzenia, które się dzieją są zaplanowane przez grupę czy wypadki przy pracy, w niektórych odcinkach to już strasznie się gubiłem. Z drugiej strony odcinki są przez strasznie zagmatwane.
Podobny do amerykańskiego Leverage, ale moim zdaniem lepszy(Stacie jest bardziej interesująca od Sophie:)). Tym, którym spodobał się Leverage, to Hustle jest dla nich pozycją obowiązkową.
Ulubiona postać? A docenię gracza drugiego planu - punkt dla Asha
Serial bardzo dobry. Najciekawsze jest dla to w tym serialu, ze bardzo często nie wiem czy wydarzenia, które się dzieją są zaplanowane przez grupę czy wypadki przy pracy, w niektórych odcinkach to już strasznie się gubiłem. Z drugiej strony odcinki są przez strasznie zagmatwane.
Podobny do amerykańskiego Leverage, ale moim zdaniem lepszy(Stacie jest bardziej interesująca od Sophie:)). Tym, którym spodobał się Leverage, to Hustle jest dla nich pozycją obowiązkową.
Ulubiona postać? A docenię gracza drugiego planu - punkt dla Asha :)
Pozytywny serial. Przez to, że na forum ten tytuł dosyć często się przewija postanowiłem obejrzeć, jako że lubię te klimaty (Leverage, filmy z serii Ocean's) i po trzech odcinkach już widzę, że obejrzę do końca. To mam co oglądać na święta.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Pozytywny serial. Przez to, że na forum ten tytuł dosyć często się przewija postanowiłem obejrzeć, jako że lubię te klimaty (Leverage, filmy z serii Ocean's) i po trzech odcinkach już widzę, że obejrzę do końca. To mam co oglądać na święta.
3x02 - bardzo fajny odcinek choć tym razem nie dałem się nabrać i domyśliłem się od razu (mniej więcej) jak to będzie. Czekam na kolejne napisy - mam nadzieję, że się doczekamy.
3x02 - bardzo fajny odcinek choć tym razem nie dałem się nabrać i domyśliłem się od razu (mniej więcej) jak to będzie. Czekam na kolejne napisy - mam nadzieję, że się doczekamy.
No już przy trzecim sezonie człowiek nie daje się tak łatwo nabrać ;) [spoiler]Domyśliłam się już po połowie odcinka, że to Danny jest faktycznym celem. I z tą monetą też nie było trudno.[/spoiler] Sam pomysł na odcinek świetny.
Ogólnie to przyjemny serial, miło się ogląda. Mi osobiście najbardziej się podobają drobne tricki np z tym zamienianiem pieniędzy, zawsze dyszka do przodu
Ogólnie to przyjemny serial, miło się ogląda. Mi osobiście najbardziej się podobają drobne tricki np z tym zamienianiem pieniędzy, zawsze dyszka do przodu ;)
Nie pamiętam o który sezon dokładnie chodzi, chyba o 4 albo 5. Po prostu akcja toczy się w nim w USA zamiast w UK, można powiedzieć że się przenieśli
NIE JEST to amerykańska wersja, po prostu zmiana miejsca akcji
P.S. a ja czekam na 7 sezon! Został już potwierdzony podobno
Nie pamiętam o który sezon dokładnie chodzi, chyba o 4 albo 5. Po prostu akcja toczy się w nim w USA zamiast w UK, można powiedzieć że się przenieśli :-) NIE JEST to amerykańska wersja, po prostu zmiana miejsca akcji :-)
P.S. a ja czekam na 7 sezon! Został już potwierdzony podobno :-)
Tak tyle, że na plakacie powyżej ten afroamerykanin to na pewno nie [url=http://www.imdb.com/name/nm0504412/]Adrian Lester[/url] [img]http://tvshows.i365.pl/upload_files/lester_asd.jpg[/img]