Bitten [SyFy]

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

KANADA Bitten [SyFy]

Post autor: Bostonq »

Obrazek

[SyFy]: [2014], na antenie
Produkcja: Canda
Gatunek: Dramat,Fantasy,Horror,

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Serial na podstawie serii książek Kelley Armstrong. Przedstawia historię jedynej na świecie kobiety-wilkołaka, która próbuje ukrywać swoją prawdziwą tożsamość pracując jako fotograf w Toronto. Jest to bardzo trudne, gdyż przeszłość nieustannie daje o sobie znać.

Oczywiście, że sprawdzę, bo szalenie podoba mi się ten karkołomny pomysł jedynej na świecie kobiety-wilkołaka :) Pewnie nie będzie to coś, przy czym zostanę, ale te 44 minuty poświęcę :)
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Re: Bitten [SyFy]

Post autor: sindar »

Z decyzją czy oglądać raczej poczekam na pierwsze recenzje, w końcu to SyFy ;)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Zawsze mnie ciekawiło, czy ktoś im napisał, co w naszym języku znaczy nazwa ich stacji ;)

Lekko podejrzałem odcinek, zdaje się, że to głównie będzie kategoria dramat, bo akurat akcji ani horroru nie zauważyłem, ale jak pojawią się napisy, to uczciwie sprawdzę całość i dam znać :)
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Post autor: Lubec »

A miałem go dodać, ale widzę mnie ubiegłeś :) Ja na pewno sprawdzę, ze względu na Laurę :)
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Laura Laurą ale patrząc na tailer i opis... to nie może być dobry serial :)
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Po trailerach raczej nie oceniam, bo można się przejechać. Ale skoro Teen Wolf na już trzeci sezon to może i to wypali... choć to w końcu SyFy, więc dużych oczekiwań nie mam.
Awatar użytkownika
kontrast
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: kontrast »

Bostonq pisze:Zawsze mnie ciekawiło, czy ktoś im napisał, co w naszym języku znaczy nazwa ich stacji ;)
Nie są tacy głupi ci pjarowcy, w Polsce stacja występuje pod starą nazwą Sc-Fi Channel.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No cóż, arcydzieło to to nie jest ;) Ale nie jest też tak źle, jak to się zapowiadało :) W sumie z przyjemnością obejrzałem odcinek, a to już coś :) Aczkolwiek nie wiem, czy będę śledził losy postaci dalej. To zależy od - myślę - dwóch następnych odcinków. Bo pytanie jest jedno? Co będzie przeważać - obyczajowe wątki w stylu matki narzeczonego głównej bohaterki, czy też ciekawe w sumie wątki wilkołacze (i mam nadzieję, że nie pojawią się wampiry ;) ), ze szczególnym uwzględnieniem "rodziny", która się zbiera, żeby odszukać "kundla", a więc wilkołaka, który zabija ludzi dla zabawy. Sama bohaterka, choć wyglądem przypomina skrzyżowanie chodzącego Fotoszopa z reklamą perfum Diora lub Kinder Bueno, to ma swój pazur, gdyby stylistyka całości była mniej kolorowa, byłaby szansa na niezłą postać z problemami tożsamościowymi :)

No i jeszcze jedna wada - wygląd i animacja wilkołaków. Biednie to wygląda, bardzo sztucznie, to też nie napawa nadzieją na dalsze oglądanie, wszak to dość ważny element świata przedstawionego :)

Ale zgodnie z tym, co napisałem, dwa najbliższe odcinki zobaczę, bo jest w tej historii coś, co wciąga, intryguje. Sprawdzę, na ile to "coś" się rozwinie :)
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Serial dostał zamówienie na drugi sezon, który będzie liczył 10 odcinków.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ