Podobno przyjemna komedia familijna. Niektórzy przyrównują ten serial do OTH. Nie oglądałem bo to nie moje klimaty ale na pewno wiele osób się ucieszy :)
Cały sezon1 dostępny - więcej nie będzie bo nie nakręcono.
Ja sobie obejrzę, bo to dostało rekomendację od znajomej dziewczyny.. Chociaż nie wiem, czy to jednak taki dobry znak, bo ona wszystkie takie seriale łyka jak kormoran ciepłe kluski i jej się podobają :bounce: No nic, jak obejrzę, to się dowiem, czy mam jej ufać co do rekomendacji :bounce:
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2012, 22:01 przez shisho, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja sobie obejrzę, bo to dostało rekomendację od znajomej dziewczyny.. Chociaż nie wiem, czy to jednak taki dobry znak, bo ona wszystkie takie seriale łyka jak kormoran ciepłe kluski i jej się podobają :bounce: No nic, jak obejrzę, to się dowiem, czy mam jej ufać co do rekomendacji :bounce:
Kiedyś miałem okazie obejrzeć parę odcinków i powiem tak na początku nie jest źle dowcipne dialogi i ciekawe perypetie głównej bohaterki ....po paru odcinkach daje się zauważyć ze zabrakło pomysłów scenarzysta no i w tedy zaczyna się opera mydlana .
Kiedyś miałem okazie obejrzeć parę odcinków i powiem tak na początku nie jest źle dowcipne dialogi i ciekawe perypetie głównej bohaterki ....po paru odcinkach daje się zauważyć ze zabrakło pomysłów scenarzysta no i w tedy zaczyna się opera mydlana .
Ja powiem tak, cieszyłem się jak głupi że będzie ten serial, bo lubię seriale The CW. Zassałem pierwsze 4 odcinki. Zobaczyłem pilota, i co... porażka roku. Babski gniot, bez polotu, bez pomysłu. Nudny, nijaki, głupkowaty serial. Dawno się tak nie zawiodłem. Beznadziejna fabuła o niczym - no nie uwierzyłbym, że ten serial będzie tak słaby jeśli bym tego nie zobaczył. Z ciekawości przewinąłem jeszcze 3 kolejne odcinki, ale tam też nic ciekawego nie znalazłem. Nie dziwię się że serial nie dostał kolejnego sezonu. Kompletne negatywne zaskoczenie - PORAŻKA!!!
Ja powiem tak, cieszyłem się jak głupi że będzie ten serial, bo lubię seriale The CW. Zassałem pierwsze 4 odcinki. Zobaczyłem pilota, i co... porażka roku. Babski gniot, bez polotu, bez pomysłu. Nudny, nijaki, głupkowaty serial. Dawno się tak nie zawiodłem. Beznadziejna fabuła o niczym - no nie uwierzyłbym, że ten serial będzie tak słaby jeśli bym tego nie zobaczył. Z ciekawości przewinąłem jeszcze 3 kolejne odcinki, ale tam też nic ciekawego nie znalazłem. Nie dziwię się że serial nie dostał kolejnego sezonu. Kompletne negatywne zaskoczenie - PORAŻKA!!!
Obejrzałem i... Hmm... Chyba tylko jedno słowo tu pasuje: cuuuuukierek, czasem aż za mdły. Jak dla mnie nie było aż tak źle, jak to poprzednicy napisali, ale od zachwytów to bym był daleko, da się to obejrzeć, ale kompletnie bez zachwytów ;p Serial typowo dla nastolatek, mamy tu od groma słodkości i ... I nawet nie wiem czego jeszcze, bo ja się na tym nie znam :bounce: Dawno nie widziałem tyle słodkości wyciekającej z ekranu, ale to może wina tego, że nie oglądam "takich" seriali
Cóż, tego to nawet nie mam do czego porównać, więc nie powiem, czy jest aż tak dobre na tle innych czy też aż tak słabe, a może po prostu- naiwnie głupie? Serial zdecydowanie dla tych, co wiedzą, co ich może spotkać
Obejrzałem i... Hmm... Chyba tylko jedno słowo tu pasuje: cuuuuukierek, czasem aż za mdły. Jak dla mnie nie było aż tak źle, jak to poprzednicy napisali, ale od zachwytów to bym był daleko, da się to obejrzeć, ale kompletnie bez zachwytów ;p Serial typowo dla nastolatek, mamy tu od groma słodkości i ... I nawet nie wiem czego jeszcze, bo ja się na tym nie znam :bounce: Dawno nie widziałem tyle słodkości wyciekającej z ekranu, ale to może wina tego, że nie oglądam "takich" seriali ;) Cóż, tego to nawet nie mam do czego porównać, więc nie powiem, czy jest aż tak dobre na tle innych czy też aż tak słabe, a może po prostu- naiwnie głupie? Serial zdecydowanie dla tych, co wiedzą, co ich może spotkać :-p