Zapowiada sie ciekawa komedia.
O czym jest?
Mozecie przeczytac tutaj: http://www.tvshows.yoyo.pl/carpoolers.html
Zamierzam własnie oglądnąc pierwszy odcinek i jutro go Wam przedstawic.
Z tego co widzę to gra tam Jerry O'Connell czyli Quin Malory ze Slidersów - sentyment pozostał... :chef:
Jeśli serial będzie dobry, to byc może bedę go przedstawiał po odcinku - jak okaże się słaby, to w całosci.
Added after 27 hours 4 minutes:
Niestety nie udało mi się jeszcze gladnąc nawet pierwszego odcinka ale ponieważ nie widzę, żadnego zainteresowania z Waszej strony serial ten wystawię dopiero w calości.
[img]http://www.tvshows.yoyo.pl/foty/carpoolers.jpg[/img] Zapowiada sie ciekawa komedia. O czym jest? Mozecie przeczytac tutaj: http://www.tvshows.yoyo.pl/carpoolers.html Zamierzam własnie oglądnąc pierwszy odcinek i jutro go Wam przedstawic.
Z tego co widzę to gra tam Jerry O'Connell czyli Quin Malory ze Slidersów - sentyment pozostał... :chef:
Jeśli serial będzie dobry, to byc może bedę go przedstawiał po odcinku - jak okaże się słaby, to w całosci.
[size=75][color=#999999]Added after 27 hours 4 minutes:[/color][/size]
Niestety nie udało mi się jeszcze gladnąc nawet pierwszego odcinka ale ponieważ nie widzę, żadnego zainteresowania z Waszej strony serial ten wystawię dopiero w calości.
@piotr_cebo, racja, chociaż I epizod, albo opowiedzcie co i jak.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Jak dla mnie był to pierwszy odcinek, do tego 20 minutowy, ale odczucia wam powiem... świetne!:D Uwielbiam humor mniej więcej prezentowany w tym odcinku;D
Spoiler:
No i w dodatku ta scena kiedy do tego kolesia co bierze rozwód przychodzi ten nowy "dzieciak" i widzi ze u niego tylko książki telefoniczne maszyna do cwiczen i tv haha xD
Cóż będe napewno ściągał dalsze odcinki. Jak narazie może mieć niezły potencjał. No i gra ten sławny komediowy aktor własnie jako rozwodnik. Nie mogę sobie przypomnieć jak on się nazywa może ktoś pomoże;D.
Jak dla mnie był to pierwszy odcinek, do tego 20 minutowy, ale odczucia wam powiem... świetne!:D Uwielbiam humor mniej więcej prezentowany w tym odcinku;D [spoiler]No i w dodatku ta scena kiedy do tego kolesia co bierze rozwód przychodzi ten nowy "dzieciak" i widzi ze u niego tylko książki telefoniczne maszyna do cwiczen i tv haha xD[/spoiler]
Cóż będe napewno ściągał dalsze odcinki. Jak narazie może mieć niezły potencjał. No i gra ten sławny komediowy aktor własnie jako rozwodnik. Nie mogę sobie przypomnieć jak on się nazywa może ktoś pomoże;D.
Jutro przedstawię drugi odcinek ale brakuje angielskich napisów do odcinków: 4,5,6,8 - jak załatwicie (znajdziecie) to mozna bedzie sie wkrotce cieszyc całym sezonem...
Jutro przedstawię drugi odcinek ale brakuje angielskich napisów do odcinków: 4,5,6,8 - jak załatwicie (znajdziecie) to mozna bedzie sie wkrotce cieszyc całym sezonem...
No cóż, dawno się nie popłakałem ze śmiechu ("Lucky Louie" to już kawałek czasu), ale tu mi się udało Naprawdę niezłe. Chciałem też przytoczyć jakiś szczególnie celny dialog, ale - można by tak przytaczać 90% odcinka. Ja nie wiem, jak to jest. Tyle narzekamy na kino amerykańskie, że wtórne, banalne, itp., ale dialogi do tych co lepszych seriali to mistrzostwo świata.
Przecież jeśli chodzi o wykonanie, to ten serial mógłby powstać w Polsce bez żadnych problemów (pomijając specyfikę "podwożenia", ale i ona u nas się rozwija), ale jak to się dzieje, że wśród tylu scenarzystów, nikt nie umie u nas napisać tak zabawnych dialogów (abstrahując od tłumaczeń, np. Bartosza Wierzbięty, czyli tego od chociażby "Shreka")? Zaiste to tajemnica...
No cóż, dawno się nie popłakałem ze śmiechu ("Lucky Louie" to już kawałek czasu), ale tu mi się udało :) Naprawdę niezłe. Chciałem też przytoczyć jakiś szczególnie celny dialog, ale - można by tak przytaczać 90% odcinka. Ja nie wiem, jak to jest. Tyle narzekamy na kino amerykańskie, że wtórne, banalne, itp., ale dialogi do tych co lepszych seriali to mistrzostwo świata.
Przecież jeśli chodzi o wykonanie, to ten serial mógłby powstać w Polsce bez żadnych problemów (pomijając specyfikę "podwożenia", ale i ona u nas się rozwija), ale jak to się dzieje, że wśród tylu scenarzystów, nikt nie umie u nas napisać tak zabawnych dialogów (abstrahując od tłumaczeń, np. Bartosza Wierzbięty, czyli tego od chociażby "Shreka")? Zaiste to tajemnica... :)
No to jedziemy z drugim odcinkiem: Carpoolers [1x02] [url=http://www.mininova.org/tor/1396792][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
Drugi odcinek równie zabawny. Jak widzę, ten motyw ze śpiewaniem pojawia się w każdym odcinku - fajny pomysł No i te rozkoszne absurdy - jak ten z "wypadkami" jednego z bohaterów
Drugi odcinek równie zabawny. Jak widzę, ten motyw ze śpiewaniem pojawia się w każdym odcinku - fajny pomysł :) No i te rozkoszne absurdy - jak ten z "wypadkami" jednego z bohaterów :)
Dzięki za ten serial xvidasd, naprawdę świetny Świeży, doskonały humor, fajne postacie, śmieszne sytuacje.
Ja jestem za tym by wstawiać odcinek za odcinkiem jeśli można
Dzięki za ten serial xvidasd, naprawdę świetny :D Świeży, doskonały humor, fajne postacie, śmieszne sytuacje. Ja jestem za tym by wstawiać odcinek za odcinkiem jeśli można :)
Jakim ściągacie programem i jakie macie łącza? Bo ja wrzuciłem do mojego torrenta 29 minut po wrzuceniu przez xvidasd na mininova i mam dopiero 35% ściągając przez cały czas, a wy już dawno zdąrzyliście obejrzeć.
Jakim ściągacie programem i jakie macie łącza? Bo ja wrzuciłem do mojego torrenta 29 minut po wrzuceniu przez xvidasd na mininova i mam dopiero 35% ściągając przez cały czas, a wy już dawno zdąrzyliście obejrzeć.
Tradycyjnie: uTorrent, a prędkość ściągania była niziutka (więc tu akurat prędkość łącza niewiele ma do rzeczy) - od 6 do 20 kilo (jak często idą asdeki), ale jakoś poszło, bo to małe jest.
Tradycyjnie: uTorrent, a prędkość ściągania była niziutka (więc tu akurat prędkość łącza niewiele ma do rzeczy) - od 6 do 20 kilo (jak często idą asdeki), ale jakoś poszło, bo to małe jest.
No z asd czasem tak jest, co jest zresztą logiczne: pliki pobierają często ludzie ze słabymi łączami, mają wolny upload, więc i pobiera się nie za szybko. Oczywiście, jak się torrent przyjmie, to i asd poleci pełną prędkością
Ale fakt, zatrzymywał mi się też - i o tyle jest to ciekawe, że było widać seedów, a nie łączył się z nimi. Inny plik szedł w tym czasie normalnie.
No z asd czasem tak jest, co jest zresztą logiczne: pliki pobierają często ludzie ze słabymi łączami, mają wolny upload, więc i pobiera się nie za szybko. Oczywiście, jak się torrent przyjmie, to i asd poleci pełną prędkością :)
Ale fakt, zatrzymywał mi się też - i o tyle jest to ciekawe, że było widać seedów, a nie łączył się z nimi. Inny plik szedł w tym czasie normalnie.