Spirited

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak
youtube Warszawa

AUSTRALIA Spirited

Post autor: NIke »

obrazek

Suzy decyduje się zostawić męża, którego już nie kocha, który zdradza ją z innymi kobitami i naśmiewa się z niej przy ich znajomych. Razem z dwójką dzieci przenosi się do apartamentu, gdzie spotyka ducha gwiazdy rocka z lat 80 - Henryego Malleta. Na dodatek - jest jedyną osobą, która go widzi bądź słyszy.

Serial wciągnął mnie z wielu powodów. Głównym jest ukazanie jak ludzie mogą na siebie wpływać. Przed poznaniem Henr'ego Suzy prawie się nie odzywała, była zamknięta w sobie i stłamszona. A Henry był za życia stereotypową "gwiazdą" uzależnioną od papierosów, narkotyków i alkoholu. Suzy i Henry świetnie się uzupełniają i pokazują, że miłość można znaleźć w najbardziej nieoczekiwanym miejscu i osobie.

Kolejnym powodem są oczywiście komediowe momenty - i nie mam tu na myśli tylko Suzy przyłapanej na rozmowie z duchem, ale i jej siostrę zakochaną w mężu Suzy czy też Adama (myślałam, że padnę, gdy zobaczyłam go wystrojonego na wyjście z Suzy i Lindą) i jego dwóch partnerów.

W serialu pokazuje się nawet czarny charakter... albo i dwa :)

No i oczywiście cała ta tajemnica związana z zaginięciem Henry'ego (jego ciała nigdy nie odnaleziono)...

Season 1
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Re: Spirited

Post autor: asd »

Nie, nie, nie - wystarczy mi samo spojrzenie na plakat by go odrzucić. Wiem, że to szowinistyczne i mogę się mylić ale po prostu nie przepadam za dentystami ;) hehe
Obrazek When Dreams Come True...
RoxieAnns
Wskaż do odpowiedzi

Re: Spirited

Post autor: RoxieAnns »

Ja dentystów się nie boję i obejrzałam pierwszy odcinek. :) Po jednym epizodzie niewiele mogę powiedzieć, ale spodobał mi się i chętnie oglądałabym dalej.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ