Rita Rocks

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

po promo na youtubie jestem na nie,osobiście mam dosc rodzinnych seriali komediowych
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

ogame pisze: Napisy: No brak, ale skoro mamy grupe...
Stają się Twoim znakiem rozpoznawczym :D
Nie wiem, nie chce mi sie klikać w linki, wole najpierw wstępny opis autora tematu, T go nie dałeś więc póki co brak opinii = brak poparcia
Obrazek
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

Heh :> Maskotka druzyny fajna sprawa :P

Hmm a moze troche wlasnej inicjatywy :P wlasny opis, zrobie dopiero ja kobejrze ze 2-3 odcinki, jeszcze tego nie zrobilem, a opisy angielskie sa w wyzej wymienionych linkach... hmm ... widocnzie musze wszystko pod nos podstawic :>
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Tak, bo skoro proponujesz, powinna cała inicjatywa być Twoja :) żeby serial miał w ogóle szanse zaistnieć :). A do tego to nie tylko jedyny serial jaki w ten sposób proponowałeś... tamten wpis w sumie odnosi się do wszystkich. A Tylko pare zdań od siebie wystarczy by było lepiej :)
Obrazek
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

Dobra wjechales mi na ambicje ;] Pod wieczor naskrobie opis jak obejrze ze 3 odcinki ;]
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

Typowy amerykanski familijny serial komediowy ze sredniej półki.

Główna bohaterka rita pracuje na pól etatu w amerykańskim odpowiedniku OBI :) Po pracy razem z mężem wychowują 2 córki. Oprócz tego realizuje swoje marzenie z młodości, zakładając w swoim garażu zespół muzyczny wraz z znajoma panią listonosz, sąsiadem i chłopakiem starszej córki.

Ogólnie serial bardzo lajtowy i nie wyróżniający sie niczym szczególnym. Nie mówię ze beznadziejny ale jak ktoś nie lubi tego typu seriali to Rita rocks raczej nie sprawi ze zmieni zdanie :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ