Terminator the Sarah Connor Chronicles

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

...a jedną z głównych ról w Terminatorze 4 dostała Moon Bloodgood, znana z DAY BREAKA i Journeymana. Mniam.
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

:cheers: Będzie na co popatrzeć ;)
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawel »

Jak ktoś jeszcze nie oglądał tego serialu to z pomocą przychodzi AXN:
http://primetime.blox.pl/2008/04/Kronik ... w-AXN.html
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Pudzian w Terminatorze 4?

http://film.onet.pl/0,0,1744613,wiadomosci.html

XDXDXDXDXDXDXD
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

:D Myślałem, że spadnę z krzesła jak to przeczytałem. Według mnie ma za łagodną twarz na cyborga :D
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

:D zrobi "groźną" minę pare osob go wyśmieje, ale kase zarobi... :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

uuu - nie jest dobrze skoro do "czwórki" wezmą mięśniaka plus gwiazdora hip-hopu (jakiś Common).

A jeśli do tego dodac tą wiadomośc:

Premiera czwartej części "Terminatora" zaplanowana jest na maj 2009. Będzie to pierwsza część popularnego cyklu nakręcona bez udziału legendarnego Arnolda Schwarzeneggera.

obawiam się, że nie wyjdzie z tego nic dobrego...

Już lepiej gdyby nakręcili alternatywny film obracający się w "kręgu Terminatorów" i nadali mu inny tytuł... a tak to wyjdzie wielka klapa (coś jak to ostatnie Rambo) i nic dziwnego - ludzie beda porównywac ten badziew do znakomitej "dwójki" i nie wierze, żeby prducenci mogli cokolwiek wymyslec lepszego (zbyt duza to legenda...).
Terminator bez Arniego to jak ciepłe piwo... bleee
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Akurat ja tam jestem za Pudzianem, jakkolwiek śmiesznie by to brzmiało. Rola Terminatora nie wymaga talentu aktorskiego, tam trzeba tylko zachować grobową minę i zachowywać się jak manekin. Schwarzenegger w roli T był świetny, ale bynajmniej nie dlatego że jest dobrym aktorem, tylko dlatego że do takiej roli pasował. I choć też, coś mi się nie widzi T4 bez niego, to akurat uważam że Pudzian by się tam fajnie spisał. Wystarczy, że porobi groźne miny, ponapina mięśnie i rzuci paroma kozackimi tekstami. Dlatego np. Summer Glau w roli terminatora w Sarah Connor Chronicles się nie sprawdza, chociaz jako aktorkę ją bardzo lubię (4400, Firefly). No i nie zapominajmy, że to w końcu Polak - zawsze miło zobaczyć swojego w takich produkcjach. Mówcie co chcecie, ja szczerze kibicuję Pudzianowi i myślę że coś z tego może wyjść.

Jakkolwiek "Jak podaje dziennik Fakt" dosyć mocno studzi mój optymizm na prawdziwość tego newsa, ale a nuż... :roll:
Awatar użytkownika
Matthaios
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: Matthaios »

Nie mogę się zgodzić, że rola Terminatora nie wymaga umiejętności aktorskich. Fakt nie jest to może Robert de Niro w Gorączce, ale wystarczy poczytać ile czasu zajęło Arniemu nauczenie się charakterystycznego, metalicznego i sztucznego chodu typowego dla maszyny, co z resztą świetnie widać w dwójce. Nie jest prosto odzwierciedlić ruchy cyborga, który stara się imitować człowieka (chociaż maszynę samą w sobie jak najbardziej). Również sama groźna mina nie wystarczy, to musi być chłodne, metaliczne spojrzenie z kompletnym brakiem ekspresji, w Kronikach obu tych elementów, moim zdaniem, zabrakło.
Podzielam jednak obawy ASD, że film okaże się klapą. Podobna sytuacja była z Doom'em 3, który był dobrą grą, jednak będąc w cieniu poprzednika, obojętnie jakiego by go nie wypuścili, nigdy nie mógł zostać rewelacyjny. Przyćmiła go legenda i idealizacja 1 i 2. Podobnie pewnie będzie z filmem, a szkoda.
TU może być TWOJA reklama :D
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Dobra, trzeba nauczyć się charakterystycznego, metalicznego i sztucznego chodu typowego dla maszyny oraz chłodnego, metalicznego spojrzenia z kompletnym brakiem ekspresji. Fakt, jakieś wyzwanie to jest.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Robert Patrick Przygotowywał się do roli w terminatorze dwa, przez osiem miesięcy, studiujac zachowania Modliszek.

Byc moze brzmi to zabawnie ale naprawde jego rola wypadła wysmienicie - praktycznie zero mimiki twarzy i zauważalna "sztywnosc".
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Skoro już o nim mówimy, to Patrick to mój ulubiony terminator.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Mam tylko nadzieje ze z tym Pudzianem to jakis kiepski zart jest bo centralnie jak go dadza do roli terminatora to mnie pusty smiech ogarnie..
Taki z neigo aktor jak z jego brata piosenkarz :smt064
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
Matthaios
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: Matthaios »

Shedao Shai pisze:Dobra, trzeba nauczyć się charakterystycznego, metalicznego i sztucznego chodu typowego dla maszyny oraz chłodnego, metalicznego spojrzenia z kompletnym brakiem ekspresji. Fakt, jakieś wyzwanie to jest.
No dobra, nie jest to szczyt aktorstwa, ale wiesz o co mi chodzi ;)
TU może być TWOJA reklama :D
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

xvidasd pisze:... Już lepiej gdyby nakręcili alternatywny film obracający się w "kręgu Terminatorów" i nadali mu inny tytuł... a tak to wyjdzie wielka klapa (coś jak to ostatnie Rambo) ...
Zgadzam się, ale z zastrzeżeniem, że Rambo 4 było dosyć dobrą kontynuacją. Stalone, oprócz dwójki, zagrał w nim najlepiej. W tym filmie było wszystko co powinno być w kinie akcji, jak na Rambo przystało - dobry charakter, zły charakter, pole walki, jakiś tam wątek miłosny (tu znana nam pani z Dextera).
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

Czy ktoś orientuje się, czy producenci serialu mają zamiar go kontynuować?
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Skończyłam właśnie oglądać i chcę bardzo podziękować za wstawienie tego serialu. Bardzo mi się spodobał i nie moge sie już doczekać kolejnego sezonu. Troche denerwuje mnie postać głównego bohatera, który jakby sam do końca nie wiedział czy chce być normalnym dzieciakiem czy bohaterem, ale Cameron zagrała już znakomicie. Podobnie Sarah. Podobaja mi się te jej przemyślenia na początku i na końcu każdego odcinka oraz nowe sytuacje, w każdym odcinku które muszą rozwiązać by zapobiec apokalipsie.
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Coach_25 pisze:Czy ktoś orientuje się, czy producenci serialu mają zamiar go kontynuować?

Oczywiście że tak, drugi sezon ma wyjść na jesień :)
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

To dobra wiadomość dla wszystkich fanów serialu. To jeden z najlepszych seriali ostatnich lat :alien:
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

Mr.Wolf pisze:
Coach_25 pisze:Czy ktoś orientuje się, czy producenci serialu mają zamiar go kontynuować?

Oczywiście że tak, drugi sezon ma wyjść na jesień :)

tez cieszy mnie ta informacja :-) serial nie byl najlepszy ale wchodzil bardzo gladko :-)
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ