ogame pisze:
Napisy: No brak, ale skoro mamy grupe...
Stają się Twoim znakiem rozpoznawczym
Nie wiem, nie chce mi sie klikać w linki, wole najpierw wstępny opis autora tematu, T go nie dałeś więc póki co brak opinii = brak poparcia
[quote="ogame"] Napisy: No brak, ale skoro mamy grupe...[/quote] Stają się Twoim znakiem rozpoznawczym :D Nie wiem, nie chce mi sie klikać w linki, wole najpierw wstępny opis autora tematu, T go nie dałeś więc póki co brak opinii = brak poparcia
Hmm a moze troche wlasnej inicjatywy wlasny opis, zrobie dopiero ja kobejrze ze 2-3 odcinki, jeszcze tego nie zrobilem, a opisy angielskie sa w wyzej wymienionych linkach... hmm ... widocnzie musze wszystko pod nos podstawic :>
Hmm a moze troche wlasnej inicjatywy :P wlasny opis, zrobie dopiero ja kobejrze ze 2-3 odcinki, jeszcze tego nie zrobilem, a opisy angielskie sa w wyzej wymienionych linkach... hmm ... widocnzie musze wszystko pod nos podstawic :>
Tak, bo skoro proponujesz, powinna cała inicjatywa być Twoja żeby serial miał w ogóle szanse zaistnieć . A do tego to nie tylko jedyny serial jaki w ten sposób proponowałeś... tamten wpis w sumie odnosi się do wszystkich. A Tylko pare zdań od siebie wystarczy by było lepiej
Tak, bo skoro proponujesz, powinna cała inicjatywa być Twoja :) żeby serial miał w ogóle szanse zaistnieć :). A do tego to nie tylko jedyny serial jaki w ten sposób proponowałeś... tamten wpis w sumie odnosi się do wszystkich. A Tylko pare zdań od siebie wystarczy by było lepiej :)
Typowy amerykanski familijny serial komediowy ze sredniej półki.
Główna bohaterka rita pracuje na pól etatu w amerykańskim odpowiedniku OBI Po pracy razem z mężem wychowują 2 córki. Oprócz tego realizuje swoje marzenie z młodości, zakładając w swoim garażu zespół muzyczny wraz z znajoma panią listonosz, sąsiadem i chłopakiem starszej córki.
Ogólnie serial bardzo lajtowy i nie wyróżniający sie niczym szczególnym. Nie mówię ze beznadziejny ale jak ktoś nie lubi tego typu seriali to Rita rocks raczej nie sprawi ze zmieni zdanie
Typowy amerykanski familijny serial komediowy ze sredniej półki.
Główna bohaterka rita pracuje na pól etatu w amerykańskim odpowiedniku OBI :) Po pracy razem z mężem wychowują 2 córki. Oprócz tego realizuje swoje marzenie z młodości, zakładając w swoim garażu zespół muzyczny wraz z znajoma panią listonosz, sąsiadem i chłopakiem starszej córki.
Ogólnie serial bardzo lajtowy i nie wyróżniający sie niczym szczególnym. Nie mówię ze beznadziejny ale jak ktoś nie lubi tego typu seriali to Rita rocks raczej nie sprawi ze zmieni zdanie :)