@najphil Alkohol u mnie jest szybko konsumowany, nie ma mowy o trzymaniu czegokolwiek.
@jc-k z wawy jest to mogę zaprosić, z resztą Ciebie też
@xvidasd tak tylko pytałem, bo kiedyś do niektórych seriali było po kilka do wyboru, więc ciekaw byłem czy teraz tez tak jest. Jakbym się umiał z grafika obchodzić to sam bym sobie zrobił
Dzięki z góry.
@najphil Alkohol u mnie jest szybko konsumowany, nie ma mowy o trzymaniu czegokolwiek.
@jc-k z wawy jest to mogę zaprosić, z resztą Ciebie też :)
@xvidasd tak tylko pytałem, bo kiedyś do niektórych seriali było po kilka do wyboru, więc ciekaw byłem czy teraz tez tak jest. Jakbym się umiał z grafika obchodzić to sam bym sobie zrobił :) Dzięki z góry.
Yugi_2142 pisze:...
Czy mi się wydaje czy w nowej wersji forum zabrakło 'cytowania selektywnego', jest tylko cytowanie całego posta? Czy dałoby się to może przywrócić, bo lubiłem tą funkcję...
...
Jak to mawiają ludzie na angielskich forach... BUMP!
[quote="Yugi_2142"]... Czy mi się wydaje czy w nowej wersji forum zabrakło 'cytowania selektywnego', jest tylko cytowanie całego posta? Czy dałoby się to może przywrócić, bo lubiłem tą funkcję... ...[/quote] Jak to mawiają ludzie na angielskich forach... BUMP! :-)
Mam uwagę co do listy seriali (http://www.xvidasd.com/n/lista.php).
Część tytułów nie jest ułożona alfabetycznie (np. MaKe It or Break It jest przed MaJor Crimes, a zawsze mi się wydawało, że J jest przed K albo L Word,The jest tuż przed Lying Game,The, które to jest ostatnim tytułem na L), co niestety utrudnia ich odnajdywanie.
Wygląda to tak, jakby kolejność była ustawiana ręcznie...
Hasło/Password: xvidasd.com
***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Mam uwagę co do listy seriali (http://www.xvidasd.com/n/lista.php). Część tytułów nie jest ułożona alfabetycznie (np. [b]MaKe It or Break It[/b] jest przed [b]MaJor Crimes[/b], a zawsze mi się wydawało, że [b]J[/b] jest przed [b]K[/b] ;) albo [b]L Word,The[/b] jest tuż przed [b]Lying Game,The[/b], które to jest ostatnim tytułem na [b]L[/b] :scratch:), co niestety utrudnia ich odnajdywanie. Wygląda to tak, jakby kolejność była ustawiana ręcznie... :shock:
xvidasd pisze:Yugi cytowanie selektywne działa w pełnym edytorze - nie wystarczy?
...
A to nawet nie widziałem... Ikona jest taka sama jak w cytacie całościowym, więc nie przyszło mi do głowy żeby sprawdzić jest tam więcej funkcji :rendeer:
[quote="xvidasd"]Yugi cytowanie selektywne działa w pełnym edytorze - nie wystarczy? ...[/quote] A to nawet nie widziałem... Ikona jest taka sama jak w cytacie całościowym, więc nie przyszło mi do głowy żeby sprawdzić jest tam więcej funkcji :rendeer:
Taki mały błąd: w dziale download w 'Elementary' gdy sie kliknie w obrazek mający przenieść na podstronę z opisem serialu to przenosi ale do 'Sherlocka'.
Taki mały błąd: w dziale download w 'Elementary' gdy sie kliknie w obrazek mający przenieść na podstronę z opisem serialu to przenosi ale do 'Sherlocka'.
xvidasd pisze:eee zjedź kursorem w dół podstrony... Czyżbyś nie zauważył, że na niektórych podstronach jest więcej seriali??
Aj karramba! Ja niedomyślny! Kompletnie totalnie przeoczyłem taki mały szczegół jak przewijana strona. Starzeję się... Myślałem, że to niepowiązane ze sobą seriale.
[quote="xvidasd"]eee zjedź kursorem w dół podstrony... Czyżbyś nie zauważył, że na niektórych podstronach jest więcej seriali?? :)[/quote] Aj karramba! Ja niedomyślny! Kompletnie totalnie przeoczyłem taki mały szczegół jak przewijana strona. Starzeję się... Myślałem, że to niepowiązane ze sobą seriale.
Tak, wiem... znowu...
Witajcie w nowej wersji serwisu...
Na początek informacja:
Wygląd (domyślny) został zmieniony z przyczyn "odgórnych" - dość serwisu, który z wyglądu kojarzy się jednoznacznie - z warezem.
Nowy, odświeżony wygląd jest też bardziej przyjazny dla urządzeń mobilnych, z których coraz częściej korzystamy. Jest też trochę innowacyjny - z pozoru skąpe menu główne kryje w sobie prawie wszystko co było w starej wersji... - po testujcie...
Niniejszy styl (quasar) dla wygody jest bardzo podobny (forum) do poprzedniego (iCGstation).
Myślę, że to był strzał w dychę choć wiem, że wielu nie przypadnie do gustu...
Ale nic na siłę - jeśli komuś naprawdę ten styl nie przypadnie do gustu zawsze może wrócić do poprzedniego wyglądu - wystarczy w panelu użytkownika zmienić styl na stary (iCGstation) i będzie jak dawniej... - osobiście jednak nie polecam gdyż choć stary styl (z małymi wyjątkami) będzie działał sprawnie to jednak nie będzie już wspierany.
W nowym (quasar) wszystko już odbywa się automatycznie (lista seriali, wyniki wyszukiwania itp).
Radzę się przyzwyczaić - obiecuję, że to już po raz ostatni.
PS:Proszę o opinie i błędy (użytkownicy IE mnie zjedzą... ;D )
PS2:Nie mogłem też patrzeć ciągle na tą samą, starą stronę, gdzie nic się nie dzieje... - teraz przynajmniej część informacji pojawia się "losowo"...
No to teraz się okopuję i czekam na ostrzał...
Tak, wiem... znowu... :D Witajcie w nowej wersji serwisu...
Na początek informacja: Wygląd (domyślny) został zmieniony z przyczyn "odgórnych" - dość serwisu, który z wyglądu kojarzy się jednoznacznie - z warezem. Nowy, odświeżony wygląd jest też bardziej przyjazny dla urządzeń mobilnych, z których coraz częściej korzystamy. Jest też trochę innowacyjny - z pozoru skąpe menu główne kryje w sobie prawie wszystko co było w starej wersji... - po testujcie...
Niniejszy styl (quasar) dla wygody jest bardzo podobny (forum) do poprzedniego (iCGstation). Myślę, że to był strzał w dychę choć wiem, że wielu nie przypadnie do gustu... Ale nic na siłę - [b][color=#800040]jeśli komuś naprawdę ten styl nie przypadnie do gustu zawsze może wrócić do poprzedniego wyglądu[/color][/b] - wystarczy w panelu użytkownika zmienić styl na stary (iCGstation) i będzie jak dawniej... - osobiście jednak nie polecam gdyż choć stary styl (z małymi wyjątkami) będzie działał sprawnie to jednak nie będzie już wspierany. W nowym (quasar) wszystko już odbywa się automatycznie (lista seriali, wyniki wyszukiwania itp). Radzę się przyzwyczaić :) - obiecuję, że to już po raz ostatni.
PS:Proszę o opinie i błędy (użytkownicy IE mnie zjedzą... ;D )
PS2:Nie mogłem też patrzeć ciągle na tą samą, starą stronę, gdzie nic się nie dzieje... - teraz przynajmniej część informacji pojawia się "losowo"... No to teraz się okopuję i czekam na ostrzał... ;)
Powiem szzczerze: nie podoba mi się. Kafelki to wg mnie jeden z najgłupszych i niepraktycznych interfejsów. Może jest bardziej przyjazny dla urządzeń mobilnych ale na komputerze to tragedia. Doceniam pracę włożoną w opracowanie nowej strony i ogólnie chęć zajmowania się serwisem ale nowa wersja jest po prostu ZŁA.
Powiem szzczerze: nie podoba mi się. Kafelki to wg mnie jeden z najgłupszych i niepraktycznych interfejsów. Może jest bardziej przyjazny dla urządzeń mobilnych ale na komputerze to tragedia. Doceniam pracę włożoną w opracowanie nowej strony i ogólnie chęć zajmowania się serwisem ale nowa wersja jest po prostu ZŁA.
Mi tam się spodobały głównie za sprawą Xboxa a i w ostatniej Windzie fajnie się to obsługuje ale rozumiem i szanuję dlatego pozostawiłem możliwość indywidualnego przejścia do starej wersji Forum
Mi tam się spodobały głównie za sprawą Xboxa a i w ostatniej Windzie fajnie się to obsługuje ale rozumiem i szanuję dlatego pozostawiłem możliwość indywidualnego przejścia do starej wersji Forum :)
Nie ukrywam, że mi szczęka opadła...
W pierwszej minucie to nie wiedziałam, czy weszłam na właściwą stronę. Potem stwierdziłam, że na forum na pewno będzie wyjaśnienie i się nie myliłam.
Czy się podoba? Za wcześnie pisać, potestuję i zobaczę. Ja jestem tradycjonalistką i nie lubią zmian, ale ... jeśli chodzi o komputery to jednak trzeba się dostosować
Nie ukrywam, że mi szczęka opadła... :D W pierwszej minucie to nie wiedziałam, czy weszłam na właściwą stronę. Potem stwierdziłam, że na forum na pewno będzie wyjaśnienie i się nie myliłam. Czy się podoba? Za wcześnie pisać, potestuję i zobaczę. Ja jestem tradycjonalistką i nie lubią zmian, ale ... jeśli chodzi o komputery to jednak trzeba się dostosować :scratch:
Ale wiecie, że najlepszym ćwiczeniem dla mózgu jest zmiana codziennych przyzwyczajeń prawda??
Więc pamiętajcie o tym wydając ostateczne opinie o serwisie... hehe
Ale wiecie, że najlepszym ćwiczeniem dla mózgu jest zmiana codziennych przyzwyczajeń prawda?? Więc pamiętajcie o tym wydając ostateczne opinie o serwisie... ;) :D hehe
Jeśli możesz to mógłbyś wprowadzić drobną zmianę?
Pomysł z wyświetlaniem wątków, w których zostały zamieszczone ostatnie posty jest w dalszym ciągu wręcz genialny i ułatwia życie (szczególnie, że od razu widać, jak ktoś prosił o pomoc w Up&Down), ale obecnie wyświetlane są tylko 3 ostatnie - bardziej odpowiadała mi ilość z poprzedniego interfejsu.
PS Mam nadzieję, że to nie jest koniec zmian wyglądu serwisu. Takie odświeżenie wyglądu raz na 1-2 lata utrzymuje mój mózg w niezłej kondycji
Hasło/Password: xvidasd.com
***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Jeśli możesz to mógłbyś wprowadzić drobną zmianę? Pomysł z wyświetlaniem wątków, w których zostały zamieszczone ostatnie posty jest w dalszym ciągu wręcz genialny i ułatwia życie (szczególnie, że od razu widać, jak ktoś prosił o pomoc w Up&Down), ale obecnie wyświetlane są tylko 3 ostatnie - bardziej odpowiadała mi ilość z poprzedniego interfejsu.
PS Mam nadzieję, że to nie jest koniec zmian wyglądu serwisu. Takie odświeżenie wyglądu raz na 1-2 lata utrzymuje mój mózg w niezłej kondycji ;)