Prace graficzne

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa

Prace graficzne

Post autor: piotr_cebo »

Zakładam temat, bo w zasadzie przez tyle lat nikt nic takiego nie stworzył.

Ostatnio coś mnie naszło na projektowanei T-Shirtów i tu moje dwie próby:
gorsza - Obrazek

lepsza - Obrazek Obrazek

Piszcie jak Wam się podoba i co się nie podoba :)
Obrazek
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

to z R2D2 bardzo fajna.
A tak z ciekawości, zamierzasz robić takie nadruki i koszulki sprzedawać, czy tylko tak sobie wymyślasz nadruki?
Boli mnie to ze w Polsce nie mozna dostać żadnych koszulek związanych z serialami filmami, a za granicą ten przemysł kwitnie. Wszystko jak sie chce zamówić to trzeba sprowadzać z US/UK :/
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Problemem w Polsce wydaje mi się jest też możliwość zrobienia koszulki z własnym nadrukiem, 'jeśli chcesz koszulkę ze swoim nadrukiem zrób ją u nas', ale to jest gówno a nie koszulka, dwa prania i zamiast lądować w koszu na brudne ubrania laduje w koszu na śmieci.

Co do projektów, to nie myślałem o sprzedarzy, nawet nie wiem jak to prawnie wygląda, ale wrzuciłem tutaj, bo jeśli okazałoby się, że komuś się podoba, lub ma pomysł na koszulkę, który mógłbym wykonać, moglibyśmy wspólnie poszukać miejsca gdzie robią to fachowo na dobrej jakości T-Shirtach i zamówić.

R2D2 zrobiłem, bo chętnie bym taką koszulkę założył, tylko nie wiem gdzie ją zrobić.
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Nie zgodzę się z tym - sam robiłem już kilkanaście koszulek "serialowych" i jak dotychczas żadna się nie sprała (nawet po roku). Wszystko zależy od użytej techniki nadruku (popatrz na nasze smycze - to się nigdy nie spierze) i od gramatury koszulki - jak zamówisz sobie nadruk na "chińczyku" (gramatura do 165g/m2) to jest to zwykłe wyrzucenie kasy. Ale zrób sobie na 200 czy 230 to przez kilka lat posłuży.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

No właśnie, chodzi mi o to, że nie wiem gdzie zamówić te dobre koszuli z dobrym nadrukiem, Zamawiałem kiedyś koszulkę z TBBT, jestem z niej zadowolony, ale niestety koszulką ze zdjęcia na pewno nie jest. Podobno firma, w której zamawiałem zmieniła dostawcę, ale zapomniała o tym poinformować. A co do smyczy to są bardzo dobrze zrobione, więc jeśli tak miałaby być wykonana koszulka to byłoby super. Jeśli znasz jakieś dobre i godne podzielenia się miejsca/aukcje to pomoc mile widziana :)
Obrazek

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ