Kupiłem nowy tv, ma opcje odtwarzania filmów z pendrive ale przy plikach powyzej 1gb synchro sie wali w napisach. Możecie polecić jakiś dobry program do wgrywania napisów do plików avi?
Kupiłem nowy tv, ma opcje odtwarzania filmów z pendrive ale przy plikach powyzej 1gb synchro sie wali w napisach. Możecie polecić jakiś dobry program do wgrywania napisów do plików avi?
Ja używam AVIReComp, generalnie programowi nie mam nic do zarzucenia. Sama procedura kodowania jest jednak na dłuższą metę uciążliwa, szczególnie jak się dużo ogląda seriali
Ja używam AVIReComp, generalnie programowi nie mam nic do zarzucenia. Sama procedura kodowania jest jednak na dłuższą metę uciążliwa, szczególnie jak się dużo ogląda seriali :]
Myslalem ze wystarczy wrzucic do programu plik avi, plik z napisami i samo sie zrobi Sprawdze oba programy, nie bede tego czesto uzywal i tak, to raczej do filmow koreanskich ktorymi sie jaram ostatnio i seansow w wiekszej grupie, z serialami nie ma problemu bo waza mniej niz 1gb i napisy normalnie dzialaja. Dzieki.
Myslalem ze wystarczy wrzucic do programu plik avi, plik z napisami i samo sie zrobi :p Sprawdze oba programy, nie bede tego czesto uzywal i tak, to raczej do filmow koreanskich ktorymi sie jaram ostatnio i seansow w wiekszej grupie, z serialami nie ma problemu bo waza mniej niz 1gb i napisy normalnie dzialaja. Dzieki.
W VD musisz użyć dodatkowego filtra ale - o ile dźwięk w tym przypadku możesz pominąć (Direct stream copy) o tyle w Video musisz przeprowadzać pełną rekompresję (jak chcesz "dograć" napisy) - gra niewarta świeczki w tym przypadku.
W VD musisz użyć dodatkowego filtra ale - o ile dźwięk w tym przypadku możesz pominąć (Direct stream copy) o tyle w Video musisz przeprowadzać pełną rekompresję (jak chcesz "dograć" napisy) - gra niewarta świeczki w tym przypadku.