Zgadza się, Saper napisał to czego ja nie chciałem by nikomu nie psuć niespodzianki. Dalsze zmiany kadrowe w następnych sezonach też będą. Ale wrócą do UK.
Aha i jeszcze jedna rzecz, ten człowiek na plakacie to nie Afroamerykanin. To Anglik, albo jak kto woli Murzyn. Bo z tego co wiem nie ma jeszcze Afroanglików, Afrowielkobrytyjczyków ani Afroeuropejczyków.
Proszę nie wprowadzać tej nachalnej pseudo poprawności.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2010, 16:03 przez AreQ_BAH, łącznie zmieniany 2 razy.
Zgadza się, Saper napisał to czego ja nie chciałem by nikomu nie psuć niespodzianki. Dalsze zmiany kadrowe w następnych sezonach też będą. Ale wrócą do UK.
Aha i jeszcze jedna rzecz, ten człowiek na plakacie to nie Afroamerykanin. To Anglik, albo jak kto woli Murzyn. Bo z tego co wiem nie ma jeszcze Afroanglików, Afrowielkobrytyjczyków ani Afroeuropejczyków. Proszę nie wprowadzać tej nachalnej pseudo poprawności.
Tutaj jak w większości seriali nadrabiam zaległości i natrafiłem na odcinek 3x04, w którym oszustwo nie jest jakieś spektakularne, ale temat Bollywood bardzo ciekawy ; )
Tutaj jak w większości seriali nadrabiam zaległości i natrafiłem na odcinek 3x04, w którym oszustwo nie jest jakieś spektakularne, ale temat Bollywood bardzo ciekawy ; )
No cóż, nie tak dawno człowiek ubrany jak konwojent podjął z jakiegoś banku czy kantoru bez żadnych dokumentów znaczną (niecały milin złotych) sumę i tyle go widzieli ;-). TO bło przecież parę misięcy temu ledwo, wszystkie stacje o tym mówiły
No cóż, nie tak dawno człowiek ubrany jak konwojent podjął z jakiegoś banku czy kantoru bez żadnych dokumentów znaczną (niecały milin złotych) sumę i tyle go widzieli ;-). TO bło przecież parę misięcy temu ledwo, wszystkie stacje o tym mówiły :-)
musicie przyznać, że muzyka jest tu bardzo ciekawa, może ktoś ma soundtrack?
bbc powtórzyło całość (5 na pewno 6 nie wiem dosyć nowy jest) i sobie oglądam, część odcinków już drugi raz i jestem już na początku 3 sezonu przydałoby się trochę więcej odcinków na sezon może 8? byle tak samo dobrych
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2011, 14:24 przez kontrast, łącznie zmieniany 1 raz.
musicie przyznać, że muzyka jest tu bardzo ciekawa, może ktoś ma soundtrack?
bbc powtórzyło całość (5 na pewno 6 nie wiem dosyć nowy jest) i sobie oglądam, część odcinków już drugi raz i jestem już na początku 3 sezonu :] przydałoby się trochę więcej odcinków na sezon może 8? :D byle tak samo dobrych
Myślę że prędzej niż czekanie na tłumaczenie zajęłoby Ci nauczyć się ang ;-)
Dziwi mnie to że niektórymi zacnymi serialami jak Hustle czy Men of Certain Age jest takie nikłe zainteresowanie wśród tłumaczy, może trzeba wśród nich jakoś te seriale rozpropagować i jakieś lobby założyć;-) ?
Ja kiedyś w prehistorii;-) próbowałem nie pamiętam w związku z jakim serialem na Hataku ale nie wyszło mi.
Myślę że prędzej niż czekanie na tłumaczenie zajęłoby Ci nauczyć się ang ;-)
Dziwi mnie to że niektórymi zacnymi serialami jak Hustle czy Men of Certain Age jest takie nikłe zainteresowanie wśród tłumaczy, może trzeba wśród nich jakoś te seriale rozpropagować i jakieś lobby założyć;-) ?
Ja kiedyś w prehistorii;-) próbowałem nie pamiętam w związku z jakim serialem na Hataku ale nie wyszło mi.
AreQ_BAH z angielskim nie jest u mnie aż tak źle ale przy specyficznym słownictwie czy slangu, w dodatku brytyjskim to oglądanie bez napisów trochę mija się z celem.
Szkoda, że tłumacza nie ma. A to przecież tylko 6 odcinkowe sezony. A nie jakieś telenowele 20sto paro odcinkowe made in USA.
[b]AreQ_BAH[/b] z angielskim nie jest u mnie aż tak źle ;) ale przy specyficznym słownictwie czy slangu, w dodatku brytyjskim to oglądanie bez napisów trochę mija się z celem.
Szkoda, że tłumacza nie ma. A to przecież tylko 6 odcinkowe sezony. A nie jakieś telenowele 20sto paro odcinkowe made in USA.