Uwagi dotyczące serwisu i forum.

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Brita_ »

pomysl ogolnie fajny tylko obawiam sie ze ciezko bedzie zdyscyplinowac urzytkowniow zeby sie stosowali :)
Barton
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Barton »

Jeśli chodzi o nazwy tematów to dla moderatorów ich poprawa to żaden kłopot, a ewentualnie tych, co nie podporządkowali by się regulaminowi można by karać ostrzeżeniami.
Anal Frost
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Anal Frost »

Barton pisze:Jeśli chodzi o nazwy tematów to dla moderatorów ich poprawa to żaden kłopot, a ewentualnie tych, co nie podporządkowali by się regulaminowi można by karać ostrzeżeniami.
A czemu to ma służyć? Ludzie sami sobie stwarzacie kolejne wymagania a póxniej narzekacie na ostrzeżenia od modów..

Added after 8 minutes:

btw, fajnie by było postawić na innym enginie niż ten ociężały phpBB.
Np. punBB - ładne dla oka, szybsze, nie obciąża tak bardzo bazy. Poza tym sytuacja temu sprzyja - nowe forum, dopiero się rozrasta..
Barton
Wskaż do odpowiedzi

Regulamin jest po to, żeby go przestrzegać - jak ktoś go złamie, to nie widzę powodów dla których miałby narzekać, a uważam, że tego typu organizacja nazw tematów byłaby dobra.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

PRoblem z zalogowaniem juz rozwiązany.
Jeśli chodzi o standard tematów to nie przejdzie gdyż użytkownicy muszą mieć trochę wolnego wyboru - natomiast w rażących różnicach MODerator to poprawia (np jak ktoś KRZYCZY itp).
Zresztą "młodzi" zazwyczaj i tak nie czytają regulaminu - fakt że można im od razu warna wklejac i straszyc ale to zniechęca a przecież nie o to tu chodzi.

Wczoraj mnie nie było z powodu własnych problemów technicznych - teraz czyli o godz 15.00 forum działa sprawnie - czy dalej występuja duże problemy czy teżogólnie sytuacja się poprawiła?
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

poprawilo sie i to znacznie...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

No coś nie bardzo się poprawiło (chyba że to ironia tam u góry - wnoszę po tych kropkach :wink: ) - to tak tylko gwoli ścisłości, a nie wytykania, bo problem już przecież znany i na pewno zostanie w przyszłości rozwiązany :)
Barton
Wskaż do odpowiedzi

@asd: To może chociaż niech moderator poprawia właśnie caps locki i usuwa z nazwy tematu odniesienie do danego sezonu, bo przecież i tak wiadomo, że w temacie będzie się toczyć ogólnie dyskusja o serialu, hm?
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Myślę, że możemy to robić. Ostrzeżenia w tym przypadku dla forumowiczów są niepotrzebne - większość i tak stara się sensownie formułować tematy, a te pojawiające się czasami CAPSY i inne takie, można bez problemu poprawić. Co też uczyniłem właśnie :wink: Rzeczywiście - pewna jednolitość estetyczna nie jest czymś złym, aczkolwiek nie przesadzałbym też z totalną uniformizacją. To nigdy nie prowadzi do niczego dobrego :)
Barton
Wskaż do odpowiedzi

O, teraz to wygląda naprawdę dobrze, faktycznie więcej nawet nie trzeba robić :)
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Cały dzień sie próbowałem zalogować.. Dopiero teraz mi się udało.. Ciągle przenosiło mnie do strony logowania. To "Przygód z obciążeniem forum ciąg dalszy"? :?
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Ja zauważyłem znaczne poprawienie dzałania forum, ale pod Internet Explorerem. W tej przeglądarce od jakiegoś czasu nie mam problemów. NAtomiast od jakiegoś czasu nie mogę sie zalogowac gdy używam Opery. To zanczy wpisuje swój login i hasło, ale po kliknieciu 'zaloguj' i załadowaniu strony wracam do poczatku.
Barton
Wskaż do odpowiedzi

Na FireFoxie do tej pory również nie mogłem się zalogować, dopiero teraz się udało, pierwszy raz od kilku godzin.
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Sorry, ze tak marudze, ale ktos musi :twisted:
Barton pisze:Na FireFoxie do tej pory również nie mogłem się zalogować, dopiero teraz się udało, pierwszy raz od kilku godzin.
U mnie nadal nic. Więc to raczej nie dotyczy sprawy obciążenia sieci, zobacze jeszcze jutro czy problem trwa i coś napisze, bo może coś mi się w komputerze poprzestawiało.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

u mnie to samo co u kendzi
na operce nie idzie sie zalogowac a na IE wszystko idealnie
WTF?? :shock:
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

M$ chce zawładnąć Naszym forum, w życiu nigdy nie użyje badziewia IE:( Lisek ma lekką chyba forumową niedyspozycje:P
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

tez uwazam ze IE to nie przegladarka tylko komunikator internetowy (inni ogladaja twoj komp) ale jak mus to us - chwile na IE moge podzialac byle nie za dlugo :?
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

U mnie to samo. Nie mogę się zalogować na Operze. Poważne WTF? Teraz dopiero zainstalowałem Firefoxa, bo co jak co ale IE... panowie.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Ech... z tym nowym forum to póki co jest takie "zamienił stryjek siekierkę na kijek" :mrgreen:
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

ja narazie siedze na forum na ie ale wierze ze wszystko bedzie dobrze :D

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ