Uwagi dotyczące serwisu i forum.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Jestem cierpliwy więc poczekajmy jeszcze troszkę - domenomania po przejęciu i365 ma na pewno wiele z tym roboty więc chwilowe awarie są nieuniknione - myślę, że warto dać im trochę czasu (archwizuję bazę co drugi dzień).
Jeśli po miesiącu licząc od teraz problemy dalej będą narastać to zmienimy hosting.
A na razie ogłaszam, że najbliższy okres otwartej rejestracji będzie od 15.02.2008 do 17.02.2008 - przygotujmy więc się na nowy "narybek" (kiedy będzie i jak się stad pobiera...
).
Jeśli po miesiącu licząc od teraz problemy dalej będą narastać to zmienimy hosting.
A na razie ogłaszam, że najbliższy okres otwartej rejestracji będzie od 15.02.2008 do 17.02.2008 - przygotujmy więc się na nowy "narybek" (kiedy będzie i jak się stad pobiera...

-
asd
-
Expert
OK - okres otwartej rejestracji już się zakończył.
Przez ten weekend przybyło nam 777 nowych użytkowników -
Witam Wszystkich serdecznie!
Na początek zapraszam Wszystkich do zapoznania się z tematami - na pewno znajdziecie tam wiele interesujących Was rzeczy.
Nie bojcie się też pisac na Forum! - tutaj nikt nie gryzie!
Przez ten weekend przybyło nam 777 nowych użytkowników -
Witam Wszystkich serdecznie!
Na początek zapraszam Wszystkich do zapoznania się z tematami - na pewno znajdziecie tam wiele interesujących Was rzeczy.
Nie bojcie się też pisac na Forum! - tutaj nikt nie gryzie!

-
Wskaż do odpowiedzi
-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
UWAGA!
Dodałem funkcję SPOILER na Forum.
Od teraz, jeśli piszesz np o treści jekiegoś serialu to zamiast psuc zabawę innym, którzy jeszcze go nie oglądneli, zaznacz tekst i użyj przycisku 'Spoiler' w panelu szybkiej odpowiedzi:

Lub po prostu zawrzyj tekst, który mógłby zdradzic istotne szczegóły w tagach:
A otrzymasz:
Mam nadzieję, że będzie to pomocne.
Dodałem funkcję SPOILER na Forum.
Od teraz, jeśli piszesz np o treści jekiegoś serialu to zamiast psuc zabawę innym, którzy jeszcze go nie oglądneli, zaznacz tekst i użyj przycisku 'Spoiler' w panelu szybkiej odpowiedzi:

Lub po prostu zawrzyj tekst, który mógłby zdradzic istotne szczegóły w tagach:
Kod: Zaznacz cały
[spoiler]to będzie tekst niewidoczny...[/spoiler]
Spoiler:

-
Wskaż do odpowiedzi
Jako mod, mogę tylko złożyć ogromne podziękowania za takie coś. Piękne. Myślę, że każdemu ułatwi to sprawę. I łatwiejsze to i szybsze od wpisywania i kolorowania słowa spoiler, maczania zdań w kolorze żółtym, przez co post świeci jak choinkowa bombka, lub białym, że zaczyna przypominać kostnicę 
Teraz będzie profesjonalnie. I nikt już przypadkiem sobie zabawy nie popsuje. Proszę mieć baczenie na tę nową formułę
Warto to wpisać do FAQ, jako jedną z ważniejszych informacji

Teraz będzie profesjonalnie. I nikt już przypadkiem sobie zabawy nie popsuje. Proszę mieć baczenie na tę nową formułę

Warto to wpisać do FAQ, jako jedną z ważniejszych informacji

Ostatnio zmieniony 19 lutego 2008, 23:10 przez Bostonq, łącznie zmieniany 1 raz.
-
asd
-
Expert
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
DokladnieBostonq pisze:Warto to wpisać do FAQ, jako jedną z ważniejszych informacji
I dodac ze nei urzywanie tego taga konczy sie "nagroda" - zeby nei bylo pozniej zadnych nieporozumien

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
asd
-
Expert
-
despo
Ja proponuje, żeby po otwartej rejestracji wyświetlało się przez jakiś czas FAQ po wejściu na forum. Przeważnie jednym z pierwszych pytań jest: gdzie mogę ściągnąć to a tamto.
np dzisiaj:
Co do tutorialów w FAQ, można by zrobić spis wszystkich + odnośniki jako oddzielny podpunkt.
np dzisiaj:
Albo, choć nie wiem czy taka jest możliwość, żeby FAQ wyskakiwało powiedzmy tydzień dla wszystkich newbie.blagam o 3 sezon house'a!!!!! nie moge nigdzie znalezc:(((((
Co do tutorialów w FAQ, można by zrobić spis wszystkich + odnośniki jako oddzielny podpunkt.
-
asd
-
Expert
Pomysł bardzo dobry ale wydaje mi się, że nie jest aż tak bardzo potrzebny.
Dlaczego?
Ano właśnie dlatego, że Forum zazwyczaj ma zamkniętą rejestrację i jeśli raz na jakiś czas rejestuje się ponad pół tysiąca osób i tylko kilka z nich nie przeczyta FAQ i zada takie pytanie to MODeratorzy czy też stali użytkownicy nie zmęczą sie zbytnio dpowiadając na takiego posta lub po prostu przesuwając go do kosza.
Spis turtorialów bardzo chętnię zrobię jak tylko będzie ich więcej!
Jeśli więc ktoś chce jakiś zamieści to śmiało! - nawet jeśli z pozoru nie jest związany z serialami! - zapraszam!
Chciałbym też, zebyście wypowiadali się odnośnie samej struktury Forum - czy obecna jest dobra? Czy może jest konieczne wprowadzenie subfor?
A może całkiem trzeba by przebudowac?
Wszelkie komentarze (z pozoru nawet nieistotne) mile widziane! :!:
Dlaczego?
Ano właśnie dlatego, że Forum zazwyczaj ma zamkniętą rejestrację i jeśli raz na jakiś czas rejestuje się ponad pół tysiąca osób i tylko kilka z nich nie przeczyta FAQ i zada takie pytanie to MODeratorzy czy też stali użytkownicy nie zmęczą sie zbytnio dpowiadając na takiego posta lub po prostu przesuwając go do kosza.
Spis turtorialów bardzo chętnię zrobię jak tylko będzie ich więcej!
Jeśli więc ktoś chce jakiś zamieści to śmiało! - nawet jeśli z pozoru nie jest związany z serialami! - zapraszam!

Chciałbym też, zebyście wypowiadali się odnośnie samej struktury Forum - czy obecna jest dobra? Czy może jest konieczne wprowadzenie subfor?
A może całkiem trzeba by przebudowac?
Wszelkie komentarze (z pozoru nawet nieistotne) mile widziane! :!:

-
despo
Niby szczegół, ale prosiłbym, o zmianę ikony na głównej stronie forum. Chodzi mi o ikonkę przy nieprzeczytanych działach. Jakiś inny kolor ewentualnie trochę inny kolor wypełnienia. Niby przy tym widać które działy są nieprzeczytane, ale trochę za mało to się rzuca w oczy. Na podstronach jest OK tzn są strzałeczki i łatwo można wyłapać, co jest jeszcze do przeczytania.
Co do struktury, najlepiej jak się nowi wypowiedzą, ja już przywykłem i wiem gdzie czego szukać.
Co do struktury, najlepiej jak się nowi wypowiedzą, ja już przywykłem i wiem gdzie czego szukać.
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi