Uwagi dotyczące serwisu i forum.
-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Yugi_2142
- Kontakt:
O tym nie pomyślałem. Rzeczywiście, bywa że w tematach seriali w których sporo się dzieje dyskusja jest ospała, to co dopiero się będzie działo (a raczej nie działo) w tematach dokumentówMerlin_ pisze:Wg mnie jeśli powstanie to będzie gorzej odwiedzanym działem niż kosz ;]

Added after 16 minutes:
Może rozwiązaniem było by zrobienie takiego oldschoolowgo działu "dyskusja + linki" żeby stworzyć większy ruch?
Ignorance is a virtue.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Troszkę pozmieniałem.
Skasowałem dział Mobile i Napisy - były praktycznie martwe - najciekawsze wątki przeniosłem (i przykleiłem) w dziale pierwszym.
Dodałem dział Mini+Dokumentalne przy czym ma on wyższy priorytet nad innymi - tzn. jak będzie komedia mini to tam się znajdzie (a nie w dziale o komediach). Dział będzie odwiedzany więc i dokumenty od razu też.
Żeby rozpoznać co jest co oznaczyłem dodatkowo tematy:
[mini] - mini
[doc] - dokumentalne
[tv] - produkcje tv (ale nie wiem czy z tego nie zrezygnuje).
Stworzyłem dział "Horrorowy" - myślę, że mu się należy no i łatwiej będzie znaleźć niektóre tematy.
W sumie tematów jest tyle co było - oczywiście trzeba jeszcze poprzenosić tematy ale na razie jestem ciekawy co sądzicie o tym.
Skasowałem dział Mobile i Napisy - były praktycznie martwe - najciekawsze wątki przeniosłem (i przykleiłem) w dziale pierwszym.
Dodałem dział Mini+Dokumentalne przy czym ma on wyższy priorytet nad innymi - tzn. jak będzie komedia mini to tam się znajdzie (a nie w dziale o komediach). Dział będzie odwiedzany więc i dokumenty od razu też.
Żeby rozpoznać co jest co oznaczyłem dodatkowo tematy:
[mini] - mini
[doc] - dokumentalne
[tv] - produkcje tv (ale nie wiem czy z tego nie zrezygnuje).
Stworzyłem dział "Horrorowy" - myślę, że mu się należy no i łatwiej będzie znaleźć niektóre tematy.
W sumie tematów jest tyle co było - oczywiście trzeba jeszcze poprzenosić tematy ale na razie jestem ciekawy co sądzicie o tym.

-
piotr_cebo
-
asd
-
Expert
Ostatni post w "napisach" był datowany na kilka miechów wstecz - znaczy to, że i tak nikt tego nie czytał. Z drugiej strony dział "pierwszy" też był w sumie nie aktywny prócz dwóch tematów- to połączenie więc nie powinno sprawiać problemów - zwłaszcza, że "giełdę" i "linkownię" przykleiłem.

-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
No tu może być ciężko. Ewentualnie subforum na turtoriale by się przydało, albo można też skleić je wszystkie w jeden temat
Wątek "Usebars", można raczej "odkleić".
Ewentualnie można to też rozwiązać tak, żeby "odkleić" wątki:
Jakoś nic mądrzejszego do głowy mi nie przychodzi.

Ewentualnie można to też rozwiązać tak, żeby "odkleić" wątki:
ponieważ są do nich linki w ogłoszeniu w dziale UP&Down.UP&Down - Zgłos niedzialajacy link.
UP&Down - sugestie, rozmowy komentarze, podziekowania.
UP&Down - Requesty RS
UP&Down - Programy do ściągania z rapidshare itd.
UP&Down - Jak i gdzie uploadowac? Lista serwerów.
Jakoś nic mądrzejszego do głowy mi nie przychodzi.
-
Wskaż do odpowiedzi
Zdecydowanie trzeba ograniczyć tematy przyklejone. Na początek może znaleźć podobne tematy w miarę i połączyć.
Added after 3 minutes:
Może tak jak na górze mamy np. Charts, History czy Quizes to też można stworzyć dział Tutorial, gdzie by przeniosły się wszystkie tutorialowe tematy ; ) i dużo z przyklejonych tematów by ubyło.
Added after 3 minutes:
Może tak jak na górze mamy np. Charts, History czy Quizes to też można stworzyć dział Tutorial, gdzie by przeniosły się wszystkie tutorialowe tematy ; ) i dużo z przyklejonych tematów by ubyło.
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
Nie podoba mi się obecne miejsce działu Up/Down Download Zone.
To jest dział który osobiście chce otworzyć na końcu, najpierw przeglądam fora, potem na końcu zaglądam tam w poszukiwaniu linków. Dla mnie najlepiej by było, jakby było na niego oddzielne forum. Mogłoby być nawet nad "Seriale TV" albo pod ale w tym miejscu mnie osobiście trochę razi.
Zapewne jest to wygodne dla osób które tylko szukają linków. Ale wygodniejsze nawet byłoby osobne forum pod "Seriale TV".
To jest dział który osobiście chce otworzyć na końcu, najpierw przeglądam fora, potem na końcu zaglądam tam w poszukiwaniu linków. Dla mnie najlepiej by było, jakby było na niego oddzielne forum. Mogłoby być nawet nad "Seriale TV" albo pod ale w tym miejscu mnie osobiście trochę razi.
Zapewne jest to wygodne dla osób które tylko szukają linków. Ale wygodniejsze nawet byłoby osobne forum pod "Seriale TV".
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd