Witam wszystkich
Jestem normalną, wesołą i bardzo sympatyczną dziewczyną, która świruje na punkcie swoich ulubionych seriali i na chwilę obecną pracuje ciężko w Irlandii opiekując się 2-letnim aniołkiem-potworkiem.
Lubię czytać książki i oglądać, dlatego też rzadko wychodzę z domu i niestety przez to przypominam trochę wampir.
Witam wszystkich :) Jestem normalną, wesołą i bardzo sympatyczną dziewczyną, która świruje na punkcie swoich ulubionych seriali i na chwilę obecną pracuje ciężko w Irlandii opiekując się 2-letnim aniołkiem-potworkiem. ;) Lubię czytać książki i oglądać, dlatego też rzadko wychodzę z domu i niestety przez to przypominam trochę wampir. ;)
Hej wszystkim!
Mam na imię Monika i jestem z Krakowa. Studiuje Turystykę i Rekreacje w tym momencie jestem studentką 3 roku.
Jestem wielką fanką seriali (criminal minds), muzyki (latino np. RBD, Shakira itp), sportu - najbardziej piłki nożnej (moją ulubioną drużyną jest FC Barcelona xD) oraz kocham podróżować!
Hej wszystkim! Mam na imię Monika i jestem z Krakowa. Studiuje Turystykę i Rekreacje w tym momencie jestem studentką 3 roku.
Jestem wielką fanką seriali (criminal minds), muzyki (latino np. RBD, Shakira itp), sportu - najbardziej piłki nożnej (moją ulubioną drużyną jest FC Barcelona xD) oraz kocham podróżować!
Jestem studentem, zaledwie 21 letnim. Uwielbiam dziwaczne książki - Borges, Gene Wolfe, Nabokov. Seriala także nie są mi obojętne, ostatnio zachwycałem się The wire.
Jestem studentem, zaledwie 21 letnim. Uwielbiam dziwaczne książki - Borges, Gene Wolfe, Nabokov. Seriala także nie są mi obojętne, ostatnio zachwycałem się The wire.
witam, jestem Karolina i mieszkam sobie w małej miejscowości w województwie świętokrzyskim, której nazwa i tak nic nikomu nie powie uczę się w liceum w Ostrowcu Św., teraz na szczęście mam wakacje link do strony zobaczyłam w rogu ekranu oglądając Moonlight lubię... wiele rzeczy aktualnie właśnie Moonlight, Dextera i Naruto
witam, jestem Karolina i mieszkam sobie w małej miejscowości w województwie świętokrzyskim, której nazwa i tak nic nikomu nie powie :tongue: uczę się w liceum w Ostrowcu Św., teraz na szczęście mam wakacje :] link do strony zobaczyłam w rogu ekranu oglądając Moonlight :) lubię... wiele rzeczy :tongue: aktualnie właśnie Moonlight, Dextera i Naruto :)
czesc Jan z Bytomia się kłania. emeryt .sporo czytam ale ze wzrok siadł zmuszony oglądac jestem.fantastyka ,fantazy dobry horror to moj koniik.no i historia:D kiedys 2 wojna swiatowa teraz juz wszystko
czesc Jan z Bytomia się kłania. emeryt .sporo czytam ale ze wzrok siadł zmuszony oglądac jestem.fantastyka ,fantazy dobry horror to moj koniik.no i historia:D kiedys 2 wojna swiatowa teraz juz wszystko
cześć wszystkim
Nazywam się Karolina i właśnie poluje na jakiś ciekawy serial na wieczór
chyba się od tego uzależniam powoli ... jak zacznę to już nie mogę skończyć
Mam 27 lat. Zakres zainteresowań w moim przypadku jest dosyć obszerny
przede wszystkim książki, filmy i oczywiście seriale ;D
obecnie oglądam
True Blood sezon 4 <z niecierpliwością czekam na odcinek 4>
The Nine Lives of Chloe King
oraz
Creminal Minds - chociaż dwa ostatnie sezony bez Giedeona ;(
jeśli możecie polecić mi coś ciekawego na wieczorki bardzo proszę, na stronie jest tego tyle że nie mogę sie zdecydować.
Pozdrawiam wszystkich !!!!
cześć wszystkim ;) Nazywam się Karolina i właśnie poluje na jakiś ciekawy serial na wieczór ;) chyba się od tego uzależniam powoli ... jak zacznę to już nie mogę skończyć ;) Mam 27 lat. Zakres zainteresowań w moim przypadku jest dosyć obszerny przede wszystkim książki, filmy i oczywiście seriale ;D obecnie oglądam True Blood sezon 4 <z niecierpliwością czekam na odcinek 4> The Nine Lives of Chloe King oraz Creminal Minds - chociaż dwa ostatnie sezony bez Giedeona ;( jeśli możecie polecić mi coś ciekawego na wieczorki bardzo proszę, na stronie jest tego tyle że nie mogę sie zdecydować. Pozdrawiam wszystkich !!!!
Siemanizacja, tutaj mlodychruścik! Świetna jest ta strona i cieszę się, że w końcu tutaj jestem! Z pewnością będę z niej korzystac! Najbardziej lubię seriale bazujące na formacie z lat 80's jak Gossip Girl czy Gotowe na wszystko!
Siemanizacja, tutaj mlodychruścik! Świetna jest ta strona i cieszę się, że w końcu tutaj jestem! Z pewnością będę z niej korzystac! Najbardziej lubię seriale bazujące na formacie z lat 80's jak Gossip Girl czy Gotowe na wszystko!
Witam Wszystkich serdecznie, kłania się Mariusz z Katowic. Trafiłem na tą stronkę przypadkiem szukając informacji o serialu John Doe ale widzę że jest tu jeszcze dużo ciekawych propzycj więc myślę że będę częstym gościem. Pozdrawiam wszystkich.
Witam Wszystkich serdecznie, kłania się Mariusz z Katowic. Trafiłem na tą stronkę przypadkiem szukając informacji o serialu John Doe ale widzę że jest tu jeszcze dużo ciekawych propzycj więc myślę że będę częstym gościem. Pozdrawiam wszystkich.
Witam.
Jestem zagorzałym fanem seriali. Głównie kryminalnych, thrillerów i innych ciekawych, które przykują moją uwagę (Twin Peaks, X Files, Dexter, Sopranos). Obecnie oglądam True Blood, Sherlock Holmes, Poirota i Millennium. Kiedyś już odwiedzałem (dość często) waszą cudną stronkę, wyglądała całkiem inaczej...(wtedy łącza były o wiele słabsze, a Wasze relasy były superowe bo dość wąskie objętościowo:)) teraz ponownie trafiłem przypadkiem i postanowiłem się zarejestrować.
Witam. Jestem zagorzałym fanem seriali. Głównie kryminalnych, thrillerów i innych ciekawych, które przykują moją uwagę (Twin Peaks, X Files, Dexter, Sopranos). Obecnie oglądam True Blood, Sherlock Holmes, Poirota i Millennium. Kiedyś już odwiedzałem (dość często) waszą cudną stronkę, wyglądała całkiem inaczej...(wtedy łącza były o wiele słabsze, a Wasze relasy były superowe bo dość wąskie objętościowo:)) teraz ponownie trafiłem przypadkiem i postanowiłem się zarejestrować.
Witam.Jestem Henryka rocznik bardzo,bardzo stary.Ale mimo siwych włosów uwielbiam Babylon5 zdarłam już płytę do zera i jestem w rozpaczy bo nie mam 1 sezonu.Nic tylko siąść i rwać włosy z głowy.Między napadami rozpaczy kocham muzykę klasyczną babcie Tine Turner oraz wszystkie Star Treki. Może ktoś podpowie co zrobić z 1 sezonem.Pomóżcie siostry i bracia z serialowej rodziny.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2012, 09:53 przez bocja52, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.Jestem Henryka rocznik bardzo,bardzo stary.Ale mimo siwych włosów uwielbiam Babylon5 zdarłam już płytę do zera i jestem w rozpaczy bo nie mam 1 sezonu.Nic tylko siąść i rwać [url=http://zdrowo.info.pl/wypadanie.html]włosy z głowy[/url].Między napadami rozpaczy kocham muzykę klasyczną babcie Tine Turner oraz wszystkie Star Treki. Może ktoś podpowie co zrobić z 1 sezonem.Pomóżcie siostry i bracia z serialowej rodziny.