Carpoolers

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Carpoolers

Post autor: asd »

Obrazek
Zapowiada sie ciekawa komedia.
O czym jest?
Mozecie przeczytac tutaj: http://www.tvshows.yoyo.pl/carpoolers.html
Zamierzam własnie oglądnąc pierwszy odcinek i jutro go Wam przedstawic.

Z tego co widzę to gra tam Jerry O'Connell czyli Quin Malory ze Slidersów - sentyment pozostał... :chef:

Jeśli serial będzie dobry, to byc może bedę go przedstawiał po odcinku - jak okaże się słaby, to w całosci.

Added after 27 hours 4 minutes:

Niestety nie udało mi się jeszcze gladnąc nawet pierwszego odcinka ale ponieważ nie widzę, żadnego zainteresowania z Waszej strony serial ten wystawię dopiero w calości.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Nie!:P Lepiej odcinek po odcinku! Albo chociaz pirwszy odcinek i jakby nie było zainteresowania to dopiero cały!!!
Obrazek
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Sama chcialam go zaproponować bo wydał mi sie ciekawy :D
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

@piotr_cebo, racja, chociaż I epizod, albo opowiedzcie co i jak.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

ok - skoro chcecie to jutro do południa postaram się go Wam pokazac :)

Added after 11 hours 15 minutes:

[1x01] Obrazek
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Jak dla mnie był to pierwszy odcinek, do tego 20 minutowy, ale odczucia wam powiem... świetne!:D Uwielbiam humor mniej więcej prezentowany w tym odcinku;D
Spoiler:
Cóż będe napewno ściągał dalsze odcinki. Jak narazie może mieć niezły potencjał. No i gra ten sławny komediowy aktor własnie jako rozwodnik. Nie mogę sobie przypomnieć jak on się nazywa może ktoś pomoże;D.

W kazdym razie polecam :)
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Obejrzałem. Jestem za. Obejrze napewno a w jakiej formie bedzie wypuszczane to mi obojętne. Dla mnie nic porywającego moze dalej sie rozkreci.
Obrazek
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Nie powiem, całkiem przyjemnie się to ogląda, na pewno jeśli będą ukazywały się na bieżaco będę ściągał.

"-Sherri!
-Dobra.
- Sherri!- Hej, zjedź na pobocze!" :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Jutro przedstawię drugi odcinek ale brakuje angielskich napisów do odcinków: 4,5,6,8 - jak załatwicie (znajdziecie) to mozna bedzie sie wkrotce cieszyc całym sezonem...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

No cóż, dawno się nie popłakałem ze śmiechu ("Lucky Louie" to już kawałek czasu), ale tu mi się udało :) Naprawdę niezłe. Chciałem też przytoczyć jakiś szczególnie celny dialog, ale - można by tak przytaczać 90% odcinka. Ja nie wiem, jak to jest. Tyle narzekamy na kino amerykańskie, że wtórne, banalne, itp., ale dialogi do tych co lepszych seriali to mistrzostwo świata.

Przecież jeśli chodzi o wykonanie, to ten serial mógłby powstać w Polsce bez żadnych problemów (pomijając specyfikę "podwożenia", ale i ona u nas się rozwija), ale jak to się dzieje, że wśród tylu scenarzystów, nikt nie umie u nas napisać tak zabawnych dialogów (abstrahując od tłumaczeń, np. Bartosza Wierzbięty, czyli tego od chociażby "Shreka")? Zaiste to tajemnica... :)
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Naprawdę świetny serial. Nieźle się można pośmiać. Początkowa sytuacja z spiewaniem piosenki - padłem.

PS. Jakby scenariusz napisał Phaet to mogliby się schować nie tylko Amerykanie, ale i cały świat! :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

No to jedziemy z drugim odcinkiem: Carpoolers [1x02] Obrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Drugi odcinek równie zabawny. Jak widzę, ten motyw ze śpiewaniem pojawia się w każdym odcinku - fajny pomysł :) No i te rozkoszne absurdy - jak ten z "wypadkami" jednego z bohaterów :)
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Dzięki za ten serial xvidasd, naprawdę świetny :D Świeży, doskonały humor, fajne postacie, śmieszne sytuacje.
Ja jestem za tym by wstawiać odcinek za odcinkiem jeśli można :)
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Jakim ściągacie programem i jakie macie łącza? Bo ja wrzuciłem do mojego torrenta 29 minut po wrzuceniu przez xvidasd na mininova i mam dopiero 35% ściągając przez cały czas, a wy już dawno zdąrzyliście obejrzeć.
Obrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Tradycyjnie: uTorrent, a prędkość ściągania była niziutka (więc tu akurat prędkość łącza niewiele ma do rzeczy) - od 6 do 20 kilo (jak często idą asdeki), ale jakoś poszło, bo to małe jest.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Acha. To spoko. U mnie to samo. Tylko że żadko wogule idzie. Ale w takim razie jak taka predkosc nie tylko u mnie to spoko. Dzieki:D
Obrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No z asd czasem tak jest, co jest zresztą logiczne: pliki pobierają często ludzie ze słabymi łączami, mają wolny upload, więc i pobiera się nie za szybko. Oczywiście, jak się torrent przyjmie, to i asd poleci pełną prędkością :)

Ale fakt, zatrzymywał mi się też - i o tyle jest to ciekawe, że było widać seedów, a nie łączył się z nimi. Inny plik szedł w tym czasie normalnie.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

No u mnie dokładnie to samo i to samo dzieje się z Entourage. No ale cóż kiedyś się ściągnie, trzeba zaczekać:D
Obrazek
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Fajny serial, naprawde.
Obrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial