Serial oparty na historii dzieciństwa znanaego komika Chrisa Rocka. Młody Chris, właśnie skończył 13 lat, ma nadzieję że teraz rozpocznie się dla niego prawdziwe życie nastolatka. Jednak zobaczymy jak to jest dorastać jako najstarsze z trójki dzieci, i to w dodatku na Brooklynie.
[http://filmweb.pl]
Napisy: 2 sezony i 7 odc. 3 sezonu
Obsada:
Terry Crews ... Julius Rock
Tichina Arnold ... Rochelle Rock
Tequan Richmond ... Drew Rock
Imani Hakim ... Tanya Rock
Vincent Martella ... Greg Wuliger
Tyler James Williams ... Chris Rock
Chris Rock ... Narrator
Jacqueline Mazarella ... Ms. Morello
Travis T. Flory ... Joey Caruso
[b]Serial oparty na historii dzieciństwa znanaego komika Chrisa Rocka. Młody Chris, właśnie skończył 13 lat, ma nadzieję że teraz rozpocznie się dla niego prawdziwe życie nastolatka. Jednak zobaczymy jak to jest dorastać jako najstarsze z trójki dzieci, i to w dodatku na Brooklynie.[/b] [http://filmweb.pl]
Napisy: [b]2 sezony i 7 odc. 3 sezonu[/b]
Obsada:
Terry Crews ... Julius Rock Tichina Arnold ... Rochelle Rock Tequan Richmond ... Drew Rock Imani Hakim ... Tanya Rock Vincent Martella ... Greg Wuliger Tyler James Williams ... Chris Rock Chris Rock ... Narrator Jacqueline Mazarella ... Ms. Morello Travis T. Flory ... Joey Caruso
Nigdy jeszcze go nie widziałem, ale słyszałem wiele dobrego o nim. Wiele osób także mi go polecało, więc coś w tym musi być. Byłoby miło gdyby kiedyś serial zagościł na stronie, ale na razie i tak mi się nie śpieszy. Ważne żebym kiedyś mógł ściągnąć
No ale nie jestem sam...
Nigdy jeszcze go nie widziałem, ale słyszałem wiele dobrego o nim. Wiele osób także mi go polecało, więc coś w tym musi być. Byłoby miło gdyby kiedyś serial zagościł na stronie, ale na razie i tak mi się nie śpieszy. Ważne żebym kiedyś mógł ściągnąć ;) No ale nie jestem sam...
Zgadzam się z przedmówcami
Próbowałem ustalić, która postać jest najlepsza i najśmieszniejsza, choć tak naprawdę każda ma swoje 'atuty' to jednak oszczędność i liczenie pieniędzy przez Julius'a przebija wszystko(troszeczkę przypomina mi mojego tatę, którego przy okazji pozdrawiam:P).
Szacunek dla całej rodziny Rock ;D
Zgadzam się z przedmówcami :) Próbowałem ustalić, która postać jest najlepsza i najśmieszniejsza, choć tak naprawdę każda ma swoje 'atuty' to jednak oszczędność i liczenie pieniędzy przez Julius'a przebija wszystko(troszeczkę przypomina mi mojego tatę, którego przy okazji pozdrawiam:P). Szacunek dla całej rodziny Rock ;D
No z trzecim sezonem będzie problem bo jak zwykle w Chrisie napisy tłumaczą baaaardzo wolno! Jak ściągałem 2 sezon to napisy do ostatnich odcinków ukazały się dobrych kilka miesiecy po zakończeniu sezonu.
No z trzecim sezonem będzie problem bo jak zwykle w Chrisie napisy tłumaczą baaaardzo wolno! Jak ściągałem 2 sezon to napisy do ostatnich odcinków ukazały się dobrych kilka miesiecy po zakończeniu sezonu.
No właśnie tak jak było z 2 sezonem. Ja ściągam Chrisa w 175 i teraz czekam aż pojawą się napisy do całego sezonu żebym nie musiał tak jak przy 2 trzymać plików na dysku tracić miejsce.
No właśnie tak jak było z 2 sezonem. Ja ściągam Chrisa w 175 i teraz czekam aż pojawą się napisy do całego sezonu żebym nie musiał tak jak przy 2 trzymać plików na dysku tracić miejsce.
piotr_cebo pisze:No właśnie tak jak było z 2 sezonem. Ja ściągam Chrisa w 175 i teraz czekam aż pojawą się napisy do całego sezonu żebym nie musiał tak jak przy 2 trzymać plików na dysku tracić miejsce.
Najlepszy? Nie. Jest dobry najlepszy jest Lucky Louie wraz z Californication.
Oczywiście tak samo jak Twoja, moja opinia jest subiektywna:).
Serial fajny.
[quote="piotr_cebo"]No właśnie tak jak było z 2 sezonem. Ja ściągam Chrisa w 175 i teraz czekam aż pojawą się napisy do całego sezonu żebym nie musiał tak jak przy 2 trzymać plików na dysku tracić miejsce. [/quote] Najlepszy? Nie. Jest dobry najlepszy jest Lucky Louie wraz z Californication.
Oczywiście tak samo jak Twoja, moja opinia jest subiektywna:). Serial fajny.