Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
larillo
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: larillo »

Witam wszystkich :)
Jestem normalną, wesołą i bardzo sympatyczną dziewczyną, która świruje na punkcie swoich ulubionych seriali i na chwilę obecną pracuje ciężko w Irlandii opiekując się 2-letnim aniołkiem-potworkiem. ;)
Lubię czytać książki i oglądać, dlatego też rzadko wychodzę z domu i niestety przez to przypominam trochę wampir. ;)
Tirsa
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Tirsa »

Hej, jestem Tirsa - zaawansowana wiekowo matematyk.
Poza tym wszystko u mnie w porządku ;-)
maro
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: maro »

Cześć, jestem maro, spodobał mi się Wasz Dexter i przyszedłem się rozejrzeć ;)
stasekstaskowy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: stasekstaskowy »

czesc jestem staszek :ok
masive82
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: masive82 »

Hej,

Zawitałem w poszukiwaniu dobrych seriali (komedie, kryminalne)

Pozdrawiam!
moniadb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: moniadb »

Hej wszystkim!
Mam na imię Monika i jestem z Krakowa. Studiuje Turystykę i Rekreacje w tym momencie jestem studentką 3 roku.

Jestem wielką fanką seriali (criminal minds), muzyki (latino np. RBD, Shakira itp), sportu - najbardziej piłki nożnej (moją ulubioną drużyną jest FC Barcelona xD) oraz kocham podróżować!

jak chcecie wiedzieć coś więcej... piszcie;)
HuBa101010
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: HuBa101010 »

Witam, nazywam się Hubert, mam 16 lat i mieszkam na podlasiu.

Na forum trafiłem kiedy szukałem na youtube 17 odcinek Kyle XY i na jakimś filmie po ang był napis.
b6877164
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: b6877164 »

Jestem studentem, zaledwie 21 letnim. Uwielbiam dziwaczne książki - Borges, Gene Wolfe, Nabokov. Seriala także nie są mi obojętne, ostatnio zachwycałem się The wire.
giemolla
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: giemolla »

witam, jestem Karolina i mieszkam sobie w małej miejscowości w województwie świętokrzyskim, której nazwa i tak nic nikomu nie powie :tongue: uczę się w liceum w Ostrowcu Św., teraz na szczęście mam wakacje :] link do strony zobaczyłam w rogu ekranu oglądając Moonlight :) lubię... wiele rzeczy :tongue: aktualnie właśnie Moonlight, Dextera i Naruto :)
zakhadum
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zakhadum »

czesc Jan z Bytomia się kłania. emeryt .sporo czytam ale ze wzrok siadł zmuszony oglądac jestem.fantastyka ,fantazy dobry horror to moj koniik.no i historia:D kiedys 2 wojna swiatowa teraz juz wszystko
ajajestembaba
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ajajestembaba »

HI!jestem kobietą w sile wieku,mieszkam w Kielcach,uwielbiam seriale- z tąd moja obecność TU-pozdrawiam wszystkich :salut:
kanurwa
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kanurwa »

Hej, wita Tomek z Katowic. W sile wieku, miłośnik SF, szczególnie SG i SGA :pirat:
zabawka23
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zabawka23 »

cześć wszystkim ;)
Nazywam się Karolina i właśnie poluje na jakiś ciekawy serial na wieczór ;)
chyba się od tego uzależniam powoli ... jak zacznę to już nie mogę skończyć ;)
Mam 27 lat. Zakres zainteresowań w moim przypadku jest dosyć obszerny
przede wszystkim książki, filmy i oczywiście seriale ;D
obecnie oglądam
True Blood sezon 4 <z niecierpliwością czekam na odcinek 4>
The Nine Lives of Chloe King
oraz
Creminal Minds - chociaż dwa ostatnie sezony bez Giedeona ;(
jeśli możecie polecić mi coś ciekawego na wieczorki bardzo proszę, na stronie jest tego tyle że nie mogę sie zdecydować.
Pozdrawiam wszystkich !!!!
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

Muszę powiedzieć, Zabaweczko, że masz czadowy nick :D

A na wieczór polecam Ci serial - Misfits
ObrazekObrazek
mlodychruscik
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mlodychruscik »

Siemanizacja, tutaj mlodychruścik! Świetna jest ta strona i cieszę się, że w końcu tutaj jestem! Z pewnością będę z niej korzystac! Najbardziej lubię seriale bazujące na formacie z lat 80's jak Gossip Girl czy Gotowe na wszystko!
ania83245
Wskaż do odpowiedzi

hello

Post autor: ania83245 »

Witam wszystkich bardzo serdecznie
automaxx
Wskaż do odpowiedzi

Witam

Post autor: automaxx »

Witam Wszystkich serdecznie, kłania się Mariusz z Katowic. Trafiłem na tą stronkę przypadkiem szukając informacji o serialu John Doe ale widzę że jest tu jeszcze dużo ciekawych propzycj więc myślę że będę częstym gościem. Pozdrawiam wszystkich.
abrakadabr
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Ahoj!

Post autor: abrakadabr »

Witam.
Jestem zagorzałym fanem seriali. Głównie kryminalnych, thrillerów i innych ciekawych, które przykują moją uwagę (Twin Peaks, X Files, Dexter, Sopranos). Obecnie oglądam True Blood, Sherlock Holmes, Poirota i Millennium. Kiedyś już odwiedzałem (dość często) waszą cudną stronkę, wyglądała całkiem inaczej...(wtedy łącza były o wiele słabsze, a Wasze relasy były superowe bo dość wąskie objętościowo:)) teraz ponownie trafiłem przypadkiem i postanowiłem się zarejestrować.

Pozdrawiam całe xvidasd!
bocja52
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bocja52 »

Witam.Jestem Henryka rocznik bardzo,bardzo stary.Ale mimo siwych włosów uwielbiam Babylon5 zdarłam już płytę do zera i jestem w rozpaczy bo nie mam 1 sezonu.Nic tylko siąść i rwać włosy z głowy.Między napadami rozpaczy kocham muzykę klasyczną babcie Tine Turner oraz wszystkie Star Treki. Może ktoś podpowie co zrobić z 1 sezonem.Pomóżcie siostry i bracia z serialowej rodziny.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2012, 09:53 przez bocja52, łącznie zmieniany 1 raz.
cactus
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: cactus »

Tomek z Gliwic.
Lubie seriale (niektóre), czasem cos przetłumacze (jak nie moge sie doczekać na napisy:) )
Rocznik 80ty.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ