od wczoraj gdy probowalem sie zalogowac i podaje login i haslo wyskakuje mi ze nie prawidlowe haslo lub lugin, dzis to samo :/
jestem extream userem wiec nie wchodzi w gre ban !!
na shellu nadal udostepniam pliki
czym to moze byc spowodowane ??
chcialem wejsc na irca i pgadac ale w tym temacie jestem zielony i nie wiem jak tam wejsc zainstalowalem mirca ale nie wiem jak podlaczyc sie na serwer pt
moze ktos i powie jak mam wejsc na serwer Adres ten to: irc.polishtracker.org a potem kanal #polishtracker
prosze o pomoc
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys
od wczoraj gdy probowalem sie zalogowac i podaje login i haslo wyskakuje mi ze nie prawidlowe haslo lub lugin, dzis to samo :/
jestem extream userem wiec nie wchodzi w gre ban !!
na shellu nadal udostepniam pliki
czym to moze byc spowodowane ??
chcialem wejsc na irca i pgadac ale w tym temacie jestem zielony i nie wiem jak tam wejsc zainstalowalem mirca ale nie wiem jak podlaczyc sie na serwer pt
moze ktos i powie jak mam wejsc na serwer Adres ten to: irc.polishtracker.org a potem kanal #polishtracker
Przepisywać nie ma sensu... wiec podaje ci adres do forum oGame tam jest FAQ jak skonfigurować IRCa ty musisz tylko w odpowiednim miejscu podać swoje dane:
Przepisywać nie ma sensu... wiec podaje ci adres do forum oGame tam jest FAQ jak skonfigurować IRCa ty musisz tylko w odpowiednim miejscu podać swoje dane: [list] [url=http://board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=566893][b]Konfiguracja mIRC'a[/b][/url][/list]
ok dzieki wczoraj jakos sobie poradzilem nie wiem jak ale wszedlem hehe...ktos wlamal mi sie na konto e mail i PT ale sprawa zalatwiona przez irca hhee
ale dzieki za pomoc
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys
ok dzieki wczoraj jakos sobie poradzilem nie wiem jak ale wszedlem hehe...ktos wlamal mi sie na konto e mail i PT ale sprawa zalatwiona :-) przez irca hhee