Fraiser

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
User48
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Fraiser

Post autor: User48 »

Obrazek

plot: Frasier" provides a weekly dose of the neuroses and tribulations suffered by an insecure and pompous psychiatrist, Dr. Frasier Crane, host of a Seattle radio advice show at KACL. The twice-divorced doctor's peaceful home life of fine cigars and haute cuisine was shattered when his gruff, ex-cop father, Martin, was injured in the line of duty and forced to move in with Frasier. Martin brought with him a semi-psychic, live-in home-care provider, Daphne Moon, his pesky Jack Russell terrier, Eddie, and a duct-taped recliner that clashes with Frasier's more aesthetically pleasing Eames and Wassily chairs. Their home is frequently visited by Frasier's snobbish and competitive brother, Niles, a fellow psychiatrist whose longtime romantic interest in Daphne was finally happily realized at the conclusion of Season 7. At work, his slightly jaded producer and man-hungry single parent Roz Doyle, supports Frasier. Some of the people who voice the callers to Frasier's radio program are often bigtime celebrities

youtube: [youtube][/youtube]

http://www.tv.com/frasier/show/70/summary.html
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Pierwsze słyszę o tym serialu - niestety nie znalazłem napisów. Trailer nie wygląda też zbyt interesująco ale to może być złudne...

(no Polish subtitles).
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Ja oglądałem parę docinków kiedyś w TVP, nawet nawet.
Obrazek
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Bardzo fajny serial komediowy. Często leciał w tv.
chemik1986
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: chemik1986 »

kiedys oglądałem go w tv i bardzo mnie odprężal i serio był śmieszny. moze to nie 2/5 man ale zawsze cos:)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ