Wakacje nad morzem z dziećmi

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
fafik29
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Wakacje nad morzem z dziećmi

Post autor: fafik29 »

Siema z racji zbliżającego się lata (mam nadzieję) poszukuję domku nad polskim morzem do wynajęcia. Generalnie interesują mnie domki piętrowe z dwoma sypialniami na górze i na dole z salonem z sofa 2 osobową. Dodatkowo powinien posiadać kuchnie z możliwością gotowania. Jeśli chodzi o lokalizację to coś w okolicach Jantara Kątów Rybackich, bądź Rozewia itp, najlepiej jakby to były w miarę spokojne lokalizacje. Z racji tego, ze dzieciaki jeszcze samodzielnie się nie poruszają byłoby fajnie jakby odległość do plaży nie była większa jak 800-1000m. Jeśli ktoś z was posiada namiary na takowy domek prosiłbym o info.

Tak wiem że na stronach internetowych wszystko znajdę, ale już raz zaufałem stronie internetowej i pewnej niemiłej właścicielce, która zapomniała zrobić zdjęcia z jednej strony domku po czym okazało się, że mieliśmy mieszkać na środku osiedla, także dlatego proszę o pomoc was :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Re: Wakacje nad morzem z dziećmi

Post autor: asd »

A nad jakim morzem? :D
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
brexerb
Wskaż do odpowiedzi
spec
spec

Re: Wakacje nad morzem z dziećmi

Post autor: brexerb »

Jak z dziećmi to polecam Ustkę
zerknij jeszcze na ofertę http://www.palacporaj.pl/ - w pobliżu Łeby - do samej Łeby trzeba dojechać samochodem ale mają świetną kuchnię i tam jest naprawdę cicho i spokojnie

Co do wymogów lokalowych o których pisałeś kiedyś w miejscowości Dębina [pomiędzy Rowami a Poddąbiem] wynajmowałem taki domek , jak znajdę dane kontaktowe napiszę
Si Vis Pacem Parabellum

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ