Serial bardzo przypadł mi do gustu. Żałowałem, że odcinki trwały tylko po 28 minut. Dzieje się tam wiele, śpiewają kapitalne, pastiszowe piosenki, które są niesamowicie zabawne.
Serial specyficzny, osobiście bardzo polecam, śmiałem się nieustannie w ciągu całego sezonu.
Obie opinie są prawdziwe (w tym sensie, że obie dadzą się uzasadnić). Proszę zauważyć, że jedno sformułowanie pozostało niezmienione. "Serial specyficzny" - bo tak właśnie jest i nie da się tego ocenić, jeśli się nie zobaczy. A jak się zobaczy, to albo stanie się po stronie pierwszej z opinii, albo drugiej
Serial bardzo przypadł mi do gustu. Żałowałem, że odcinki trwały tylko po 28 minut. Dzieje się tam wiele, śpiewają kapitalne, pastiszowe piosenki, które są niesamowicie zabawne.
Serial specyficzny, osobiście bardzo polecam, śmiałem się nieustannie w ciągu całego sezonu.
:)
Obie opinie są prawdziwe (w tym sensie, że obie dadzą się uzasadnić). Proszę zauważyć, że jedno sformułowanie pozostało niezmienione. "Serial specyficzny" - bo tak właśnie jest i nie da się tego ocenić, jeśli się nie zobaczy. A jak się zobaczy, to albo stanie się po stronie pierwszej z opinii, albo drugiej :)
Czy ktoś z naszych wspaniałych tłumaczy, przy okazji związany może bliżej z np. napisy24, wie może coś na temat tłumaczenia 2 sezonu? Nadszedł już 4 odcinek, a głucho o ewentualnych literkach
Czy ktoś z naszych wspaniałych tłumaczy, przy okazji związany może bliżej z np. napisy24, wie może coś na temat tłumaczenia 2 sezonu? Nadszedł już 4 odcinek, a głucho o ewentualnych literkach :(
O, no nie mogę. A ja się tym napiprojektem sugerowałem, a nic mi nie znajdował. Zapomniałem, że on nie bardzo z napisami.info się łączy. No to pięknie, cudowna wiadomość, najlepsza od wielu dni. Dziękuję I idę oglądać
No i nic się nie zmieniło. Serial jak był genialny, tak jest Pomysły inscenizacyjne nadal są świeże i oryginalne - wszystkie piosenki w pierwszym odcinku to perełki humoru: od operowego występu Murraya, przez reklamówkę pasty do zębów do opowieści o tym, czym zajmują się anioły w niebie Ja nie wiem, jak można tego nie polubić No i uroczy wątek polski i bodaj najbardziej nowatorska definicja covera
O, no nie mogę. A ja się tym napiprojektem sugerowałem, a nic mi nie znajdował. Zapomniałem, że on nie bardzo z napisami.info się łączy. No to pięknie, cudowna wiadomość, najlepsza od wielu dni. Dziękuję :salut: I idę oglądać :)
No i nic się nie zmieniło. Serial jak był genialny, tak jest :) Pomysły inscenizacyjne nadal są świeże i oryginalne - wszystkie piosenki w pierwszym odcinku to perełki humoru: od operowego występu Murraya, przez reklamówkę pasty do zębów do opowieści o tym, czym zajmują się anioły w niebie :) Ja nie wiem, jak można tego nie polubić :) No i uroczy wątek polski i bodaj najbardziej nowatorska definicja covera :D
dyskografię Flight of The Conchords znam już kawał czasu (ostatnia płyta była jedną z lepszych jakie słyszałem w zeszłym roku) ale dotąd nie miałem jakoś czasu obejrzeć serialu...
jestem po 7. odcinkach i dla mnie to po prostu rewelacja
z każdym odcinkiem coraz lepiej, najmocniejszym punktem są oczywiście piosenki (cześć z nich powstała przed nagraniem serialu)
humor specyficzny, rzeczywiście może nie dla każdego ale warto...
bo takiego czegoś jeszcze nie było
nie ma co szukać porównań, oni są wyjątkowi i niepowtarzalni!
przed "seansem" polecam pooglądać na YouTube ich występy, na żywo piosenki wychodzą im dużo lepiej
"Jenny" - utwór/skecz, który moim zdaniem jest kwintesencją twórczości FotC :-]
dyskografię Flight of The Conchords znam już kawał czasu (ostatnia płyta była jedną z lepszych jakie słyszałem w zeszłym roku) ale dotąd nie miałem jakoś czasu obejrzeć serialu...
jestem po 7. odcinkach i dla mnie to po prostu rewelacja z każdym odcinkiem coraz lepiej, najmocniejszym punktem są oczywiście piosenki (cześć z nich powstała przed nagraniem serialu)
humor specyficzny, rzeczywiście może nie dla każdego ale warto... bo takiego czegoś jeszcze nie było :) nie ma co szukać porównań, oni są wyjątkowi i niepowtarzalni!
przed "seansem" polecam pooglądać na YouTube ich występy, na żywo piosenki wychodzą im dużo lepiej
[url=http://www.youtube.com/watch?v=mlYkIJVguCU]"Jenny"[/url] - utwór/skecz, który moim zdaniem jest kwintesencją twórczości FotC :-]