30 Rock
-
Wskaż do odpowiedzi
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
NIke
Wskaż do odpowiedzi - Maniak
Jest nietypowy, bo nie jest to "durna komedia" z gagami na dość niskim poziomie (np. "Father Ted", "Accidentally on Purpose", "How Not to Live Your Life" - zaznaczam, że nie chciałam obrazić fanów tych seriali).M. pisze:Rand, dlaczego nietypowy?
Mnie znajoma "zmusiła" do obejrzenia tego, prosząc i grożąc i żałowałam, ze nie zaczęłam tego oglądać wcześniej. Naprawdę fajna komedia, można się pośmiać, inteligentne poczucie humoru, GENIALNA rola Baldwina ...![]()
![]()
![]()
W sumie chyba jeden z lepszych seriali jakie oglądałam
Merlin - super, z chęcią to sobie ściągnę w mniejszej wersji
Humor prezentowany w "30 Rock" bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Nie dziwię się też nagrodom dla Baldwina i Fay - w 100% zasłużone.
Czy można liczyć na to, że kolejne sezony (teraz leci już chyba 4, a na forum mamy 1) też zostaną wystawione (wydaje mi się, że są do nich napisy na napisy.info)?
Hasło/Password: xvidasd.com

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Jeden z moich ulubionych seriali komediowych. Dość nietypowy humor, świetne role Tiny Fey i Aleca Baldwina. Serial tak bardzo mi się spodobał, że obejrzałem kolejne dwa sezony w wersji HD (a biorąc pod uwagę moje łącze, jest to nie lada wyczyn). Jeśli spodobał wam się pierwszy sezon, to koniecznie sięgnijcie po kolejne - są jeszcze lepsze (zwłaszcza sezon trzeci). A ja sam na dniach zabieram się za czwartą serię.
PS Jeżeli (tak jak ja) polubiliście doktora Leo Spacemana - mam dobrą wiadomość. Pojawia się on jeszcze kilka razy w tym serialu, a każdy jego występ jest bardziej absurdalny od poprzedniego.
PS Jeżeli (tak jak ja) polubiliście doktora Leo Spacemana - mam dobrą wiadomość. Pojawia się on jeszcze kilka razy w tym serialu, a każdy jego występ jest bardziej absurdalny od poprzedniego.

-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Oceń ten serial