n, cyfra+, polsat

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Brita
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Brita »

xvidasd pisze:
Brita pisze:nka jest do d...
Tego typu opinie najczęściej wygłaszają osoby, które zazwyczaj posiadają inne telewizje. Nie sugerował bym się więc opiniami pozbawionymi sensownych argumentów.
Kiedyś miałem Polsat - oszukano mnie przy zwrocie dekodera (jak chyba większość osób) i nie zwrócono mi kaucji dlatego nie mogę go ciepło wspominać.
Teraz mam enkę i wszystko działa jak należy - zero problemów z wizją a stosunkowo niski abonament (najtańszy) cieszy człowieka. Odnośnie kontaktów z BOA nie mam doświadczenia - po prostu nie miałem jak dotąd potrzeby, żeby się do nich zgłaszać z problemem - nawet salda wpłat czy ważność abonamentu sprawdzam sobie w telewizorze i wszystko jest ok.
Dlatego napisałam, że słyszałam od osób trzecich, sama nigdy nie miałam bo ślepy wybór padł na cyfrę, nie narzekam więc pozostanę przy niej
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Hej Brita Twoją wypowiedz też oczywiście biorę pod uwagę :) Kazde info się liczy.
Zadałam to pytanie, bo u mnie nikt ze znajomych nie ma n-ki. Duzo sie naczytałam w internecie, ale wiesz jak to jest z tymi opiniami, niewiadomo czy ktos ma n-ke czy tez gdzies cos zasłyszał i pisze. Dlatego wolałam sie zapytac kogos kto ma do czynienia z tą platformą. Cyfrę tez mialam, jeszcze na samym początku, dobrze ich wspominam, ale obecnie są bardzo drodzy. Nam osobiście sie nie opłaca, bo mamy tylko parę programów ulubionych, więc po co przepłacać. Na n-ce podoba mi sie to, bo są programy BBC. Kiedys Polast tez je mial i pamiętam, ze lubialam je oglądać. Moze juz czas na zmiany, bo z Polsatem jestem związane juz pare dobrych lat - jakos od ich początku :)

PS Jak to mozliwe, ze masz tylko 10 postów i jestes z nami od października :shock: Pamiętam przeciez że jestes z nami kopę lat!
:)
Brita
Wskaż do odpowiedzi

anetag77 pisze: PS Jak to mozliwe, ze masz tylko 10 postów i jestes z nami od października :shock: Pamiętam przeciez że jestes z nami kopę lat!
Dość długo mnie nie było, moje konto było usunięte i teraz zaczynam od nowa ;)
Jeden z powodów mojej nieobecności był taki sam jak twój tylko, że zwie sie Martynka i ma 2 miesiące i trzy tygodnie ;)

Co do cyfry to fakt, że jest dośc droga szczególnie jak kończą sie promocyjne zniżki
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Brita pisze:Jeden z powodów mojej nieobecności był taki sam jak twój tylko, że zwie sie Martynka i ma 2 miesiące i trzy tygodnie ;)
WOW GRATULACJE :-)
Brita
Wskaż do odpowiedzi

anetag77 pisze:
Brita pisze:Jeden z powodów mojej nieobecności był taki sam jak twój tylko, że zwie sie Martynka i ma 2 miesiące i trzy tygodnie ;)
WOW GRATULACJE :-)
Dzięki :) też Ci serdecznie gratuluję maluszka :)
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Re: n, cyfra+, polsat

Witam serdecznie. Chciałabym tylko oznajmić, ze od miesiąca mam enkę i jestem mega zadowolona. Dekoder z nagrywarką, super odbiór (nawet podczas deszczu :D) i za dobrą cenę. Dziękuję wszystkim za pomoc w podjęciu decyzji :)

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ