Pierwszy odcinek genialny!
Wygląda na to, że w każdym z sześciu odcinków poznamy całkiem inną historię i dotyczącą innej osoby.
O czym jest? To dramat obyczajowy, który można (przynajmniej pilot) interpretować w dwójnasób:
przedstawiona historia wygląda na z pozoru zwykłą obyczajówkę jednak trudno zbagatelizować "czynnik Boski", który w nim występuje
Bardzo, bardzo mi się spodobał więc lecę oglądnąć następny odcinek
Pierwszy odcinek genialny! Wygląda na to, że w każdym z sześciu odcinków poznamy całkiem inną historię i dotyczącą innej osoby.
O czym jest? To dramat obyczajowy, który można (przynajmniej pilot) interpretować w dwójnasób: przedstawiona historia wygląda na z pozoru zwykłą obyczajówkę jednak trudno zbagatelizować "czynnik Boski", który w nim występuje :D
Bardzo, bardzo mi się spodobał więc lecę oglądnąć następny odcinek :ok
Pierwszy odcinek nie zrobił na mnie aż takiego wrażenia jak na xvidasd, ale drugi już tak.
Przytłaczająca, niesamowita historia. Aż brak mi słów żeby to wyrazić.
Pierwszy odcinek nie zrobił na mnie aż takiego wrażenia jak na [b]xvidasd[/b], ale drugi już tak. Przytłaczająca, niesamowita historia. Aż brak mi słów żeby to wyrazić.
Mnie chyba dwie ostatnie najbardziej przypadły do gustu, choć każda miała coś w sobie. Podobało mi się, że stopniowo odsłaniali kto siedzi jako publiczność, zastanawianie się czy osoba ze wspomnień żyje czy nie. Troche bałam się po pierwszym odcinku tych boskich 'wyroków', ale na szczęście nie okazało się to regułą. Na pewno fajny serial warty polecenia
Mnie chyba dwie ostatnie najbardziej przypadły do gustu, choć każda miała coś w sobie. Podobało mi się, że stopniowo odsłaniali kto siedzi jako publiczność, zastanawianie się czy osoba ze wspomnień żyje czy nie. Troche bałam się po pierwszym odcinku tych boskich 'wyroków', ale na szczęście nie okazało się to regułą. Na pewno fajny serial warty polecenia :)
Drugi jest genialny - nie byłem w wojsku i z natury jestem "rogaty" więc trudno było by mi się podporządkować rozkazom - ale nie rozumiem takich ludzi jak Franki - będąc w takiej depresji
Spoiler:
wolałbym otworzyć ogień "na żywioł" i narazić się na kulkę niż włożyć lufę w usta...
No ale ludzie są różni...
Zobacz lubie_kiedy czwarty! - z pozoru niewinny taryfiarz okazuje się bestią...
To co urzekło mnie w tym serialu to rzeczywistość dnia codziennego - spokojne życie, na wskutek nieoczekiwanego splotu wydarzeń każdego może nagle przerosnąć...
Zostały mi jeszcze dwa odcinki do oglądnięcia - tylko dwa...
Drugi jest genialny - nie byłem w wojsku i z natury jestem "rogaty" więc trudno było by mi się podporządkować rozkazom :D - ale nie rozumiem takich ludzi jak Franki - będąc w takiej depresji [spoiler]wolałbym otworzyć ogień "na żywioł" i narazić się na kulkę niż włożyć lufę w usta...[/spoiler] No ale ludzie są różni... Zobacz [b]lubie_kiedy[/b] czwarty! - z pozoru niewinny taryfiarz okazuje się bestią...
To co urzekło mnie w tym serialu to rzeczywistość dnia codziennego - spokojne życie, na wskutek nieoczekiwanego splotu wydarzeń każdego może nagle przerosnąć...
Zostały mi jeszcze dwa odcinki do oglądnięcia - tylko dwa... :(
I to jaki! Pierwszy odcinek genialny! Pomimo swojej początkowej niechęci do głównej postaci muszę przyznać, że po raz pierwszy byłem bliski zrozumienia dla tego nauczyciela. To co robił zamiast zwyczajowo mnie razić spowodowało, że było mi go trochę żal...
I to jaki! Pierwszy odcinek genialny! Pomimo swojej początkowej niechęci do głównej postaci muszę przyznać, że po raz pierwszy byłem bliski zrozumienia dla tego nauczyciela. To co robił zamiast zwyczajowo mnie razić spowodowało, że było mi go trochę żal...
Świetny! Genialna konwencja - z początku poznajemy więźnia, który stoi przed ławą przysięgłych a następnie poznajemy jego losy, które go tu doprowadziły. Widz sam może wydać swój werdykt a na samym końcu porównać go z wyrokiem sądowym.
Drugi sezon jeszcze lepszy niż pierwszy ale nie wiem czy będą jeszcze jakieś odcinki czy nie? Wiecie może?
Świetny! Genialna konwencja - z początku poznajemy więźnia, który stoi przed ławą przysięgłych a następnie poznajemy jego losy, które go tu doprowadziły. Widz sam może wydać swój werdykt a na samym końcu porównać go z wyrokiem sądowym. Drugi sezon jeszcze lepszy niż pierwszy ale nie wiem czy będą jeszcze jakieś odcinki czy nie? Wiecie może?