jak w temacie. jeśli ktoś gra w coś ciekawego to niech poda. Chętnie bym pograł ale,
musi być darmowy (wow, LOTR online odpada), i odpada również Silkroad(denerwują mnie kolejki) Mu online (nie trawie) i wszelakie gry typu Tibia (chyba nie muszę tłumaczyć)
Ściągnąłem teraz coś takiego jak Decide, ale jescze nie zaczalem
jak w temacie. jeśli ktoś gra w coś ciekawego to niech poda. Chętnie bym pograł ale, musi być darmowy (wow, LOTR online odpada), i odpada również Silkroad(denerwują mnie kolejki) Mu online (nie trawie) i wszelakie gry typu Tibia (chyba nie muszę tłumaczyć)
Ściągnąłem teraz coś takiego jak Decide, ale jescze nie zaczalem
Każda z gier ma osobny temat i mam nadzieję że sobie coś wybierzesz
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
j/w polecam Linieage 2. Jest masa darmowych serwerów, niektóre "prawie" nie ustępują serwerom płatnym. polecam grac na serwerac z rates x5 albo x7, bo na mniejszych i na wiekszych za szybko sie gra nudzi
j/w polecam Linieage 2. Jest masa darmowych serwerów, niektóre "prawie" nie ustępują serwerom płatnym. polecam grac na serwerac z rates x5 albo x7, bo na mniejszych i na wiekszych za szybko sie gra nudzi
ROBIN... pilnuj żeby Tobie sie nie pomieszało od nadmiaru literek... na forum.. Pytałem o grę. Nie masz nic konkretnego do powiedzenia? to nie nabijaj durnych postów. Ja wolę czas który mam na kompie spędzić grając. Ty oglądasz seriale.. według Ciebie pewnie ja JESTEM nałogowcem bo gram. Ty za to nie przecież tylko oglądasz...
ROBIN... pilnuj żeby Tobie sie nie pomieszało od nadmiaru literek... na forum.. Pytałem o grę. Nie masz nic konkretnego do powiedzenia? to nie nabijaj durnych postów. Ja wolę czas który mam na kompie spędzić grając. Ty oglądasz seriale.. według Ciebie pewnie ja JESTEM nałogowcem bo gram. Ty za to nie przecież tylko oglądasz...
Wochniu pisze:ROBIN... pilnuj żeby Tobie sie nie pomieszało od nadmiaru literek... na forum.. Pytałem o grę. Nie masz nic konkretnego do powiedzenia? to nie nabijaj durnych postów. Ja wolę czas który mam na kompie spędzić grając. Ty oglądasz seriale.. według Ciebie pewnie ja JESTEM nałogowcem bo gram. Ty za to nie przecież tylko oglądasz...
Z jednej strony masz rację z tym co napisałeś, z drugiej spacerek z pieskem też dobrze robi. A co do Metin2 również mogę polecić bardzo fajna gra.
[quote="Wochniu"]ROBIN... pilnuj żeby Tobie sie nie pomieszało od nadmiaru literek... na forum.. Pytałem o grę. Nie masz nic konkretnego do powiedzenia? to nie nabijaj durnych postów. Ja wolę czas który mam na kompie spędzić grając. Ty oglądasz seriale.. według Ciebie pewnie ja JESTEM nałogowcem bo gram. Ty za to nie przecież tylko oglądasz...[/quote]
Z jednej strony masz rację z tym co napisałeś, z drugiej spacerek z pieskem też dobrze robi. A co do Metin2 również mogę polecić bardzo fajna gra.
Nie ma szans. Po 1, średnia ważona...to już samo eliminuje piątkę bo niczym nie można jej podnieść (n-lka nie daje 6), a każda gorsza ocena Ci piątkę zaniża. Przy czym żeby mieć 5 musiuzz mieć z każdego spr 5 co jest nie możliwe bo zadania na 5 są z poziomu szkoły średniej.. ogólnie mamy przejeb na macie.
Nie ma szans. Po 1, średnia ważona...to już samo eliminuje piątkę bo niczym nie można jej podnieść (n-lka nie daje 6), a każda gorsza ocena Ci piątkę zaniża. Przy czym żeby mieć 5 musiuzz mieć z każdego spr 5 co jest nie możliwe bo zadania na 5 są z poziomu szkoły średniej.. ogólnie mamy przejeb na macie.