Szukam MMOPG

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Szukam MMOPG

Post autor: Wochniu »

jak w temacie. jeśli ktoś gra w coś ciekawego to niech poda. Chętnie bym pograł ale,
musi być darmowy (wow, LOTR online odpada), i odpada również Silkroad(denerwują mnie kolejki) Mu online (nie trawie) i wszelakie gry typu Tibia (chyba nie muszę tłumaczyć)

Ściągnąłem teraz coś takiego jak Decide, ale jescze nie zaczalem
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

Polecam Ci tą stronkę o grach mmorg.
http://gamecenter.pl

Każda z gier ma osobny temat i mam nadzieję że sobie coś wybierzesz :wink:
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

LineAge2
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

j/w polecam Linieage 2. Jest masa darmowych serwerów, niektóre "prawie" nie ustępują serwerom płatnym. polecam grac na serwerac z rates x5 albo x7, bo na mniejszych i na wiekszych za szybko sie gra nudzi
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Knight Online, WOW, L2 - w inne nie warto, ja polecam ta 1.

a... darmowy. To pogram w ogame xDDD
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Linage tez odpada.. grałem już... ciekawe ale juz mi sie znudziło... Knight online.. niee...
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

No cóż wybredny jesteś chyba nic i nikt ci nie dogodzi
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Poprostu grałem już w masę tego i szukam czegoś nowego.
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Wochniu pisze:Poprostu grałem już w masę tego i szukam czegoś nowego.
Lepiej byś się z matematyki podszkolił, pare zdań przeliczył i poszedł do tego technikum :P
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

anarchy online, ale musisz naprawde wiele poczytac o tej grze aby w nia grac
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

skoro tak, to moja rada:

skończ marnować czas i obejrzyj serial. Poucz się. Wyjdź na dwór! :alien:
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Nie nie. To nie jets tak że ja siedzę na kompie 24h. Grałem w mnóstwo MMORPG w przeciągu 4 lat ;). Nie w przeciągu trzech miesięcy.

Z maty był sprawdzian teraz ;D Jak bdzie 4 to mi da 4 na koniec :D Się pochwale wam :PP
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Wochniu pisze:Nie nie. To nie jets tak że ja siedzę na kompie 24h. Grałem w mnóstwo MMORPG w przeciągu 4 lat ;). Nie w przeciągu trzech miesięcy.

Z maty był sprawdzian teraz ;D Jak bdzie 4 to mi da 4 na koniec :D Się pochwale wam :PP
A jak byś czas poświęcony grą MMORPG poświęcił na nauke to by piąteczka była
ROBIN bez kaptura
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ROBIN bez kaptura »

A najlepiej przejdz sie na spacerek.Od nadmiaru wpatrywania sie w monitorek w glowce moze sie pomieszac :wink:
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

A ja polecam Metin 2.
Darmowy cRPG, polska strona to: www.metin2.pl

Trochę w neigo grałem póki nie dostałem kompa pod Gothica 3.
We are against piracy, please don't attack ships.
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

ROBIN... pilnuj żeby Tobie sie nie pomieszało od nadmiaru literek... na forum.. Pytałem o grę. Nie masz nic konkretnego do powiedzenia? to nie nabijaj durnych postów. Ja wolę czas który mam na kompie spędzić grając. Ty oglądasz seriale.. według Ciebie pewnie ja JESTEM nałogowcem bo gram. Ty za to nie przecież tylko oglądasz...
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Wochniu pisze:ROBIN... pilnuj żeby Tobie sie nie pomieszało od nadmiaru literek... na forum.. Pytałem o grę. Nie masz nic konkretnego do powiedzenia? to nie nabijaj durnych postów. Ja wolę czas który mam na kompie spędzić grając. Ty oglądasz seriale.. według Ciebie pewnie ja JESTEM nałogowcem bo gram. Ty za to nie przecież tylko oglądasz...
Z jednej strony masz rację z tym co napisałeś, z drugiej spacerek z pieskem też dobrze robi. A co do Metin2 również mogę polecić bardzo fajna gra.
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

no właśnie tez myślałem o tej grze, tylko zobaczyłem screen z postaciami i te japońskie szlaczki mnie trochę denerwują.

haker_dream w moim przypadku w grę wchodzi co najwyżej spacer z chomikiem lub dziewczyną. Moja mama nie trawi zwierząt

Ktoś tam mówił o piąteczce z maty. u nas w klasie nikt nie ma piątki (jets jedna 6) nawet laski które mają średnie po 5.0
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Wochniu pisze:no właśnie tez myślałem o tej grze, tylko zobaczyłem screen z postaciami i te japońskie szlaczki mnie trochę denerwują.

haker_dream w moim przypadku w grę wchodzi co najwyżej spacer z chomikiem lub dziewczyną. Moja mama nie trawi zwierząt

Ktoś tam mówił o piąteczce z maty. u nas w klasie nikt nie ma piątki (jets jedna 6) nawet laski które mają średnie po 5.0
O piąteczce ja wspominałem :) a jeśli nie ma 5 jest jedna 6 to warto powalczyć choćby o 5 wybić się niejako :P:D
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Nie ma szans. Po 1, średnia ważona...to już samo eliminuje piątkę bo niczym nie można jej podnieść (n-lka nie daje 6), a każda gorsza ocena Ci piątkę zaniża. Przy czym żeby mieć 5 musiuzz mieć z każdego spr 5 co jest nie możliwe bo zadania na 5 są z poziomu szkoły średniej.. ogólnie mamy przejeb na macie.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ