Doogie nie jest zwyczajnym nastolatkiem - jest lekarzem już od czternastego roku życia i odbywa staż w prestiżowej klinice. Ale posiadanie wysokiego IQ, nie zwalnia go z zwykłych problemów dojrzewania - kontaktów z dziewczynami, chodzenia na imprezy i spędzanie wolnego czasu z najlepszym przyjacielem Vinny'm. Doogie jest ciągle rozdarty pomiędzy rozrywkowym życiem nastolatka a poważną, spokojną pracą lekarza.
Myślę, że osobom orientującym się w serialach nie trzeba tego serialu przedstawiać. Klasyka. W roli głównej Neil Patrick Harris znany jako Barney Stinson w How I Met Your Mother. Mam wielką ochotę nadrobić tę pozycję, choćby właśnie ze względu na NPH, a w Internecie ciężko ją znaleźć.
[i]Doogie nie jest zwyczajnym nastolatkiem - jest lekarzem już od czternastego roku życia i odbywa staż w prestiżowej klinice. Ale posiadanie wysokiego IQ, nie zwalnia go z zwykłych problemów dojrzewania - kontaktów z dziewczynami, chodzenia na imprezy i spędzanie wolnego czasu z najlepszym przyjacielem Vinny'm. Doogie jest ciągle rozdarty pomiędzy rozrywkowym życiem nastolatka a poważną, spokojną pracą lekarza.[/i]
Myślę, że osobom orientującym się w serialach nie trzeba tego serialu przedstawiać. Klasyka. W roli głównej Neil Patrick Harris znany jako Barney Stinson w How I Met Your Mother. Mam wielką ochotę nadrobić tę pozycję, choćby właśnie ze względu na NPH, a w Internecie ciężko ją znaleźć.
Jako że już oglądałem w dzieciństwie/młodości, nie sięgnąłbym 2 raz po niego, ale serial naprawdę dobry, "muzyczka" z niego, ze scne pisania pamiętnika przeszła już do klasyki
Jako że już oglądałem w dzieciństwie/młodości, nie sięgnąłbym 2 raz po niego, ale serial naprawdę dobry, "muzyczka" z niego, ze scne pisania pamiętnika przeszła już do klasyki :-)
Nie lubię seriali, w których główne role odgrywają dzieci/nastolatki - z reguły takie seriale są mniej dojrzałe i mało ambitne. Dodatkowo poruszają tematykę, która mnie nie interesuje (pryszcze itp).
Powyższy plakat mówi sam za siebie - na pewno nie oglądnę (szkoda mi czasu).
Nie lubię seriali, w których główne role odgrywają dzieci/nastolatki - z reguły takie seriale są mniej dojrzałe i mało ambitne. Dodatkowo poruszają tematykę, która mnie nie interesuje (pryszcze itp).
Powyższy plakat mówi sam za siebie - na pewno nie oglądnę (szkoda mi czasu).
Ponieważ serialom medycznym z zasady mówię nie...tak samo jak serialom "nastoletnim", a dodatkowo NPH działa mi na nerwy ( od zawsze)- również jestem na nie.
Ponieważ serialom medycznym z zasady mówię nie...tak samo jak serialom "nastoletnim", a dodatkowo NPH działa mi na nerwy ( od zawsze)- również jestem na nie.
Swego czasu trafiłem w telewizorze na taki oto odcinek, w którym ten młodociany geniusz musiał dokonać operacji na swojej dziewczynie. Głównie utkwiło mi to w pamięci, gdyż przy tej okazji musiał zgolić włosy łonowe swej wybranki. O to była awantura przez cały odcinek W sumie dość specyficzne, więc pewnie dlatego mi się w głowie kołacze
Swego czasu trafiłem w telewizorze na taki oto odcinek, w którym ten młodociany geniusz musiał dokonać operacji na swojej dziewczynie. Głównie utkwiło mi to w pamięci, gdyż przy tej okazji musiał zgolić włosy łonowe swej wybranki. O to była awantura przez cały odcinek :) W sumie dość specyficzne, więc pewnie dlatego mi się w głowie kołacze :)