30 sekund.
I co zrobisz?
Na oczach tylu ludzi wyciągniesz broń
i zastrzelisz nieuzbrojonego faceta?
Nie masz broni, co?
Masz przecież oczy. Widzisz gdzieś spluwę?
20 sekund.
Dobra.
10.
30 sekund. I co zrobisz? Na oczach tylu ludzi wyciągniesz broń i zastrzelisz nieuzbrojonego faceta? Nie masz broni, co? Masz przecież oczy. Widzisz gdzieś spluwę? 20 sekund. Dobra. 10.
Ale tym sposobem, gdy zapytam się o cytat np. która godzina? - będzie do wyboru pewnie tysiące seriali, skąd będzie wiadomo, o który mi chodzi?
Tak, to możemy się bawić, tylko czy jest sens?
Ale tym sposobem, gdy zapytam się o cytat np. która godzina? - będzie do wyboru pewnie tysiące seriali, skąd będzie wiadomo, o który mi chodzi? Tak, to możemy się bawić, tylko czy jest sens?
Trzeba bedzie coś dopisac w tej sprawie do regulaminu.
Moja propozycja - jesli odpowiadajacy udowodni, ze w innym serialu tez jest dany cytat - otrzymuje punkt.
Trzeba bedzie coś dopisac w tej sprawie do regulaminu. Moja propozycja - jesli odpowiadajacy udowodni, ze w innym serialu tez jest dany cytat - otrzymuje punkt.
Fakt, że reguła powstała po incydencie, ale niemniej serial został odgadnięty.
A ponieważ Pani z Miotłą wg nowych reguł była pierwsza - ustępuję jej punkt i pytanie.
No dobra - demokracji nie będzie ;) Miejmy nadzieję, że podobne sytuacje się nie powtórzą, niemniej w tym miejscu dodałem regułkę dotyczącą sporów: https://seriale-asd.eu/viewtopic.php?f=104&t=7117&p=92495#p92495
Fakt, że reguła powstała po incydencie, ale niemniej serial został odgadnięty. A ponieważ Pani z Miotłą wg nowych reguł była pierwsza - ustępuję jej punkt i pytanie.
Więc mam 35 lat, jestem randkowym gwałcicielem...
Doprawione drinki, powrót do hotelu,
ona jest otumaniona, a ja nawalony.
Rozpadło mi się małżeństwo, straciłem pracę,
bo jestem nie tylko gwałcicielem, ale i policjantem.
[spoiler]********** PUNKTACJA: ********** 1. - delta - 2 2. - sindar - 1 --. - joana - 1 **********[/spoiler] Więc mam 35 lat, jestem randkowym gwałcicielem... Doprawione drinki, powrót do hotelu, ona jest otumaniona, a ja nawalony. Rozpadło mi się małżeństwo, straciłem pracę, bo jestem nie tylko gwałcicielem, ale i policjantem.